Mammoplastika v Turecku

cena mamoplastika Turecko 810x455 1 1
Napsal Maria

Mammoplastika v Turecku, známá také jako zmenšení prsou, je typ plastické operace, jejímž cílem je zmenšit velikost, objem a hmotnost prsou.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o mammoplastice v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí mamoplastika v Turecku?

Průměrná cena mammoplastiky v Turecku v Istanbulu je 2 100 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 700 do 2 500 eur.

ZákrokCena Turecko
Mamoplastika2100 €

Co je mamoplastika?

Mammoplastika v Turecku, známá také jako zmenšení prsou, je typ plastické operace v Turecku zaměřené na zmenšení velikosti, objemu a hmotnosti prsou. Velikost prsou se u jednotlivých žen liší. Je dána hormony, geny a hmotností ženy.

Velikost prsou, která je nepřiměřená tělu, může vést k fyzickým a psychickým problémům. Velká, povislá prsa mohou vést k fyzickým problémům, jako jsou chronické bolesti zad, krku, špatné držení těla, podráždění kůže a nadměrné pocení, a také k emocionálním problémům, jako je nízké sebevědomí a nespokojenost se vzhledem prsou.

Mamoplastika nabízí řešení ženám, které jsou nespokojené a nepohodlné s nepřiměřenou velikostí svých prsou, a to jejich pozvednutím a zmenšením. Ženy podstupují mamoplastiku, aby se cítily fyzicky pohodlněji, zlepšily vzhled svých prsou a zvýšily své sebevědomí a ženskost.

Každý rok podstoupí téměř 700 000 žen na celém světě operaci, která má zmenšit nepřiměřenou velikost jejich prsou a zlepšit jejich vzhled. Zmenšení prsou je jedním z nejoblíbenějších typů kosmetické chirurgie na světě.

Mammoplastika pro muže: Gynekomastie v Turecku

Mamoplastiku preferují také muži se zvětšenými prsy, tzv. gynekomastií. Mezi příčiny gynekomastie mohou patřit obezita, geny, hormonální nerovnováha, nadměrná konzumace alkoholu, rakovina nebo selhání jater a nadměrné hubnutí bez sportu. Mammoplastika v Turecku v Istanbulu se používá ke zploštění prsou muže, který pociťuje nepohodlí kvůli zvětšeným prsům.

U mužů může být mammoplastika provedena stejnou metodou nebo pomocí liposukce. Individuální případ pacienta určí plán léčby.

Jak mamoplastika funguje?

V zásadě se operace zmenšení prsou obvykle provádí provedením řezů v prsou, po nichž následuje odstranění přebytečného tuku, prsní tkáně a kůže, aby se pomocí stehů změnila velikost a tvar prsou tak, aby byly úměrné tělu.

Mamoplastiku lze vysvětlit ve 3 fázích:

1. Incize

Při mamoplastice se používá několik různých metod řezu. Při operaci zmenšení prsou se nejčastěji používají tři techniky řezu:

  • Kotvový typ (redukce ve tvaru obráceného T): Tato technika zahrnuje řez ve tvaru kotvy, který začíná kolem areoly, klesá vertikálně a poté se kříží horizontálně přes prsní řasu.
  • Kruhový řez kolem areoly : Tato technika zahrnuje řez kolem areoly v kruhovém tvaru.
  • Klíčová dírka (sněžnice): Tato technika zahrnuje řez kolem areoly a svisle dolů k záhybu prsu.

Váš chirurg zvolí nejvhodnější metodu řezu pro mamoplastiku s ohledem na velikost a tvar vašich prsou a požadovanou velikost prsou.

2. Změna polohy bradavek a odstranění tkáně

Po provedení řezů pokračuje mamoplastika repozicí prsních bradavek (které zůstávají napojeny na původní krevní a nervové zásobení). V případě extrémně velkých prsů mohou být bradavky a areola odstraněny a přemístěny na vyšší část prsou (formou kožního štěpu). Přebytečný tuk, prsní tkáň a kůže jsou poté odstraněny.

3. Uzavření řezů

Řezy se provádějí blízko sebe, aby se změnil tvar a zmenšila velikost prsou. Pro vytvoření a podporu přetvořených prsou umístí chirurg stehy hluboko do prsní tkáně. K sešití/uzavření řezů se používají kožní lepidla nebo chirurgická páska. Linie řezů jsou trvalé, ale obvykle časem zmizí nebo výrazně vyblednou.

Viz také: Zvětšení prsou v Turecku

Pro koho je mammoplastika v Turecku vhodná?

Pokud si stěžujete na:

  • Neustálé bolesti zad, krku a špatné držení těla kvůli velkým, povislým prsům.
  • Podráždění kůže a nadměrné pocení v okolí prsou.
  • Vaše prsa omezují vaši fyzickou aktivitu
  • Cítíte se nepohodlně v oblečení
  • Cítíte se neatraktivní

Jste vhodnou kandidátkou na mammoplastiku v Istanbulu, pokud si přejete :

  • Mít větší sebevědomí a sebeúctu.
  • Cítit se přitažlivější a ženštější.
  • Mít větší výběr oblečení.
  • Být schopna účastnit se sportovních a fyzických aktivit.
  • Lepší držení těla.
  • Zbavit se bolesti zad, krku a ramen.

Přehled

Operace :Zmenšení prsou (mamoplastika)
Cíl operace:Zmenšit povislost prsou a přetvořit je tak, aby vypadaly pevněji a mladistvěji.
Doba trvání operace :3 až 4 hodiny
Typ anestezie :Celková
Nežádoucí účinky:Dočasná ztráta citlivosti prsou
Rizika :Infekce, krvácení
Doba zotavení :Úplné zotavení trvá 12 měsíců. Po 1 až 2 týdnech se můžete vrátit do práce a ke každodenním činnostem.
Zjizvení :V závislosti na typu řezu obvykle velmi malé.

Mammoplastika v Turecku: Itinerář cesty

Den příjezdu

  • Vřelé přivítání: Vítejte v Istanbulu! Na letišti se s vámi setkáme. V závislosti na čase příletu budete odvezeni do 4 nebo 5hvězdičkového hotelu nebo do nemocnice na konzultaci.

Den 1

  • Přivítejte se se svým chirurgem : Před operací absolvujete osobní konzultaci se svým chirurgem. Budete mít příležitost podrobně probrat plán léčby zmenšení prsou a váš chirurg vás bude informovat o podrobnostech vaší operace, například o typu řezu.
  • Souhlas je nezbytný : podepíšete formulář souhlasu.
  • Lékařská vyšetření pro vaše dobro: Před zmenšením prsou vám chirurg provede lékařské testy, například krevní testy.
  • Ano, nyní je čas na “velkou chvíli “: Podstoupíte operaci zmenšení prsou, která obvykle trvá 3 až 4 hodiny v závislosti na postupu.
  • A je po všem! Vzrušení je u konce! Úvodní vyšetření: První vyšetření vám chirurg provede, jakmile se po anestezii probere z bezvědomí. Probudíte se v nemocničním pokoji a budete mít na sobě kompresní podprsenku.
  • Užijte si pobyt ve špičkové nemocnici : Noc strávíte v naší špičkové, mezinárodně akreditované nemocnici.

Den 2

  • Znovu se setkáte se svým milým chirurgem : Před odchodem z nemocnice vás čeká první kontrolní vyšetření. Váš chirurg vám podrobně vysvětlí pooperační péči.
  • Rozloučenís nemocnicí: Pokud vše proběhne podle plánu a váš chirurg dá souhlas (což se obvykle stává), opustíte nemocnici.
  • Soukromý převoz, proč ne? Z nemocnice do hotelu vás odveze soukromé auto s řidičem.
  • Pětihvězdičkový komfort : nyní je čas užít si pobyt v hotelu.

Den 3

  • Kdo by neměl rád líný den v posteli? doporučujemevám odpočívat a relaxovat a nevěnovat se žádné fyzické aktivitě, která by vás mohla unavit.

Den 4

  • Mám zůstat, nebo mám odjet? Buď můžete pokračovat v pohodlí svého hotelu, nebo se vydat na prohlídku a užít si Istanbul, město dvou kontinentů!

Den 5

  • Poslední kontrola před rozloučením : Znovu se setkáte se svým chirurgem na poslední kontrole. Odstraní vám stehy a drény. Dostanete také podrobnou instruktáž o pooperační péči a bezpečnostní zprávu pro let.
  • Soukromý transfer na letiště : Využijte tento poslední výlet do Istanbulu naplno!
  • Jste připraveni vzlétnout? Domů se vrátíte s novým vzhledem a, doufejme, s nezapomenutelnými zážitky z Istanbulu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️