Etnická rinoplastika ve Španělsku

etnická rinoplastika Španělsko 2
Napsal Melissa

Vše, co potřebujete vědět o etnické rhinoplastice ve Španělsku! Jaká je průměrná cena v Madridu nebo Barceloně? Naše rady pro úspěšnou etnickou rinoplastiku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o etnické rhinoplastice ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena etnické rinoplastiky ve Španělsku

Cena etnické rinoplastiky ve Španělsku je 4800 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena balíčku all inclusive může pohybovat od 3500 do 5400 eur. Zákrok zahrnuje pobyt v nemocnici přes noc v celkové anestezii a vyžádá si ubytování na 6 nocí v hotelu v Barceloně nebo Madridu. Tato cena se liší podle pověsti chirurga a renomé kliniky.

Plastická operace nosu4000 €
Sekundární rinoplastika4300 €
Ultrazvuková rinoplastika4600 €
Etnická rinoplastika4800 €

Zvažujete etnickou rinoplastiku ve Španělsku? V tomto obsáhlém průvodci se dozvíte vše, co potřebujete vědět o zbavení se nevzhledného nosu: cenu, samotnouoperaci a bezpečnostní opatření. Získejte cenovou nabídku a zjistěte nejlepší ceny za dokonalou plastiku nosu ve Španělsku.

Co je etnická rinoplastika?

Etnická rinoplastika je jedním z několika typů rinoplastiky. Tento zákrok zahrnuje úpravu nosu při respektování etnické rasy pacienta. Jedná se o jeden z pokroků v oboru, protože v minulosti lékaři dávali nosu pouze univerzální tvar bez ohledu na morfologii obličeje pacienta.

Po rozsáhlých studiích odborníci v tomto oboru zjistili, že každá etnická skupina má slušný tvar nosu. Kavkazský nos například není vhodný pro Afroameričana nebo Asiata. Pro ně je vhodnější facelift.

Navíc kosmetická chirurgie není v islámu zakázána. Muslimové mohou podstoupit rasovou rinoplastiku, pokud se jedná o odstranění problému, který ovlivňuje dýchání.

Jaký je profil ideálního kandidáta na tuto operaci?

O etnickou rinoplastiku může požádat kdokoli. Jediné, co potřebujete, je touha restrukturalizovat svůj nos. Někteří kandidáti jsou však vhodnější než jiní. O proveditelnosti operace rozhoduje také stav kůže a chrupavky.

Správné věkové rozmezí

Plastická operace nosu je velmi jemný zákrok. Je však možné operovat i nezletilé, kteří ještě rostou. Pokud je růst dokončen, může operace proběhnout bez problémů. Obecně platí, že minimální požadovaný věk je 17 let u dívky a 18 let u chlapce.

Dostatek kůže a chrupavky

I když existuje věk, který určuje zralost pacienta, je stále nutné zkontrolovat, zda je dostatek materiálu na předělání nosu. Pokud tomu tak není, plastický chirurg odstraní chybějící materiál z určitých částí těla. Tento zákrok se nazývá implantace. Kuřáci nemohou podstoupit plastiku nosu, pokud nepřestanou kouřit alespoň jeden měsíc před operací a jeden měsíc po ní.

Mají vadu nosu

Nejvhodnějšími kandidáty jsou ti, kteří se narodili s malformací nosu. O operaci se mohou ucházet i ti, kteří mají zborcenou nosní přepážku. Těm to důrazně doporučujeme, protože každý má právo mít normální nos.

Jak operace probíhá?

Operace nosu není nijak náročná, trvá od 45 minut do 2 hodin podle toho, co je třeba udělat. Pokud se jedná o etnickou rinoplastiku, bude pacient v celkové anestezii. Ale jako u všech chirurgických operací se začíná diagnózou. Teprve poté lékař provede rekonstrukční operaci a poté následuje období klidu na pozorování.

Kroky před operací

Před zahájením rinoplastiky se chirurg ujistí, že splňujete všechny požadavky, kterými jsou:

  • Správné množství materiálu,
  • Že jste alespoň tři týdny nekouřili,
  • Že máte souhlas rodičů (u nezletilých),
  • A že jste v dobrém zdravotním stavu.

Tento seznam podmínek není úplný a mohou být doplněna další kritéria. Někdy je dokonce nutné podst oupit vyšetření, aby se zkontroloval aktuální stav vašeho nosu.

Praktický lékař pak ukáže možné změny a zobrazení nosu po operaci. Když svítí všechna světla zeleně, operace bude provedena.

Samotná operace

Operace nosu začíná přípravou pacienta. Anesteziolog pacientovi aplikuje injekce s přípravky, které ho uspí. Jakmile pacient již nic necítí, chirurg mu zase vstříkne látku k omezení krvácení a bolesti. Látka se nechá několik minut působit a poté se nos otevře skalpelem.

Řez začíná u nosních dírek, uvnitř kůže, a končí u očních víček. Po otevření nosu chirurg obrousí a přetvoří chrupavku uvnitř. Může také nahradit kosti, aby získal atraktivní nos. Poté přidá kůži a přišije ji zpět nití. Ránu obváže a přidá dlahy, aby zabránil pohybu nosu.

Co se děje po operaci

Po skončení operace se lékař ujistí, že se pacient řádně probudil. Po probuzení mu ukáže všechna opatření, která je třeba dodržet, aby byla rinoplastika úspěšná. Sedm dní po operaci jsou odstraněny dlahy a nitě. Po několika týdnech postupně odpadnou chlopně strupů a zůstane mírná jizva. Ta brzy vybledne a zcela zmizí.

V některých případech si pacient může všimnout drobné ablace na nose. Ta je nezhoubného charakteru a není třeba se jí obávat. Rhinoplastika však nesmí bránit dýchání. Bude proveden bypass a pooperační sledování, aby bylo zajištěno zdraví pacienta.

Opatření, která je třeba přijmout po operaci

Po skončení operace je nezbytné alespoň týden zcela odpočívat. Během pobytu v nemocnici by pacient neměl vyvíjet žádnou fyzickou námahu. Po odstranění dlahy by se nový nos neměl vystavovat slunci. UV záření zvýrazňuje jizvy. Aplikujte roztok kyseliny hyaluronové, abyste obnovili zářivost pokožky.

Důležité je také vyhnout se nárazům. Je proto vhodné vyhnout se sportům, jako je plavání, fotbal, basketbal a vše, co zahrnuje fyzický kontakt. Je normální, že se vám objeví modřina a že budete cítit bolest. Stačí si vzít léky proti bolesti, které vám uleví. Především nekuřte, protože to brání hojení a zhoršuje bolest.

Kolik stojí etnická rinoplastika ve Španělsku?

Ve Španělsku stojí etnická rinoplastika od 3 500 do 5 400 eur. Tato cena zohledňuje předoperační konzultaci, překladatele, hotel, transfer z letiště, operaci a pooperační sledování.


Pokud se neumíte rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Melissa

Jmenuji se Mélissa a od roku 2014 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Mám rozsáhlé zkušenosti s psaním regulačních a medicínsko-marketingových dokumentů pokrývajících širokou škálu terapeutických oblastí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️