DHI transplantace vlasů v Tunisku

transplantace vlasů cena tunisia 1
Napsal William

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci vlasů DHI v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunis? Naše rady pro úspěšnou transplantaci vlasů DHI.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o transplantaci vlasů DHI v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace vlasů DHI v Tunisku

Průměrná cena transplantace vlasů DHI v Tunisku je 2 200 EUR. Zákrok se provádí v lokální anestezii a trvá 6 až 8 hodin. Délka pobytu v nemocnici je 4 dny. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 5 měsíců.

PostupCena Tunisko
Transplantace vlasů DHI2200 €

Co je transplantace vlasů HID?

Transplantace vlasů HID v Tunisku spočívá v umístění individuálně odebraných vlasových folikulů do transplantované oblasti pomocí automatických implantačních per Choi.

Vlasy DHI o velikosti 1 mm a 0,6 mm mezi levou a pravou stranou se očistí pomocí chirurgického transplantačního pera a poté se přenesou přímo do pokožky hlavy bez otevření kanálků.

Tato operace se provádí ve dvou oddělených fázích v běžné metodě transplantace vlasů DHI se nazývá přímá, protože v jednom bodě se implantáty zhotovují s vlasy.

Zákroky transplantace vlasů DHI, prováděné pomocí speciálního aplikačního pera, vyžadují intenzivní zájem a úsilí ze strany zkušeného chirurga.

Navíc vzhledem k ceně zdravotnických přístrojů používaných při transplantaci vlasů je transplantace vlasů DHI dražší než jiné techniky.

V poslední době se metoda transplantace vlasů DHI stala velmi populární a je podobná technice FUE. Jednotlivě odebrané vlasové kořínky jsou umístěny pomocí automatických implantátů DHI Hair. Štěpy se tímto způsobem umisťují a kořínky jsou zasazeny bez dlouhého čekání.

Při transplantaci DHI Hair to nemá velký pozitivní vliv na životní cyklus vlasových folikulů. Kromě toho implantované přístroje stojí více a operace DHI Hair Transplantation trvá déle, takže se cena zvyšuje.

Jak funguje transplantace vlasů DHI?

Při DHI transplantaci vlasů v Tunisku se pomocí speciálního zařízení oddělí vlasové folikuly z dárcovské oblasti a odeberou se vlasové kořínky. Vlasové folikuly, které mají být zasazeny při transplantaci vlasů DHI, jsou klasifikovány zvlášť, protože obsahují kus tkáně a vlasové folikuly.

Při transplantaci vlasů HID se určí nejvhodnější úhel a správný směr transplantace vlasových folikulů. Vlasové folikuly odebrané při transplantaci vlasů DHI se umísťují jeden po druhém do pera pro implantáty.

Při transplantaci vlasů HID se používají hroty implantátového pera ve velikostech přizpůsobených struktuře vlasových folikulů a tloušťce člověka. Při transplantaci vlasů HID se při umísťování vlasových folikulů neprovádějí žádné řezy; v kůži se vytvoří kulaté otvory a štěpy se do nich umístí. Jakmile je transplantace vlasů DHI dokončena, pokožka hlavy vstupuje do rychlého procesu zotavení.

Přečtěte si také: Transplantace vlasů HID v Turecku

Jaké jsou výhody?

Současné otevření kanálu a umístění vlasového folikulu znamená, že odebrané vlasové folikuly mohou být umístěny na své místo bez dlouhého čekání. Výsledkem jsou hustší štěpy a přirozenější vzhled.

Díky speciálnímu nástroji se zkracuje doba čekání na kořínky při transplantaci vlasů. Tím se minimalizuje riziko ztráty kořínků. Stávající vlasy nejsou negativně ovlivněny. Tuto metodu lze použít u pacientů s neúplnou ztrátou vlasů. Pacient se rychle zotaví. Stejně jako u FUE a robotické operace vlasů je velmi důležitá zkušenost osob, které techniku transplantace vlasů DHI používají, protože ovlivňuje výsledek.

Jaké jsou vlastnosti per (implantátových per) používaných při DHI?

HID je dutý předmět používaný v plantážích a pružinový mechanismus. Tento pružinový mechanismus tlačí na hrot poté, co byl natažen a propíchl kůži, a zanechává štěp uvnitř. Ačkoli tato pera byla nejprve vyvinuta pro jemné vlasy, později byla na trh uvedena specializovaná pera pro silné vlasy.

Jaké jsou rozdíly mezi metodou DHI a konvenční FUE?

Jedním z nejdůležitějších rozdílů je, že metoda DHI umožňuje zasazení neholených vlasů.

Je to proto, že vlasové folikuly jsou transplantovány během 1 až 2 minut po odběru z dárcovské oblasti. Vlasové folikuly nemohou čekat mimo tělo.

Tím se minimalizuje možnost poškození vlasových folikulů. Transplantace vlasů je zcela možná pro usnadnění výzkumu v oblastech vypadávání vlasů. Intenzivnější transplantace vlasů lze provádět zejména v úzkých oblastech.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže zajistit úspěch operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️