HD Vaser Liposukce v Turecku

cena liposukce vaser hd Turecko 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o HD vaser liposukci v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou HD vaser liposukci v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o HD vaser liposukci v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Kolik stojí HD vaser liposukce v Turecku?

Průměrná cena HD vaser liposukce v Turecku v Istanbulu je 2 500 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 do 3 200 eur.

ZákrokCena Turecko
HD vaser liposukce2500 €

Co je HD vaser liposukce?

Pokud navštívíte příliš mnoho webových stránek plastické chirurgie, můžete se často ztratit a být zmateni všemi různými technologiemi a nabízenými postupy. Liposukce už dávno není jen o odstraňování tuku.

Dnes máme k dispozici celou řadu technologií, včetně laseru a ultrazvuku, které můžeme nabídnout pacientům, kteří chtějí vytvarovat svou postavu. Pacienti s liposukcí mohou chtít tradiční liposukci v Turecku nebo pokročilejší formu, jako je liposukce vaser HD.

Co je VASER Hi Def?

VASER Hi Def liposculpture je kosmetická chirurgie v Turecku a zejména pokročilá forma lipo, která přesně odstraňuje tuk ze specifických oblastí těla, jako je břicho, boky, mužský hrudník, nohy a paže, přičemž ponechává tenkou vrstvu tuku nad spodními svaly, aby zdůraznila a definovala atletičtější vzhled.

Chirurgové VASER Hi Def pracují nejen v hluboké vrstvě tuku, ale také v povrchové vrstvě, kde dochází ke skutečnému tvarování těla.

Přečtěte si také: Liposukce břicha v Turecku

Kdo je kandidátem na VASER Hi Def?

Nejlepším kandidátem je pacient, který pravidelně trénuje v posilovně, 4 až 6 dní v týdnu, má zdravou stravu a aktivní životní styl. Kandidáti na zákrok VASER Hi Def jsou velmi blízko své cílové hmotnosti, ale mohou zjistit, že nejsou tak štíhlí, jak by si přáli. Ačkoli jsou svalnatí, jejich břišní svaly nemusí být tak výrazné a přítomné, jak by si přáli.

Proč je VASER Hi Def tak drahý?

VASER Hi Def je drahý kvůli speciálnímu vybavení potřebnému k provedení zákroku a rozsáhlému školení a zkušenostem, které musí chirurg získat, než začne tuto techniku nabízet.

Zákrok trvá déle než standardní liposukce, protože je potřeba přesné odstranění tuku a další techniky tvarování. Cena se může pohybovat mezi 8 000 a 18 000 EUR a operace může často trvat přibližně 7 hodin. Výsledky jsou velmi odlišné od standardní lipo.

Jak dlouho vydrží výsledky VASER Hi Def?

Výsledky vydrží tak dlouho, dokud pacient dodržuje aktivní a zdravý životní styl. Výsledky se projeví i v případě, že přiberete 5 až 10 kg, ale po překročení této hranice se definice ztratí.

Jak dlouho trvá rekonvalescence po aplikaci VASER Hi Def?

Při liposukci VASER je nutné, aby pacienti dodržovali a věnovali se rekonvalescenci. Žádáme pacienty, aby přibližně 10 dní nepracovali a 3 týdny po zákroku se věnovali lehké aktivitě. Lékař většině pacientů po operaci VASER Hi Def nasadí pěnový oděv, který budou muset nosit nepřetržitě po dobu 3 týdnů po operaci.

Proč doporučujete pooperační masážní terapii po operaci VASER Hi Def?

Masáž pomůže zmírnit otok, zatvrdlinu a otok a pomůže odvést přebytečnou tekutinu. Pacientům důrazně doporučujeme, aby v pooperační masážní terapii pokračovali několik prvních týdnů po operaci. Urychlíte tím zotavení a přispějete k celkovému vzhledu výsledku operace VASER Hi Def.

Je operace VASER Hi Def bolestivá?

Vzhledem k tomu, že VASER Hi Def je tvarovací zákrok, měli by pacienti prvních několik dní po operaci počítat s určitým nepohodlím. Budete se cítit bolestivě a necitlivě, ale postmasážní terapie spolu s léky proti bolesti, které jste dostali, vám pomohou překonat prvních několik dní.

Budou výsledky operace VASER Hi Def okamžité?

Během období rekonvalescence po zákroku VASER Hi Def musíte být trpěliví. Po zákroku zaznamenáte okamžitou změnu, i když budete první 3 až 4 týdny po operaci oteklá. Konečný nebo nejdramatičtější výsledek uvidíte až 4 až 6 měsíců po operaci.

To je doba, kterou potřebuje tělo k úplnému zhojení a k vymizení všech bolestí. Pacienti by měli počítat s tím, že některé oblasti budou více oteklé a v některých oblastech dojde k malým změnám kontur, které však po několika měsících vymizí.

Je přístroj VASER Hi Def vhodný pro muže i ženy?

Muži i ženy dosáhnou při liposkulpturách VASER Hi Def vynikajících výsledků. Jelikož se požadovaná postava mužů a žen liší, lékař se zaměří na určité oblasti těla agresivněji v závislosti na pohlaví pacienta.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️