Náklady na změnu pohlaví v Španělsko

změna ceny pohlaví Španělsko 1
Napsal Laurence

Jedná se o chirurgický zákrok prováděný ve Španělsku za účelem změny fyzického vzhledu a funkce stávajících pohlavních znaků jednoho pohlaví na druhé.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o změně pohlaví ve Španělsku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena změny pohlaví ve Španělsku

Průměrná cena změny pohlaví ve Španělsku v Madridu je 15 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 12 000 do 18 000 eur.

PostupCena Španělsko
Změna pohlaví15 000 €

Co je to změna pohlaví?

Operace změny pohlaví ve Španělsku je chirurgický zákrok, jehož cílem je změnit fyzický vzhled a funkci stávajících pohlavních znaků osoby z jednoho pohlaví na druhé. Tento typ operace je také známý jako chirurgická rekonstrukce pohlaví. Lidé, kteří podstoupí operaci změny pohlaví, jsou obecně označováni jako transsexuálové.

Důvody pro operaci změny pohlaví ve Španělsku

  • Vrozené vady: Novorozenci s intersexuálními deformacemi musí být od počátku života přiřazeni k jednomu nebo druhému pohlaví. Tyto deformace představují ženské pohlavní orgány a přeměnu na mužské pohlavní orgány způsobenou stimulací mužskými hormony. Novorozenci s dvojpohlavními orgány budou téměř vždy přiřazeni k ženskému pohlaví, pokud penis není dlouhý alespoň jeden palec.
  • Elektivní: Někdy se muži a ženy domnívají, že jsou fyzicky jiného pohlaví, než jakého jsou mentálně a emocionálně. Toto přesvědčení je tak hluboké, že jsou ochotni podstoupit operaci, aby se podobali pohlaví, se kterým se identifikují.

Operace změny pohlaví z muže na ženu

  • Jedná se o přetvoření mužských pohlavních orgánů tak, aby měly vzhled a funkci ženských pohlavních orgánů. Pacienti v Madridu musí nejprve podstoupit hormonální substituční léčbu a odstranění ochlupení. Odstranění ochlupení závisí na věku, ve kterém se s hormonální substituční léčbou začne. Pacienti mohou podstoupit i další chirurgické zákroky, jako je feminizace obličeje a zvětšení prsou.
  • Operace spočívá v odstranění varlat a následném převrácení kůže penisu a předkožky tak, aby vznikla plně citlivá vagína. Tento zákrok se nazývá vaginoplastika a provádí se za účelem zachování krevního a nervového zásobení. Z části žaludu lze vytvořit klitoris. Ve vzácných případech, kdy je nedostatek kůže, lze vytvořit poševní výstelku pomocí kožních štěpů ze stehen, boků nebo části tlustého střeva. Po operaci ženský hormon estrogen přetváří kontury těla a stimuluje růst uspokojivých velkých stydkých pysků.

Operace změny pohlaví z ženy na muže

  • Jedná se o přetvoření ženských pohlavních orgánů tak, aby měly vzhled a funkci mužských pohlavních orgánů.
  • Mezi chirurgické zákroky, které lze u pacientů ve Španělsku rovněž provést, patří oboustranná mastektomie (odstranění prsou), hysterektomie (odstranění vnitřních pohlavních orgánů) a remodelace prsou (získání typičtějšího mužského tvaru prsou).
  • Před operací pacientka obvykle podstoupí hormonální léčbu založenou na testosteronu, mužském hormonu.

Sexuální uspokojení

Schopnost mít orgasmus přímo souvisí se sexuálním uspokojením. Po operaci změny pohlaví budete při sexuální aktivitě, včetně masturbace, pociťovat sexuální vzrušení.

Rizika

Rizika spojená s jakýmkoli chirurgickým zákrokem jsou přítomna i při operaci změny pohlaví ve Španělsku. Patří mezi ně pooperační bolest, infekce a nespokojenost s očekávanými výsledky. Zúžení nové pochvy je nejčastější komplikací operace změny pohlaví z muže na ženu. Lze jej korigovat dilatací nebo použitím části tlustého střeva k vytvoření pochvy. Dysfunkce penisu je častou komplikací operace změny pohlaví z ženy na muže. Pacient může vyžadovat psychiatrickou péči po mnoho let po operaci změny pohlaví.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️