Hymenoplastika v Turecku

Hymenoplastika 1
Napsal Émilie

Hymenoplastika je chirurgický zákrok, při kterém se obnoví nebo zašije prasklá panenská blána pomocí tkáně nebo biomateriálů.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace ohymenoplastice v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí hymenoplastika v Turecku?

Průměrná cena turecké hymenoplastiky v Istanbulu je 1 100 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 950 do 1250 eur.

ZákrokCena Turecko
Hymenoplastika1100 €

Co je to hymenoplastika?

Hymenoplastika v Turecku je chirurgický zákrok, jehož cílem je obnovit prasklou panenskou blánu. Panenská blána je v mnoha kulturách symbolem čistoty, zatímco vědecké důkazy naznačují, že tato tenká blána měla zabránit infekci pochvy. Ačkoli je panenská blána znakem panenství, může se protrhnout i z jiných než sexuálních důvodů, například při běhu, skoku nebo jiné formě sportovní aktivity; některé ženy se dokonce narodily bez panenské blány!

Naše 2 partnerské kliniky se nacházejí v evropské části Istanbulu. Od letiště je to 15 minut jízdy autem. Všechny zákroky provádějí gynekologové za doprovodu odborníků na anestezii.

Hymenoplastiku lze provést dvěma způsoby:

  • Pokud jsou přítomny zbytky panenské blány, lze je sešít.
  • Druhá možnost zahrnuje rekonstrukci nové panenské blány s použitím tkáně z vlastního těla pacientky. Kromě obnovení panenské blány lze také zpevnit poševní stěny. Při této operaci se panenská blána opraví, ale při jejím dalším protržení budete pociťovat krvácení a nepříjemné pocity.

Ačkoli mnoho konzervativních společností trvá na panenské nevěstě, tento zákrok si získal obrovskou popularitu v méně konzervativních společnostech, jako jsou USA a Evropa.

Jak probíhá hymenoplastika v Turecku?

Nejprve je třeba se objednat na konzultaci s gynekologem, abyste s ním operaci prodiskutovala a jasně a přesně mu sdělila svá očekávání. Lékař vám poskytne přehled o operaci a pokyny, jak se na hymenoplastiku v Turecku připravit.

Základní technika – Pokud zůstanou nějaké zbytky panenské blány, mohou být znovu sešity. Bude vám podána lokální nebo někdy i celková anestezie, aby se předešlo bolesti a nepříjemným pocitům. Chirurg pak sešije roztržené části k sobě – stehy jsou rozpustné. Zákrok trvá přibližně 30 až 40 minut a obvykle se provádí ambulantně.

Technika aloplantace – Tato technika se používá v případě, že zbytky nelze sešít. Chirurg vloží do pochvy biomateriál a tento materiál funguje jako panenská blána. Tento zákrok trvá přibližně dvě hodiny a budete při něm v lokální anestezii.

Rekonstrukce panenské blány – Při tomto zákroku chirurg vytvoří novou panenskou blánu pomocí tkáně z okraje pochvy. Tato metoda však vyžaduje, abyste se nejméně tři měsíce zdržela pohlavního styku.

Kdo by měl podstoupit plastiku panenské blány v Turecku?

Obecně platí, že ženy žádají o plastiku panenské blány z kulturních a náboženských důvodů. Ve většině případů žena ztratila panenství při pohlavním styku a přeje si ho obnovit před svatbou. V některých případech může dívka ztratit panenskou blánu při nesexuální aktivitě, ale opět kvůli náboženským nebo společenským normám považuje za nezbytné panenskou blánu opravit.

Ideální kandidáti

  • Ty, které utrpěly protržení panenské blány v důsledku pohlavního styku nebo jiných aktivit.
  • Ženy starší 18 let.
  • Ženy, které jsou v dobrém zdravotním stavu a netrpí žádným závažným onemocněním.

Ke zjištění, zda lze panenskou blánu obnovit, je nutné také gynekologické vyšetření.

Kdo není způsobilý?

Pokud žena trpí rakovinou pohlavních orgánů nebo pohlavním onemocněním, pouze v takovém případě nemá na léčbu nárok.

Existují nějaké vedlejší účinky?

Mezi možné vedlejší účinky plastiky panenské blány v Turecku patří:

  • Otok a bolest
  • Pooperační modřiny
  • Hematomy a krvácení
  • Zbarvení panenské blány
  • Necitlivost

Jedná se však o méně závažné nežádoucí účinky a lékařský tým učiní veškerá opatření, aby se jim vyhnul.

Pooperační sledování

Pacientka bude po zákroku několik hodin sledována na pooperačním pokoji, a pokud nebudou zaznamenány žádné komplikace, bude propuštěna. Pacientka se může vrátit do práce po 3 až 4 dnech. Mírné aktivity je však vhodné zahájit až po 10 dnech.

Bude třeba udržovat oblast v čistotě a užívat antibiotika, aby se zabránilo infekci. Ke zmírnění bolesti a otoku byste měli používat teplé obklady a ledové obklady. Koupat se budete moci 2 až 3 dny po operaci. Až 8 týdnů po operaci byste se měli zdržet pohlavního styku.

Úplné zhojení trvá přibližně 4 až 6 týdnů.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️