Liposukce J-Plasma v Turecku

cena j plazma liposukce Turecko 1
Napsal Laurence

J-plasma liposukce v Turecku umožňuje ošetřit jakoukoli oblast bez poškození okolní tkáně, čímž se snižuje bolest a nepohodlí, minimalizuje riziko komplikací a zkracuje doba rekonvalescence

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liposukci J-Plasma v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena liposukce J-Plasma v Turecku

Průměrná cena liposukce J-Plasma v Turecku v Istanbulu je 4 000 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3 500 do 4 500 eur.

ZákrokCena Turecko
Liposukce J-Plasma4000 €

Co je liposukce J-Plasma?

Snížení pružnosti a tonusu pokožky je jedním z prvních příznaků stárnutí pleti. Liposukce J-Plasma v Turecku je nejmodernější, minimálně invazivní zákrok, který obnovuje pokožku zevně a vypíná ji při aplikaci pod kůži.

Jako moderní alternativa k tradičním metodám je liposukce J-Plasma v Istanbulu schopna dosáhnout lepších výsledků než laserové resurfacingové zákroky s menším množstvím tepla, což vede k bezpečnějšímu ošetření, které lze použít i v těch nejchoulostivějších oblastech.

Přesnost proudění studené plazmy znamená, že lze ošetřit jakoukoli oblast bez poškození okolní tkáně, což snižuje bolest a nepohodlí, minimalizuje riziko komplikací a zkracuje dobu rekonvalescence.

Oblasti, které lze ošetřit pomocí systému J-Plasma

Liposukcí J-Plasma lze zpevnit jakoukoli oblast, od obličeje až po lýtka. Nejoblíbenější oblasti použití jsou : Obličej, břicho, prsa, záda, paže, stehna a krk.

Výhody J-Plasmy v Turecku

  • Okamžité výsledky s velmi malými řezy.
  • Jediné ošetření k dosažení požadovaných výsledků.
  • Minimální trauma okolních tkání.
  • Minimální nebo žádné riziko poškození kůže.
  • Bezpečné použití na choulostivých oblastech kůže, jako jsou oční víčka.
  • Relativně rychlá rekonvalescence a bezbolestný zákrok.

Nejlepší kandidáti pro liposukci J-Plasma

Pacienti s jinak zdravou kůží jsou obecně vhodnými kandidáty pro liposukci J-Plasma v Turecku. Kožní linky, skvrny a vrásky způsobené stárnutím, poškozením sluncem nebo kouřením lze ošetřit pomocí J-Plasmy, stejně jako mírnou až střední ztrátu elasticity kůže.

Je to vynikající volba pro pacienty, kteří nechtějí podstoupit invazivní chirurgický zákrok v Turecku, ani jizvy a prostoje, které ho provázejí.

Zpevňující ošetření lze úspěšně provádět na všech barvách pleti. Naproti tomu resurfacingové ošetření často přináší lepší výsledky u pacientů se světlejší pletí.

Jak liposukce J-Plasma funguje?

Při resurfacingovém ošetření J-Plasma je do vrchní vrstvy pokožky dodávána energie ionizovaného plazmatu. Při kontaktu plazma odlupuje nejsvrchnější vrstvy kůže, aniž by pronikla do podkožní tkáně nebo ji poškodila.

Tento proces snižuje zabarvení pleti, zlepšuje její strukturu, zmenšuje póry, zmenšuje jemné a hluboké vrásky a vypíná pleť.

Při vypínání se tenká kovová kanyla zavádí pod kůži malými řezy umístěnými na strategických místech. Jak se kanyla pohybuje tam a zpět, plazma proudící ze špičky zahřívá spodní stranu kůže, což způsobuje její stahování a stimuluje tvorbu kolagenu. Výsledkem je celkové vypnutí ošetřované oblasti.

V závislosti na regionu a oblasti aplikace lze liposukci J-Plasma provést v celkové anestezii. V některých omezených případech je možné použít i lokální anestezii.

J-Plasma může být provedena jako samostatné ošetření nebo ve spojení s dalšími zákroky, jako je liposukce nebo lifting krku, včetně plastiky břicha nebo vaser lipo.

Většině pacientů obvykle postačí jedno ošetření J-Plasmou.

Po operaci

Obvyklá doba rekonvalescence je přibližně dva až tři týdny u J-Plasma resurfacingu kůže a ještě kratší u vypínání kůže. Pacientům se doporučuje, aby se první dva týdny zdržovali v místnosti, vyhýbali se přímému slunečnímu záření a odpočívali.

Po operaci je důležité udržovat pleť čistou, nenalíčenou a hydratovanou, aby se řádně zotavila. Může se objevit mírné zarudnutí, drobný otok, svědění a šupinatění, které může trvat až 3 týdny.

Doba rekonvalescence je obvykle nekomplikovaná. Pravidelné kontroly u lékaře po operaci zajišťují kvalitu zotavení a konečný výsledek.

Výsledky

Ošetření přináší viditelné výsledky ihned po zákroku, ale trvá několik týdnů, než se kůže zcela zahojí a zotaví. Pokožka se nadále smršťuje a zlepšuje se její pružnost po dobu několika měsíců nebo dokonce roku, protože se vytváří kolagen.

Není nutné provádět více ošetření a výsledky J-Plasmy jsou relativně trvalé. Omlazená pleť bude v průběhu let nevyhnutelně nadále procházet postupnými změnami v důsledku přirozeného procesu stárnutí.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️