Operace nosní špičky v Turecku

cena za operaci špičky nosu Turecko 1
Napsal Émilie

Zaměřte se na operace špiček nosu v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou plastiku nosní špičky v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o operacích špiček nosu v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace špičky nosu v Turecku

Průměrná cena operace špičky nosu v Turecku v Istanbulu je 2 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 100 do 3 500 eur.

ZákrokCena Turecko
Operace špičky nosu2000 €

Co je tipoplastika?

Operace špičky nosu neboli tipoplastika je plastická operace podobná plastice nosu, která koriguje pouze špičku nosu. Zdokonalením špičky nosu, horní části nosních dírek, lze jemným, ale hluboce dramatickým způsobem změnit vzhled jedince.

Zvýšení úhlu, zjemnění šířky a zmenšení části plnosti nosu jsou běžnými cíli tohoto typu úpravy nosu. Lze ji provést za účelem zmenšení “špičky” nosu a jeho harmoničtějšího splynutí se zbytkem obličeje.

Kdo je vhodným kandidátem?

Vhodnými kandidáty jsou lidé, jejichž špička nosu není v rovnováze s nosními dírkami a nosním můstkem. Operace špičky nosu pomáhá vyvážit proporce nosu k obličeji.

Jak dlouho trvá operace nosní špičky?

Po odeznění otoku (což může trvat několik měsíců) budou viditelné konečné, trvalé výsledky. Měly by přetrvávat i nadále, pokud si nos neporušíte.

Jak se operace provádí?

V závislosti na problému může být provedena pomocí řezů, které jsou celé uvnitř nosu (uzavřený přístup), nebo pomocí intranazálních řezů v kombinaci s malým řezem vně kolumely (otevřený přístup).

Délka operace – 20 minut až 1 hodina

Pobyt v nemocnici – není nutný, pokud není prováděn současně s jinými zákroky.

Přečtěte si také: Etnická rinoplastika v Istanbulu

Co můžete očekávat bezprostředně po operaci

Většina pacientů odchází domů pouze se speciální páskou na nose, s určitými modřinami a nepříjemnými pocity. Většina otoků a modřin zmizí během prvního týdne.

Místa citlivosti nebo necitlivosti pomalu ustupují, ale špička nosu zůstává tuhá a velmi pevná, což znamená, že proces hojení není dokončen. To může trvat i několik měsíců po operaci.

Přečtěte si také: Revizní rinoplastika v Turecku

Jak mohu skrýt známky operace špičky nosu?

Stehy jsou obvykle skryty uvnitř nosu a ke zlepšení vzhledu můžete použít kosmetické maskovací přípravky, včetně korektoru pleti, konturovacího stínu a barevného korektoru.

Jak dlouho bude trvat, než se budu moci vrátit do běžného života?

Po plastice špičky se doporučuje pobyt v Turecku v délce 3 až 7 nocí. Většina pacientů se může vrátit do práce do týdne, ale konečné výsledky operace se projeví až po delší době.

Může být operace špičky provedena bez jizvy?

Jizvy jsou součástí procesu hojení, ale v závislosti na operaci, kterou jste podstoupili, mohou být na vnitřní straně nosu. I na vnější straně jsou jizvy malé a časem vyblednou a stanou se prakticky neviditelnými.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️