Invisalign v Turecku

invisalign cena Turecko 1
Napsal Laurence

V Turecku se zubní rovnátka Invisalign používají při problémech s posunem nebo polohováním zubů.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o invisalignu v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí invisalign v Turecku?

Průměrná cena invisalignu v Turecku v Istanbulu je 1 800 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 600 do 2 000 eur.

PostupCena Turecko
Invisalign1800 €

Invisalign v Turecku

Za zubní ošetření v Turecku nemusíte utrácet spoustu peněz. Istanbul je ideálním místem pro kvalitní a cenově dostupné zubní ošetření. Turečtí lékaři jsou známí svými úspěchy po celém světě.

Naše klinika je jednou z mála klinik, která léčí a pečuje o pacienty individuálně. Nepřijímáme skupiny pacientů ani je neošetřujeme hromadně. Jsme přesvědčeni, že to snižuje kvalitu ošetření a komfort pacientů.

Naši lékaři jsou zkušení a kvalitní odborníci ve svém oboru. Než přijedete do Turecka, naše oddělení pro zahraniční pacienty a naši lékaři udělají vše pro to, aby přesně určili náklady na vaši léčbu. Takže žádné zklamání, žádné překvapení na naší klinice!

Co je Invisalign?

Adaptéry Invisalign v Turecku se používají při špatném posunu nebo problémech s umístěním mezi zuby. Zubní destičky lze během dne snadno vyjmout. Rovnátka Invisalign jsou alternativou kovových rovnátek pro dospělé. Odstranění rovnátek má pozitivní dopad na kvalitu každodenního života.

Kovová rovnátka, která se často používala, byla v průběhu let nahrazena rovnátky Invisalign. Při použití Invisalign v Turecku můžete využívat všech výhod kovových rovnátek.

Hlavní výhodou Invisalignu je, že není zvenčí vidět, protože destičky jsou průhledné. Zejména mladší pacienti nemusí vzhled rovnátek ocenit. Tato nevýhoda u systému Invisalign mizí.

Jaký je postup léčby?

Před výrobou destiček se na naší klinice provede digitální skenování pomocí přístroje iTero Element 2 (originální 3D skenovací produkt Invisalign). Náš odborný ortodontista určí dobu trvání a počet destiček potřebných pro léčbu.

Provede se ústní měření, které se předá do partnerské laboratoře Invisalign. Pohyby zubů se zkoumají pomocí simulačních technik a pro každý pohyb o 0,5 mm se vyrobí průhledné destičky. Po dokončení léčby Invisalign se na vnitřní stranu zubů připevní dráty. Tyto drátky jsou však poměrně tenké a malé a zvenčí nejsou vidět.

Jaké jsou vlastnosti systému Invisalign?

  • Invisalign se musí nosit 20 hodin denně. Díky snímatelným destičkám je jeho používání v každodenním životě velmi snadné.
  • Snadno se čistí. Invisalign lze během dne čistit vodou a zubním kartáčkem.
  • Invisalign nemá žádný negativní vliv na řeč. Prvních několik dní může být nutný proces seznamování, ale poté destičky nezpůsobují žádné nepohodlí.
  • Jídlo a pití nepředstavují žádný problém. Destičky můžete během jídla snadno vyjmout.
  • Desky mají také tu výhodu, že jsou ve srovnání s kovovými rovnátky velmi bezbolestné.

Jak dlouho léčba trvá?

Naši kliniku stačí navštívit pouze jednou, abyste získali plán léčby a 3D digitální sken. Poté vám buď destičky zašleme do vaší země, nebo si je po jejich přípravě vyzvednete na naší klinice do 2 až 3 dnů.

Délka samotného ošetření závisí na struktuře a postavení zubů. Délku ošetření určí náš specialista a podle toho budou připraveny destičky. Lze však říci, že 60 % ošetření je dokončeno do 3 až 12 měsíců.

Proč jsou naše ceny dostupnější než ceny u místního zubaře?

Ujišťujeme vás, že používáme zubní materiály nejvyšší kvality, které jsou stejné nebo lepší než materiály používané vaším místním zubařem. Navíc, jak možná víte, v každé zemi jsou jiné životní náklady. Například v Turecku jsou životní náklady velmi nízké.

V důsledku toho jsou nižší i platy lékařů, náklady na kliniky (nájem a služby) a daňové sazby. Tato situace se pro naše pacienty stává výhodou a my můžeme poskytovat vysoce kvalitní léčbu za přijatelné ceny.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️