Zvednutí prsou pomocí protéz v Turecku

cena liftingu prsou s protézami 1
Napsal Émilie

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zvedání prsou pomocí protéz v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí lifting prsou s protézami v Turecku?

Průměrná cena operace zvednutí prsou s protézami v Istanbul, Turecko je 2 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 100 do 2 900 eur.

ZákrokCena Turecko
Zdvih prsou s protézami2500 €

Co je to lifting prsou s protézami?

Zvednutí prsou pomocí protéz v Turecku je zákrok, který slouží ke změně tvaru a zvednutí prsou. Při této technice implantujeme kulatou nebo anatomickou protézu, abychom obnovili objem nebo tvar a dosáhli lepšího výsledku. Jedná se o ideální řešení pro ženy, které chtějí obnovit vzhled svých prsou. Ta budou vypadat vyšší a pevnější.

Proč jsou prsa povislá?

Velikost prsní žlázy, množství tuku a především kvalita kůže jsou hlavními faktory, které ovlivňují povislost nebo pokles prsou. Pokud má žena tenkou a křehkou kůži, je pravděpodobnější, že se prohne a prsa časem poklesnou. U tohoto typu pacientek jsou také časté strie, pokud u nich dochází k výraznému přibývání a ubývání na váze.

Životní styl a velké změny hmotnosti mohou urychlit potřebu zvednutí prsou. Ženy se špatnými návyky nebo nezdravou stravou mohou přibrat na váze nebo změnit kvalitu svých tkání.

Těhotenství a kojení je obdobím, kdy se zvětšuje velikost a hmotnost prsních žláz, a jakmile toto období skončí, prsa se mohou vyprázdnit a povadnout.

Zvednutí prsou pomocí protézv Istanbulu

Zvednutí prsou pomocí protéz v Turecku, jinak známé jako mastopexe, je jednou z nejnáročnějších estetických operací prsou, proto je nezbytné vybrat si dobrého plastického chirurga. Její složitost spočívá v diagnostice, výběru prsních protéz a samotné operační technice.

Diagnostika ptózy prsu je velmi důležitá. Během konzultace v Istanbulu se posuzují aspekty, jako je stupeň povislosti a kvalita tkáně. Správné posouzení je zásadní pro plánování operace a výběr správné prsní protézy. Nesprávná diagnóza může vést k neuspokojivému výsledku pro pacientku a může ji dokonce donutit podstoupit druhou operaci.

Viz také: Zvětšení prsou v Turecku

Pomocí této chirurgické techniky v Turecku můžeme změnit polohu a velikost prsní žlázy, areoly a množství tuku. Horní pól také vyplníme protézou a možná budeme muset odstranit část kůže, což může pomoci odstranit některé strie. Čím méně kůže však budeme muset odstranit, tím menší bude jizva.

Jedná se o složitý zákrok, který vám však může zajistit krásnější prsa tam, kam patří. V rukou dobrého plastického chirurga se jedná o vysoce účinný a bezpečný zákrok, díky kterému budete vypadat co nejlépe po mnoho let.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️