Cena faceliftu v Dubaji

cena face lift dubai 1 1
Napsal Émilie

Facelift v Dubaji je chirurgický zákrok, který odstraní vrásky z obličeje a vypne pokožku, čímž zpomalí projevy stárnutí.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o operacích faceliftu v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nemá za cíl nahradit radu odborného lékaře.

Cena faceliftu v Dubaji

Průměrná cena faceliftu v Dubaji je 6250 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 4500 do 8000 eur.

ZákrokCeny v Dubaji
Face lifting6250 €

Co je to lifting obličeje?

S přibývajícím věkem ztrácí kůže svou pružnost a podléhá gravitaci, což způsobuje její ochabování a smršťování. Proces stárnutí obvykle začíná po třicítce, ale někteří lidé jsou geneticky předurčeni k tomu, aby se u nich projevily známky stárnutí již po dvacítce (například povislé tváře a podbradek).

Rychlost stárnutí může ovlivnit i to, jak žijete a kde bydlíte. To, co jíte, kolik času trávíte u televize nebo počítačové obrazovky a kolik slunečního záření jste vystaveni, může urychlit proces stárnutí.

Kdo by měl podstoupit facelift v Dubaji?

Díky pokročilým chirurgickým technikám je možné získat zpět mladistvý vzhled a vypadat navenek stejně svěže a mladě, jako se cítíte uvnitř.

Mnoho mužů a žen se obrací na facelift v Dubaji, aby získali zpět své sebevědomí a mladistvý vzhled. Rhydektomie, známější pod názvem facelift, je chirurgický zákrok, který odstraní vrásky z obličeje a vypne kůži, čímž zpomalí projevy stárnutí.

Dobrý kandidát na facelift si uvědomuje omezení chirurgického zákroku. Důležitou součástí konzultačního procesu je podrobná konzultace s naším chirurgem a prohlížení fotografií před a po faceliftu jiných pacientů. U pacienta s realistickými očekáváními je mnohem pravděpodobnější, že bude s konečným výsledkem spokojen.

Co zahrnuje operace faceliftu v Dubaji?

Při faceliftu chirurg nejprve provede řez skrytý za linií vlasů a oddělí kůži od spodních svalů a tkání. Po zpevnění obličejových svalů, které zlepší kontury obličeje, je kůže napnuta a přemístěna tak, aby lépe přiléhala k obličeji a redukovala vrásky. Nakonec se v místě řezu odstřihne přebytečná kůže obličeje a řez se uzavře.

Lifting krku

Mnoho lidí, kteří podstoupí facelift v Dubaji, může využít také lifting krku. Lifting krku zdokonaluje linii krku a odstraňuje svislé pruhy na krku. Tyto svislé pruhy jsou okraje svalu zvaného platysma. Během operace provedeme v případě potřeby následující operace:

  • Sestavíme a stáhneme svaly krku, čímž vytvoříme pevnější svalový základ.
  • Odstraníme přebytečné tukové zásoby
  • Oříznutí přebytečné kůže a vyhlazení kůže pro pevnější a mladistvější dekolt.

V závislosti na vašich potřebách a cílech se váš individuální lifting krku v Dubaji může skládat z jednoho nebo obou různých zákroků:

  • Lifting obličeje – zákrok liftingu obličeje zahrnuje zvednutí a vypnutí kůže podél krku a odstranění přebytečné kůže pro vytvoření pevnějších a vypnutějších rysů obličeje.
  • Platysmaplastika – zákrok, při kterém se zpevní podkožní svaly a přemístí tuk. Tento zákrok přináší výraznější výsledky u pacientů s velmi volnou podkožní tkání krku.

Mini face lifting v Dubaji

Mini facelift omlazuje dolní třetinu obličeje včetně podbradku a krku. Mini facelift dosahuje mnoha stejných cílů jako tradiční facelift. Mini facelift je také známý jako S-facelift nebo facelift z krátkého řezu, a to kvůli menší velikosti a tvaru řezu. Vhodnými kandidáty pro mini facelift jsou lidé, kteří chtějí ztratit pět let z obličeje. Tito pacienti mohou mít prospěch z menších řezů a použití drobných ostnatých stehů spíše než z velkého řezu, který vyžaduje těžší stehy.

Mini-facelift může zabránit známkám stárnutí dříve, než se projeví. Flexibilita, kterou mini facelift nabízí, umožňuje plastickému chirurgovi ošetřit konkrétní oblasti a zároveň kontrolovat dobu potřebnou k zotavení. V závislosti na rozsahu zákroku může být nutné, abyste po mini faceliftu zůstali přes noc v nemocnici; často můžete jít domů v den zákroku.

Ačkoli mini facelift může řešit pouze specifický, izolovaný problém v oblasti plastické chirurgie obličeje, flexibilita zákroku a skutečnost, že není nutná dlouhá rekonvalescence, činí z mini faceliftu atraktivní volbu, zejména pro mladší pacienty.

Pooperační péče

Po operaci bude obličej a hlava obvázána a pacienti budou odesláni domů, aby se zotavili. Je důležité plánovat dopředu a vzít si přibližně dvoutýdenní volno, abyste si doma odpočinuli a zotavili se. Během tohoto období mohou pacienti pociťovat otoky, modřiny a určité nepohodlí.

Případné nepříjemné pocity lze tlumit léky a tyto příznaky během prvních týdnů rekonvalescence odezní. Pacienti po faceliftu by se měli nejméně dva týdny po operaci vyhýbat náročnému cvičení. Výsledky operace nebudou viditelné ihned, ale objeví se postupně, jak budou ustupovat otoky a modřiny.

Tento proces může trvat několik týdnů. Abychom zajistili hladký průběh hojení, poskytujeme komplexní pooperační péči včetně pravidelných kontrol.

Přestože pacienti po faceliftu normálně stárnou, správný zákrok může vrátit vzhled o několik let zpět, vyhladit a vypnout pokožku obličeje a pomoci jim vypadat a cítit se mladší a atraktivnější.

Náklady na facelift a lifting krku v Dubaji

Každý případ je jiný, stejně jako každý člověk je jiný, a proto je velmi obtížné stanovit pevnou cenu zákroků plastické chirurgie. Do hry vstupuje mnoho faktorů: věk pacienta, stupeň poškození nebo ochabnutí kůže, jeho zdravotní stav a anamnéza, zda jsou nutné implantáty nebo protézy a zda je nutné zákrok provést v celkové anestezii v nemocnici. Kompletní odhad bude pacientovi poskytnut po podrobné konzultaci na klinice.

Důležitá je osobní péče a pozornost, kterou náš tým v rámci služby poskytuje, a kterou naši pacienti oceňují. Rádi vám poskytneme reference, které budou svědčit o trvalých vztazích, jež máme s mnoha šťastnými a spokojenými pacienty.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️