All-on-6 v Turecku

vše na 6 cen Turecko 1
Napsal Erika

Vše, co potřebujete vědět o all-on-6 v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše tipy pro úspěšnou cestu all-on-6 do Turecka.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o all-on-6 v Turecku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena all-on-6 v Turecku

Průměrná cena operace All-on-6 v Turecku je 4 900 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2450 € do 7000 €.

ZákrokCena Turecko
All-on-6 4900 €

Co je All-on-6?

Implantáty All-on-6 v Turecku používají 6 zubních implantátů, které podpírají čelist doplněnou o náhradní zuby pro horní nebo dolní oblast. Využívá 4 implantáty v přední části čelisti a 2 implantáty, umístěné pod úhlem, v zadní části pro maximální podporu.

Viz také: Zubní chirurgie v Turecku

Tato technika je speciálně navržena tak, aby zajistila minimální invazivitu, maximální účinnost a nejlepší možné výsledky pro lidi, kteří potřebují zcela nové zuby. Zubní implantáty All-on-6 v Turecku jsou řešením nejen pro zkažené zuby, ale můžete je využít i v případě, že trpíte kyselým refluxem nebo ztrátou zubů v důsledku úrazu.

Zubní implantáty All-on-6 v Turecku nejen fungují jako skutečné zuby, ale také tak vypadají. Jsou bezpečně upevněny, aby se zabránilo jejich otřesu nebo odstranění, a poskytnou vám přirozený úsměv a hlas.

Mezi bezpečným upevněním implantátů a absencí lepidel umožňuje zákrok All-on-6 zacházet se zuby přesně tak, jako by byly přirozené.

Zákrok All-on-6 v Turecku je rychlý a minimálně invazivní. Trvá přibližně 2 hodiny na každou čelist a má velmi krátkou dobu rekonvalescence. Po jednorázovém zákroku tak budete připraveni vyjít ven a používat své plně funkční zuby!

Jelikož je zapotřebí pouze několik implantátů, můžete se často vyhnout dalším procedurám kostních štěpů, které jsou typické pro jiné techniky. Použití implantátů totiž stabilizuje kost a posiluje ji.

Nová technika implantace All-on-6 v Turecku umožňuje nahradit celý zubní oblouk za méně než jeden den! Tato technika poskytuje uspokojivější výsledek než tradiční zubní náhrady nebo snímatelné náhrady na implantátech a poskytuje dlouhodobé řešení problému chybějících zubů.

I když se zubní implantáty často používají k náhradě jednotlivých zubů, lze je použít také k ukotvení nové nebo stávající zubní náhrady.

Uživatelé běžných zubních náhrad pravidelně pociťují podráždění dásní a mohou mít potíže s konzumací a mluvením kvůli nestabilitě snímatelných náhrad. Tyto problémy se mohou ještě zhoršit, pokud zuby chyběly delší dobu, a to v důsledku zcela přirozené degenerace čelistní kosti.

Zákroky nazubních implantátech v Turecku jsou založeny na 6 cíleně umístěných zubních implantátech, které pevně drží zubní náhradu na místě

All-on-6 je systém náhrady zubů, který zahrnuje náhradu “všech” zubů v horní nebo dolní čelisti můstkem podepřeným “6” zubními implantáty.

Implantáty se zavádějí do čelistní kosti a nakonec se s ní integrují v procesu zvaném osseointegrace. Jakmile k tomu dojde, implantát poskytuje silnou a pevnou oporu pro vašeho tureckého zubního lékaře, který může instalovat buď jednu korunku, nebo více zubů v můstku.

Výhody implantátů All-on-6™

  • Rychlá doba zotavení
  • Obnovení schopnosti jíst všechny druhy potravin
  • Není třeba používat snímatelné aparáty
  • Není potřeba kostní štěp
  • Snadný režim rezidentní léčby
  • Poskytuje dlouhodobé výsledky
  • Zvyšuje sebevědomí
  • Nový úsměv během jediného dne

Použití ústních implantátů k náhradě jednotlivých zubů v rané fázi může zabránit úbytku kosti, ke kterému přirozeně dochází, když kost v dolní čelisti přestane být stimulována zuby. Co se však přesně děje, když už ke ztrátě kosti došlo?

Přečtěte si také: Ošetření All-on-4 v Turecku

V některých případech vyžadují standardní ústní implantáty před implantací kostní štěpy. Protože však zákroky All-on-6™ používají k ukotvení zubní náhrady pouze šest implantátů, může lékař využít oblasti s největším množstvím kosti.

Při použití metody All-on-6 v Turecku je transplantace kosti nutná jen zřídka. A co víc, protože implantáty nyní poskytují určitou excitaci pro kost v ústech, podporují retenci kosti v místě, kde jsou umístěny.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️