Cena změny pohlaví v Tunisku

změna pohlaví cena tunisko 1
Napsal Maria

Chirurgická změna pohlaví (muž na ženu) v Tunisku za nejlepší cenu. Najděte lékaře specializující se na plastickou a estetickou chirurgii a porovnejte ceny, náklady a názory.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o změně pohlaví v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena změny pohlaví v Tunisku

Průměrná cena změny pohlaví v Tunisku v Tunisu je 3000 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2800 eur do 3200 eur.

ZákrokCena Tunisko
Změna pohlaví3000 €

Co je to změna pohlaví?

V Tunisku je také známá jako operace změny pohlaví nebo změna pohlaví a zahrnuje chirurgické zákroky nezbytné ke změně pohlavních znaků osoby z jednoho pohlaví na druhé. Pro označení takové osoby se může používat termín “transgender”. Zákrok může být použit ke změně osoby z muže na ženu nebo z ženy na muže.

Zákrok M na F zahrnuje změnu tvaru mužských pohlavních orgánů tak, aby vypadaly a fungovaly jako ženské pohlavní orgány (včetně vaginoplastiky), terapii odstranění ochlupení, hormonální náhradu, operaci feminizace obličeje a zvětšení prsou.

Hormonální léčba se zahajuje rok před operací a pokračuje i po ní. Estrogeny pomáhají přetvořit kontury těla a stimulují růst velkých stydkých pysků. Než dá pacientka souhlas k operaci, musí alespoň jeden terapeut posoudit její psychickou pohodu.

Rozhodnutí podstoupit zvětšení prsou by mělo být informované a mělo by zohledňovat rizika a možné vedlejší účinky. Měli byste mít také realistická očekávání ohledně výsledků operace prsních implantátů, abyste se vyhnuli zklamání. Zjistěte si více informací o zákroku, době rekonvalescence a možných komplikacích – pokud máte pochybnosti, zeptejte se svého lékaře nebo chirurga.

Co obnáší operace změny pohlaví (z muže na ženu)?

Z klinického hlediska se operace změny pohlaví v Tunisku nazývá “genitoplastika”. Tento typ operace může být proveden za účelem změny jedince z ženy na muže nebo z muže na ženu.

Je velmi důležité si uvědomit, že před podstoupením operace je třeba nejprve provést přechod. Změna pohlaví je dlouhý proces, který vyžaduje velkou trpělivost a odolnost. Kromě toho vám velmi pomůže, pokud budete mít pevný podpůrný systém, který vám pomůže překonat obtížné období. Je také nezbytné, abyste měli terapeuta, který vám pomůže nejen s vaší emocionální pohodou před přechodem a po něm, ale budete také potřebovat doporučující dopis od svého terapeuta před operací.

Přechod z muže na ženu zahrnuje penektomii (odstranění penisu), orchiektomii (odstranění varlat), vaginoplastiku (vytvoření vagíny) a feminizační genitoplastiku (vytvoření ženských pohlavních orgánů). Během operace vám bude podána celková anestezie.

Rok před operací byste měla zahájit hormonální léčbu, která vám pomůže přetvořit kontury vašeho těla a stimulovat růst velkých stydkých pysků. Hormonální léčba bude pokračovat i po operaci změny pohlaví.

Na výběr jsou oblíbené techniky změny pohlaví MTF, z nichž dvě jsou: operace změny pohlaví kožním štěpem – nejoblíbenější zákrok SRS, hloubka pochvy může být až 13-15 cm (5-6 palců). Další je operace změny pohlaví s transplantací tlustého střeva – je vhodná pro osoby s menším množstvím kůže na šourku a pro ty, kteří upřednostňují lubrikovanou vaginu, a je považována za nejdražší zákrok.

Existují i další zákroky, které můžete podstoupit, abyste se zcela změnili z muže na ženu. Ty mohou zahrnovat prsní implantáty, operaci feminizace obličeje (FFS), další zákrok na minimalizaci vzhledu ohryzku atd. Všechny zákroky usnadňující úplnou změnu se liší podle individuálních potřeb a samozřejmě i rozpočtu.

Předpoklady pro operaci

  1. Pacientům musí být nejméně 20 let nebo musí mít souhlas rodičů/zákonných zástupců u pacientů ve věku 18 až 20 let.
  2. Alespoň 12 měsíců úspěšné a nepřetržité zkušenosti s reálným životem ženy.
  3. Nejméně 12 měsíců nepřetržité hormonální léčby.
  4. Musí se poradit s psychiatrem v zemi svého původu a v zemi, kde bude operace provedena (to lze zařídit ve vybrané nemocnici v Tunisku).
  5. Být fyzicky způsobilá podstoupit operaci.

Oblíbené techniky operace změny pohlaví MTF (SRS)

1. SRS s inverzí kůže penisu

  • Zaměřeno na pacienty, kteří nechtějí mít vagínu pro pohlavní styk, oblíbené zejména u starších transsexuálních osob. Hloubka zákroku je přibližně 2 až 4 cm a před operací je nutné odstranit ochlupení penisu.
  • Doba operace: 2,5 hodiny
  • Pobyt v nemocnici: 4 noci
  • Doba rekonvalescence v Tunisku: 3-4 týdny

2. SRS s transplantací kůže šourku

  • Kůže ze šourku se použije k vytvoření pochvy o hloubce až 13-15 cm (5-6 palců) v závislosti na kvalitě a množství kůže (další hloubka je možná použitím kůže z třísel). Jedná se o nejoblíbenější zákrok MRS.
  • Doba operace: 4 hodiny
  • Pobyt v nemocnici: 6 nocí
  • Doba rekonvalescence v Tunisku: 3-4 týdny

3. SRS esovité kličky laparoskopickou technikou

  • K vytvoření pochvy se používá esovité střevo, což umožňuje větší hloubku, než je možné při SRS s transplantací šourku. Tato technika je vhodnější pro osoby s menším množstvím skrotální kůže nebo pro ty, kteří upřednostňují lubrikovanou vagínu, jako má biologická žena. Zdaleka nejdražší technika.
  • Operace: 6 hodin
  • Pobyt v nemocnici: 7 nocí
  • Doba rekonvalescence v Tunisku: 3-4 týdny

Jak dlouho musím zůstat v Tunisku kvůli operaci změny pohlaví (z muže na ženu)?

Mnoho pacientů dává přednost operaci v zahraničí, protože je to mnohem levnější a většina zemí, jako například Tunisko, má velmi vysokou úspěšnost, pokud jde o plastickou chirurgii a operaci změny pohlaví.

Rekonvalescence po operaci bude dlouhý a bolestivý proces. Bude také vyžadovat několik následných zákroků a neustálé sledování. Proto budete muset zůstat v nemocnici o něco déle, než budete připraveni k propuštění. Obecně si naplánujte, že po operaci zůstanete v Tunisku alespoň 3 týdny, což vám poskytne čas na odstranění stehů a několik týdnů na kontrolní návštěvy u chirurga.

Jaká je doba rekonvalescence po operaci změny pohlaví (z muže na ženu) v Tunisku?

Před operací i po ní se důrazně nedoporučuje kouřit. Kouření je třeba se vyhnout nejméně po dobu dvou týdnů, aby se snížilo riziko nehojení.

Většina lidí se může vrátit do práce 4 až 6 týdnů po operaci změny pohlaví. Kromě toho se můžete vrátit do práce a k namáhavému cvičení po 2 měsících. Je nezbytné, abyste v období rekonvalescence důsledně dodržovali všechny pokyny týkající se léků.

Jaká následná péče je nutná po operaci změny pohlaví (z muže na ženu) v Tunisku?

Před operací i po ní je velmi důležitá sociální podpora, zejména podpora vaší rodiny a blízkých přátel. Před operací musíte být sociálně a emocionálně stabilní. Proto potřebujete vhodné poradenství, které vám pomůže s vaší emocionální pohodou. Před operací, během ní i po ní se musíte psychicky připravit, protože může být velmi náročná a stresující.

Důležité jsou také pravidelné kontroly u vašeho obvodního lékaře, abyste mohli sledovat průběh vašeho zotavování a předejít komplikacím.

Jaká je úspěšnost operace změny pohlaví (z muže na ženu) v Tunisku?

Úspěšnost operace změny pohlaví je v dnešní době velmi vysoká vzhledem k technologickému pokroku a větším zkušenostem chirurgů. Operace změny pohlaví z muže na ženu má vyšší úspěšnost než operace změny pohlaví z ženy na muže, a proto se pro změnu pohlaví rozhoduje stále více transsexuálů mužského pohlaví.

Vzhledem k povaze a složitosti tohoto typu operace byste si však měli být vědomi i jejích komplikací. Vždy například existuje možné riziko infekce, silné bolesti vzhledem k invazivní povaze operace a možnost vzniku krevních sraženin a jizev.

Mezi možné nežádoucí účinky může patřit také snížení sexuálního cítění a orgasmu, píštěl (otvor mezi konečníkem a pochvou), zmenšení pochvy a růst chloupků v pochvě z transplantované tkáně a částečné odumření tkáně použité k vytvoření nové pochvy.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️