Zmenšení stehen v Turecku

snížení ceny stehenní krůty levné 1
Napsal Maria

Zmenšení stehen v Turecku je chirurgický zákrok, jehož cílem je zlepšit kontury nohou odstraněním nežádoucího tuku a přebytečné kůže z vnitřní a vnější strany stehen.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o zmenšení stehen v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Kolik stojí zmenšení stehen v Turecku?

Průměrné náklady na zmenšení stehen v Turecku v Istanbulu činí 2 300 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 2 600 eur.

ZákrokCena Turecko
Redukce stehen2300 €

Co je to zmenšení stehen?

Redukce stehen v Turecku je chirurgický zákrok, jehož cílem je zlepšit kontury nohou odstraněním nežádoucího tuku a přebytečné kůže na vnitřní i vnější straně stehen.

Operace redukce stehen se v Turecku obvykle provádí v kombinaci s jiným zákrokem plastické chirurgie, například s liftingem paží. Cílem liftingu stehen je redukce volné, povislé kůže na stehnech. Je to nejlepší řešení pro lidi, kteří nejsou spokojeni s tvarem svých nohou a přejí si mít nohy pevnější a přitažlivější.

Redukce stehen se provádí u kůže, která ztratila svou pružnost na vnitřní a vnější straně stehen. Pokud jste hodně zhubli, je normální, že máte na stehnech přebytečnou kůži.

Jak se kutiplastická operace provádí?

V závislosti na rozsahu operace trvá kutiplastika obvykle 2 až 3 hodiny. Provádí se v celkové anestezii.

Po anestezii se provedou řezy. Typ řezu, který vám vyhovuje, zvolí plastický chirurg podle vašich potřeb a očekávání. Po provedení řezů se odstraní přebytečná kůže a nakonec se řezy uzavřou.

Zmenšení stehen je zákrok prováděný v nemocnici. V nemocnici budete muset zpravidla zůstat jeden den. V některých případech může pacient zůstat v nemocnici 3 až 4 dny.

Typy zmenšení stehen

Redukce vnitřní strany stehen : Redukce vnitřní strany stehen, známá také jako lifting střední části stehen, má za cíl odstranit jak přebytečnou kůži, kterou nelze odstranit cvičením a dietou, tak kůži, která ztratila svou pružnost v důsledku stárnutí nebo extrémního úbytku hmotnosti. Chirurg provede řez na rozhraní stehna a stydké kosti. Tento řez umožní chirurgovi přístup k podkožním tkáním. Lifting střední části stehen je jednoduchý a nepředstavuje žádné větší komplikace.

Vnější lifting stehen : Vnější lifting stehen je také známý jako boční lifting stehen. Ve srovnání s ostatními technikami liftingu stehen je vnější lifting stehen mnohem složitější a řezy jsou větší.

Oboustranný lifting stehen : Oboustranný lifting stehen, známý také jako obvodový lifting stehen, spočívá v napnutí kůže na přední a vnější straně nohy. Když chirurg provádí oboustranný lifting stehen, provede řez ve tvaru písmene V na spodním okraji bikin. Tato technika pozvedne nejen stehna, ale také hýždě.

Kdo je vhodným kandidátem na zmenšení stehen v Turecku?

Pokud jste :

  • nemáte žádné zdravotní problémy, které by vám bránily podstoupit operaci,
  • máte nadbytečnou kůži podél vnitřní strany stehen a/nebo vnější strany stehen
  • máte ideální váhu a jste odhodláni si ji udržet
  • máte realistická očekávání

můžete být vhodným kandidátem na zmenšení stehen v Turecku.

Výhody zmenšení stehen v Turecku

Turečtí plastičtí chirurgové mají s redukcí stehen velké zkušenosti. A zákrok podstoupíte v plně vybavené nemocnici. Díky vynikající péči o pacienty se budete během pobytu v Turecku cítit bezpečně a pohodlně. Navíc budete moci :

  • zbavit se volné kůže na stehnech
  • již nebudete mít potřebu skrývat své nohy
  • mít hladší pokožku
  • cítit se sebevědoměji a mladistvěji

Přehled zákroku

Operace :Zvednutí stehen
Účel operace:Účelem operace je zlepšit kontury nohou odstraněním nežádoucího tuku a přebytečné kůže z vnitřní a vnější strany stehen.
Doba operace :2 až 3 hodiny
Typ anestezie :Celková
Nežádoucí účinky:Dočasná bolest nebo znecitlivění
Rizika :Krvácení, zjizvení
Doba zotavení :Úplné zotavení trvá 12 měsíců. Po 1 až 2 týdnech se můžete vrátit do práce a ke každodenním činnostem.
Jizvy: Po operaci se vytvoří jizvy, které jsou v rozmezí od 1 do 5 cm:V závislosti na typu řezu jizvy obvykle časem vyblednou.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️