Zubní fazety Lumineers v Tunisku

cena zubní dýhy 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o luminech v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou luminérovou fazetu v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zubních dýhách Lumineers v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zubních fazet Lumineers v Tunisku

Průměrná cena zubních fazet Lumineers v Tunisku je 370 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 300 do 440 eur.

PostupCena Tunisko
Zubní fazety Lumineers370 €

Co je zubní fazeta Lumineers?

Lumineers je velké jméno v oblasti fazet a získalo si reputaci díky svému marketingovému úsilí a kvalitě produktu, který nabízí.

Krása fazet Lumineers spočívá v tom, že je lze přilepit na povrch zubu, spíše jako umělý hřebík. K umístění fazety není třeba zub “preparovat”, tj. není třeba odstraňovat sklovinu. Nadšení pacienti si myslí, že jde o zlatý standard v oblasti fazet, a žádají Lumineers jménem.

Ne všichni pacienti jsou však vhodnými kandidáty pro Lumineers. Podle mých zkušeností je jeden z deseti pacientů kandidátem na fazety bez přípravy a šest z deseti pacientů je kandidátem na fazety s minimální přípravou.

Kdo je vhodným kandidátem pro lamely Lumineers?

No-prep a minimal-prep fazety jsou vhodné pouze pro pacienty se zdravými zuby, kteří potřebují svému úsměvu dodat objem. Může se jednat o pacienty, kteří prodělali extrakci zubu nebo mají nápadné mezery mezi zuby.

Dýhy jsou aditivní zákrok a i ty nejtenčí dýhy dodají zubu objem. Vzhledem k tomu, že luminiscence nevyžadují téměř žádnou přípravu, jejich přidání k již plnému úsměvu dodá objemný estetický vzhled. To může vypadat nepřirozeně a dát vzniknout hollywoodskému úsměvu, kterému se mnoho lidí snaží vyhnout.

Přečtěte si také: Cena zubních fazet v Turecku

Mohu si vylepšit úsměv bez luminérů?

Když se setkávám s pacienty, kteří mají zájem o Lumineers, nejde ani tak o to, že by Lumineers chtěli. Spíše chtějí vylepšit svůj úsměv prostřednictvím estetické stomatologie. Lumineery jsou pro ně pouze známým názvem.

Další značkou, kterou v naší praxi často používáme, jsou fazety DURAthin pro fazety bez přípravy a s minimální přípravou. Podle mých zkušeností nabízejí dýhy DURAthin přirozenější úsměv se stejnými výhodami jako dýhy Lumineers.

U pacientů s kazy a kazivostí, kteří nejsou kandidáty na fazety s minimální přípravou, můžeme úsměv vylepšit i jinými kosmetickými zákroky. Lze umístit kombinaci korunek a fazet, které nabízejí stejnou estetiku jako Lumineers s přidanou pevností komplexnějšího kosmetického zákroku.

Pokud jste však ještě nedosáhli stadia terminálního chrupu, jednodenní úsměv nedoporučujeme. Než se tam dostanete, můžete prozkoumat mnoho dalších možností, které umožní předvídatelnější průběh ošetření a lepší výsledky.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️