Cena zvětšení penisu v Praze Česká republika

zvětšení penisu cena dubai e1614011452910 1
Napsal Erika

Vše, co potřebujete vědět o zvětšení penisu v Praze na Moravě! Jaká je průměrná cena v Dubaji? Naše rady pro úspěšné zvětšení penisu v Dubaji.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o zvětšení penisu v Dubaji a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena zvětšení penisu v Dubaji

Průměrná cena zvětšení penisu v Dubaji je 5 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 5 000 do 6 000 eur.

ZákrokCena Dubaj
Zvětšení penisu5500 €

Co je tozvětšení penisu?

Studie ukazují, že 45 % mužů je nespokojeno nebo trpí úzkostí kvůli velikosti svého penisu.

Je načase, aby tito muži byli bráni vážně a měli přístup ke špičkovým lékařským zákrokům.

Zvětšení a prodloužení penisu v kostce:

  • Lékařsky ověřená léčba zvětšení penisu (k dispozici jsou chirurgické i nechirurgické možnosti), která dokáže bezpečně a úspěšně zvětšit délku penisu o 2-5 cm a obvod penisu a žaludu o 30-50 %.
  • Denní péče a minimálně invazivní zákroky (bez nočního pobytu v nemocnici a s minimálními prostoji)

Muži by si měli uvědomit, že existují pouze dvě účinné možnosti zvětšení penisu:

  • Operace zvětšení penisu za účelem zvětšení délky a obvodu : Jedná se o ambulantní chirurgický zákrok (není nutný pobyt přes noc v nemocnici), který může zvětšit délku a obvod mužského penisu. Výsledky jsou trvalé a operaci lze opakovat, pokud je žádoucí další zvětšení velikosti.
  • Nechirurgické zvětšení penisu (pouze obvod ): Jedná se o injekční aplikaci výplně do penisu, která zvětší jeho objem. Je třeba poznamenat, že se nejedná o trvalé řešení (výplň se nakonec vstřebá), ale o obecně bezpečný a reverzibilní zákrok, který lze provést během 30 minut s místním znecitlivěním a opakovat tak často, jak je třeba.

Upozorňujeme, že pilulky, krémy a jiné léky inzerované pro zvětšení penisu nefungují a v mnoha případech mohou být nebezpečné a je třeba se jim rozhodně vyhnout!

Náklady na léčbuzvětšení penisu v Dubaji závisí na volbě pacienta mezi chirurgickou a nechirurgickou variantou, na použité chirurgické technice a na výsledcích, kterých chcete dosáhnout. Nesledujeme jednotnou cenovou politiku a ceny jsou uváděny případ od případu po posouzení našimi zkušenými chirurgy.

Operace úplného zvětšení penisu – kombinace délky a šířky (nejoblíbenější)

  • Jednodenní operace (bez nutnosti přenocování v nemocnici)
  • Zvětšení délky o 1 až 2 palce (2 až 5 cm)
  • 30-40% zvětšení obvodu
  • Trvalé výsledky

Zvětšení obvodu – injekce autologního tuku (chirurgická)

  • Denní operace (bez nutnosti strávit noc v nemocnici)
  • zvětšení délky o 1 až 2 cm v ochablém stavu v důsledku zvýšení hmotnosti penisu
  • 30-40% zvětšení obvodu
  • Trvalé výsledky

Zvětšení délky – Ligamentolýza (chirurgická)

  • Denní operace (bez nutnosti strávit noc v nemocnici)
  • Zvětšení délky o 1 až 2 palce (2 až 5 cm)
  • Trvalé výsledky

Nechirurgické zlepšení obvodu – Injekční aplikace kyseliny hyaluronové

  • Ošetření v ordinaci trvá pouhou hodinu, po které se můžete vrátit ke každodennímu životu
  • zvětšení délky o 1 až 2 cm v ochablém stavu díky zvýšení hmotnosti penisu
  • 30-40% zvětšení obvodu
  • Netrvalé výsledky – je nutné každoroční doplňování moči

Další možnosti léčby pro zvětšení penisu v Dubaji

Následující ošetření lze kombinovat s některým z našich balíčků pro zvětšení penisu nebo provádět samostatně:

Skrotoplastika zahrnuje odstranění přebytečné kůže šourku, která je připojena ke spodní části penisu. U některých mužů sahá kůže šourku až do středu penisu. Odstranění této přebytečné kůže může výrazně opticky prodloužit délku penisu.

U pacienta, který podstoupil operaci zvětšení obvodu, může současné provedení obřízky zlepšit estetický vzhled zvětšení obvodu.

U mužů se syndromem zahrabaného penisu nebo s nadbytkem tuku v suprapubické oblasti (oblast ochlupení) může odstranění tohoto tuku liposukcí (levnější varianta) nebo excizí (dražší varianta) přidat penisu významný vizuální přírůstek.

Rád bych zvětšil velikost svého penisu. Co bych měl udělat dál?

Pokud chcete zvětšit velikost svého penisu, doporučujeme vám, abyste si domluvili schůzku s jedním z našich vysoce zkušených partnerských lékařů. Během této konzultace vás lékař vyšetří a podrobně vám vysvětlí všechny možné varianty léčby, probere s vámi velikost, které byste chtěli dosáhnout, a zodpoví všechny vaše případné dotazy.

Zvětšení penisu v Dubaji – často kladené otázky

Opravdu zvětšení penisu funguje?

Chirurgický zákrok zůstává zlatým standardem pro zvětšení penisu a provádí se již více než 30 let (a možná i déle) u statisíců mužů.

Navzdory tomu existuje nebývalé množství dezinformací, především na internetu, o tom, zda se jedná o účinný a bezpečný chirurgický zákrok.

Náš lékařský názor je, že s moderními operačními technikami prováděnými zkušenými lékaři je skutečné zvětšení penisu možné a bezpečné. Samozřejmě, stejně jako u jakéhokoli jiného typu operace, bude výsledek záviset na :

  • Zkušenostech a dovednostech chirurga;
  • Použitých operačních technikách;
  • Očekávání od léčby a
  • Pooperační péče a odhodlání pacienta dosáhnout požadovaného výsledku.

Jsou výsledky trvalé?

Pokud budete dodržovat pooperační pokyny, výsledky operace zvětšení penisu JSOU u naprosté většiny pacientů trvalé.

V případě zvětšení délky se výsledky, které vidíte bezprostředně po operaci, v průběhu času skutečně zlepší, pokud budete dodržovat naše pooperační pokyny.

V případě zvětšení obvodu pomocí injekce autologního tuku byste měli očekávat, že si zachováte přibližně 60 % přírůstku, který uvidíte bezprostředně po operaci. To má dva důvody:

  • Penis po operaci otekl, takže když otok opadne, část přírůstku zmizí a
  • Víme, že část vstříknutého tuku se vstřebá do těla – množství bohužel závisí na pacientovi, ale v průměru to nebude více než 30-40 %. Důvodem, proč se část tuku znovu vstřebá, je to, že vstříknuté tukové buňky si nevytvoří vlastní krevní zásobení, a proto nepřežijí a stanou se jizvou. Proto je pooperační péče velmi důležitá, protože ovlivňuje množství tuku, které se vstřebá. Zde bychom měli zmínit, že dobrý chirurg musí tuto skutečnost zohlednit při výpočtu množství tuku, které je třeba vstříknout k dosažení požadovaného výsledku, po fázi vstřebávání.

Pokud zhubnu, zmizí vstříknutý tuk?

Ne. tukové buňky máme po celém těle, ale tělo ukládá a využívá tuk (v případě hubnutí) pouze na určitých místech. Prvním místem, kde to dělá, jsou játra, poté břicho (u mužů). Pokud jste neztratili téměř všechen tuk, je velmi nepravděpodobné, že by úbytek hmotnosti ovlivnil výsledek zvýšení vaší velikosti.

Jak dlouho operace trvá?

Všechny naše operace zvětšení penisu jsou jednodenní a trvají 1 až 2 hodiny. To znamená, že celý proces (od přijetí až po propuštění z kliniky) trvá přibližně 6 hodin, po kterých se můžete vrátit domů/do svého domova.

Potřebuji celkovou anestezii?

Ano – operace se provádí v celkové anestezii. Není se však čeho obávat. Moderní chirurgie vyžaduje lehkou anestezii, a protože naše operace jsou minimálně invazivní, je velmi nepravděpodobné, že by se vyskytly nějaké problémy.

V praxi to vypadá tak, že budete uspáni těsně před začátkem operace a probuzeni těsně po jejím skončení – celkem tedy budete v anestezii asi dvě hodiny.

Jak dlouho budu muset zůstat v nemocnici?

Po operaci budete muset zůstat v nemocnici 3-4 hodiny. Během této doby Vám bude asistovat naše zdravotní sestra, budete jíst, chirurg Vás vyšetří a budete připraveni odejít domů. Budete moci normálně chodit a fungovat, obvykle s velmi malou bolestí nebo nepohodlím.

Cestuji ze zahraničí – jak dlouho musím zůstat po operaci?

Druhý den po operaci budete mít kontrolní konzultaci s chirurgem, aby zkontroloval, zda je vše v pořádku. Poté může většina pacientů odcestovat, ale doporučujeme, abyste zůstal/a o den nebo dva déle, abyste mohl/a v následujících dnech absolvovat důkladnější kontrolu u svého chirurga, ale ve většině případů to není nutné.

Co musím udělat pro přípravu na operaci?

Prakticky nic – i když je vhodné dodržovat měsíc před operací zdravý životní styl (pokud jde o stravu, pohyb, kouření a konzumaci alkoholu), protože to pomůže při zotavování. Kromě toho obdržíte podrobné pokyny k hladovění, které byste měli dodržovat 6 hodin před operací. Pokud jste však v poslední době onemocněli nebo máte jiné zdravotní problémy, nezapomeňte o tom co nejdříve informovat svého chirurga, aby posoudil, zda by operace neměla být odložena na pozdější dobu. Pokud byste měl/a před operací udělat ještě nějaké další úkony, lékař Vás o nich bude informovat během konzultace.

Co mám dělat po operaci?

Druhý den po operaci byste se měl/a dostavit na konzultaci s chirurgem, během které vám poskytne podrobné pooperační pokyny, vymění vám zdravotní obvaz a zodpoví případné dotazy.

Od té doby až do Vaší další návštěvy (obvykle o měsíc později) s Vámi bude Váš chirurg a náš tým pro koordinaci pacientů v úzkém kontaktu, aby Vás pravidelně žádali o aktuální informace a řešili Vaše případné obavy.

Dva týdny po operaci (pokud není uvedeno jinak) budete muset zahájit pooperační rehabilitaci, která zahrnuje protahování penisu a každodenní jemnou masáž dříku penisu (v závislosti na použité operační technice) – podrobné pokyny vám budou poskytnuty po operaci.

Na jak dlouho si musím vzít kvůli operaci dovolenou?

Většina pacientů se může vrátit do práce 2 až 3 dny po operaci, pokud se jedná o kancelářskou práci. Pokud je vaše práce spojena s náročnou fyzickou aktivitou, budete možná muset být v práci o něco déle.

Jak brzy po operaci mohu pokračovat v sexuální aktivitě?

Obecně lze sexuální aktivitu obnovit po 4 až 6 týdnech, pokud vám chirurg nedoporučí jinak.

Budu po operaci cítit nějakou bolest?

Diskrétní bolest a nepříjemné pocity lze očekávat, ale lze je zvládnout volně prodejnými perorálními analgetiky. Stejní pacienti, zejména mladší, mohou prvních několik dní pociťovat bolest při erekci.

Viz také: Zvětšení penisu v Turecku za 1 700 eur

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️