Rekonstrukce nosu v Turecku

rekonstrukce nosu 1
Napsal Maria

Rekonstrukce nosu v Turecku je chirurgický zákrok prováděný za účelem opravy nebo přetvoření defektů nosu. Hlavním cílem rekonstrukce nosu je dosažení harmonie obličeje.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o rekonstrukci nosu v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí plastika nosu v Turecku?

Průměrná cena plastiky nosu v Turecku v Istanbulu je 2 700 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 500 do 2 900 eur.

PostupCena Turecko
Rekonstrukce nosu2700 €

Co je to plastika nosu?

Lidé při rozhovoru navazují oční kontakt, ale někdy upoutá pozornost jiná část obličeje, nejspíše nos. Mnoho lidí má se svým nosem problémy, ať už z estetického nebo funkčního hlediska.

Rekonstrukce nosu v Turecku je chirurgický zákrok prováděný za účelem opravy nebo přetvoření vad nosu. Hlavním cílem rekonstrukce nosu je dosažení harmonie obličeje. Rekonstrukce však může také zabránit funkčním problémům nosu způsobeným nadměrným napětím nebo vychýlením nosní přepážky.

Rekonstrukce nosu v Istanbulu jednoduše přetvoří nos a vytvoří menší a kulatější nos. V současné době je velmi populární podstoupit plastiku nosu v Turecku, protože tato země nabízí operace nosu prováděné nejlepšími rinoplastiky v dobře vybavených zdravotnických zařízeních. Operace nosu v zahraničí má mnoho výhod, od nízkých cen až po velmi uspokojivé výsledky rinoplastiky.

Plastiku nosu lze provést pouze na jedné části nosu nebo na celém nose. Jinými slovy, kandidáti s pokleslým nosem mohou být spokojeni s liftingem nosu, známým také jako operace špičky nosu.

V případech, kdy má nos hrb, velké nosní dírky nebo široká křídla, musí chirurg provést více než jeden manévr s použitím různých technik operace nosu. V závislosti na požadavcích a použité technice trvá plastika nosu v Turecku 1 až 4 hodiny a provádí se v celkové anestezii.

Viz také: Sekundární rinoplastika v Turecku

Techniky rekonstrukce nosu v Turecku

Chirurgové provádějící rinoplastiku musí každému pacientovi naplánovat individuální operaci nosu, protože má různé potřeby a očekávání. Po lékařském vyšetření může chirurg jednoduše pochopit, jaký přístup a technika rinoplastiky by byly nejúčinnější.

V současné době existují tři hlavní techniky používané pro rekonstrukci nosu v Turecku, z nichž každá je zaměřena na jiné podmínky:

Zavřená rinoplastika:

Tato technika rinoplastiky je chirurgy i pacienty nejvíce preferována, protože její velkou výhodou je, že po operaci nezůstane žádná viditelná jizva. Přístup do operační oblasti je přes nosní dírky, takže není třeba provádět žádné vnější řezy.

Otevřená rinoplastika:

Při této technice se používají stejné řezy jako při uzavřené rhinoplastice v Turecku a navíc další řez na vnější straně nosu ve tkáni oddělující nosní dírky. Díky tomuto dodatečnému řezu může nosní chirurg odhrnout kůži nosu a plně odhalit vnitřní strukturu, což umožňuje lepší viditelnost a přesnější práci.

Nosní septoplastika:

Hlavním cílem rhino-septoplastiky je zlepšit funkčnost a vzhled nosu. Tato technika rinoplastiky využívá malé řezy provedené uvnitř nosních dírek. Nosní přepážku lze upravit tak, aby se odstranily dýchací obtíže a křivý nosní můstek.

Operace nosu se nejčastěji provádí otevřenou technikou, protože umožňuje lepší přístup chirurga, zejména v komplikovaných případech. O tom, jakou techniku je nejlepší použít pro každý případ, se rozhodne během konzultace s tureckými chirurgy.

Viz také: Etnická rinoplastika v Turecku

Výhody rekonstrukce nosu v Turecku

Pro ty, kteří plánují operaci nosu v zahraničí, zahrnuje léčebný balíček vše, co budete při rekonstrukci nosu v Turecku potřebovat, s garancí nejlepší ceny:

  • Konzultace zdarma
  • Operace nosu
  • ubytování na 6 nocí ve 4hvězdičkovém hotelu
  • 1 noc v nemocnici
  • Transfery mezi letištěm a hotelem soukromým vozem
  • Osobní hostitel
  • Speciální sleva pro skupiny
  • Pravidelné kontroly a následná opatření

Stále více pacientů z celého světa se rozhoduje pro rekonstrukci nosu v Turecku.

Pooperační sledování

Rekonvalescence po rhinoplastice je pomalá a náročná. Bezprostředně po operaci nosu v Turecku se probudíte s nosní dlahou připevněnou k nosu a nosním tamponem uvnitř, v závislosti na použité technice rinoplastiky. Nosní tampon se obvykle po dvou dnech odstraní, zatímco nosní dlaha se ponechává nejméně týden.

Pacienti mohou pociťovat mírnou bolest, zejména v prvních třech dnech po operaci. Modřiny a otoky jsou v období rekonvalescence po rhinoplastice také poměrně časté. Většina modřin a otoků po rhinoplastice zmizí během prvního měsíce, nicméně úplné zotavení pacientů po rhinoplastice trvá přibližně rok.

Výsledky operace nosu v Turecku

Operace nosu může být pracná, protože tkáně potřebují značný čas, aby se přizpůsobily novému tvaru nosní kosti. V nejtěžších případech mohou být výsledky operace nosu do určité míry patrné, je však také pravděpodobné, že nos bude bezprostředně po rinoplastice v Turecku vypadat téměř identicky. Tvar nosu se nadále zlepšuje až do konce prvního roku po rhinoplastice. Jak se otok zmenšuje, pacient si všimne, že nos je menší, symetrický a že na něm již není hrbol.

  • Celkové zlepšení proporcí obličeje
  • Zlepšení sebevědomí a sebedůvěry
  • Možnost snadného dýchání

Po operaci nosu pacienti znovu získají sebevědomí a operace jim změní život, zejména pacientům, kteří podstoupili septoplastiku. Výsledky operace nosu lze nejlépe pozorovat nejméně po jednom měsíci. Spokojenost s novými proporcemi obličeje by měla nadále růst, stejně jako rekonvalescence.

Turecko je jednou z nejoblíbenějších zemí, pokud jde o náklady na plastiku nosu, a to díky renomovanému lékařskému personálu, velkému počtu každoročně provedených operací, přirozeným výsledkům, přijatelným cenám a vládním pobídkám pro lékařskou turistiku.

Co je septorinoplastika?

Máte obvykle sucho v ústech a chrápete? Je pro vás obtížné nebo nemožné dýchat nosem? Pokud ano, možná potřebujete plastiku nosu, přesněji řečeno “septorhinoplastiku”. Význam septorhinoplastiky; septorhinoplastika je operace, při které se opravuje jak nos (rinoplastika), tak nosní přepážka (septoplastika). Nosní přepážka je malá stěna tkáně, která odděluje nosní dírky.

Septorhinoplastiku můžete potřebovat, pokud máte atypický posun nosní přepážky, tj. její vychýlení. Možná vás zajímá, co znamená vychýlená nosní přepážka. K vychýlení nosní přepážky dochází, když je nosní stěna uvnitř nosu ohnutá nebo zakřivená, což brání průchodu části vzduchu.

Septorhinoplastika může být nutná také v případě, že je váš nos znetvořený v důsledku úrazu, například poranění. Tuto operaci mohou podstoupit také lidé, kteří chtějí mít atraktivnější nos.

Tuto operaci můžete podstoupit také za účelem odstranění problémů spojených s předchozí operací nosu. Díky septorinoplastice budete moci lépe dýchat a budete mít atraktivnější nos.

Techniky septorhinoplastiky

V Turecku existují dva přístupy k septorhinoplastice;

  • Otevřený přístup : Otevřená septorhinoplastika v İstanbulu se obvykle provádí proto, aby měl lékař snadnější přístup k operované oblasti. Při otevřeném přístupu se provede řez přes celou šířku kolumely a kůže se nadzvedne, tímto způsobem je zajištěna větší viditelnost a větší dokonalost. Tento přístup má mnoho výhod, protože chirurg má přístup k celé struktuře nosu včetně špičky. Tento přístup je často vyžadován jako součást revize septorinoplastiky za účelem nápravy chirurgických chyb nebo jiných estetických či strukturálních problémů. Tento přístup lze také použít u pacientů, kteří vyžadují rozsáhlejší rekonstrukci nosu.
  • Uzavřený přístup : Obvykle se provádí tak, že se do oblastí, které budou upraveny, vstupuje vnitřní stranou nosní dírky. Uzavřená septorinoplastika může být vhodná pro malé korekce a úpravy. Tento přístup je méně invazivní, což znamená kratší dobu hojení a menší otok. Vzhledem k tomu, že řezy jsou vedeny uvnitř nosních dírek, nevzniká žádná viditelná jizva. Zavřená septorinoplastika se obvykle provádí u pacientů, kteří potřebují pouze malou rekonstrukci nosní špičky.

Septorhinoplastika v Turecku

Plastická chirurgie v Turecku se stala velmi populární, zejména septorhinoplastika, protože turečtí chirurgové jsou velmi zkušení, zejména ti, kteří se specializují na septorhinoplastiku.

Bylo prokázáno, že díky svým hlubokým znalostem mohou turečtí plastičtí chirurgové dosáhnout při septorhinoplastice přirozených výsledků. Po septorhinoplastice v Istanbulu se naši pacienti rádi procházejí po městě, protože nákupy v Istanbulu jsou velmi dostupné, stejně jako cena septorhinoplastiky.

Operace septorhinoplastiky v Turecku obvykle trvá 1 až 2 hodiny a provádí se v celkové anestezii. Naše služba následné péče je vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu během vašeho pobytu v Turecku pro případ, že byste po septorhinoplastice pociťovali jakoukoli bolest nebo nepříjemné pocity.

Výhody septorhinoplastiky v Turecku

Balíček ošetření, který obdržíte při septorhinoplastice v Istanbulu, zahrnuje vše, co můžete potřebovat, a je poskytován se zárukou nejlepší ceny:

  • Bezplatná konzultace
  • Operaci septorhinoplastiky u jednoho z nejlepších chirurgů v Istanbulu
  • Pobyt ve 4hvězdičkovém hotelu na 6 nocí
  • 1 noc v nemocnici
  • Všechny transfery soukromým vozem
  • Osobní hostitel
  • Speciální sleva pro skupiny
  • Bezplatná kontrola a pravidelné sledování
  • Fyzické sledování ve Velké Británii

Rekonvalescence, výsledky a náklady na septorhinoplastiku v Turecku

Rekonvalescence po septorhinoplastice:

V období rekonvalescence po septorhinoplastice musí být pacient trpělivý, protože bude pomalá a náročná. Bezprostředně po septorhinoplastice v Istanbulu se pacient probudí s nosní dlahou připevněnou k nosu a v závislosti na technice použité lékařem mu bude pravděpodobně do nosu vložen nosní tampon.

Tři dny po uzavřené septorhinoplastice nebo otevřené septorhinoplastice je normální, že pacienti pociťují určitou bolest. Modřiny a otoky jsou v období rekonvalescence po septorhinoplastice také zcela normální. Většina modřin a otoků zmizí během prvního měsíce, ale úplné zotavení pacientů po septorinoplastice trvá přibližně rok.

Turecký chirurg vás může požádat, abyste několik týdnů po operaci dodržovali určité pokyny, které sníží riziko krvácení a otoku. V závislosti na náročnosti operace nemusí pacient dodržovat všechny tyto pokyny:

  • Při spánku spěte se dvěma nebo třemi polštáři, aby byla vaše hlava vyvýšená.
  • Několik týdnů po septorinoplastice pacienti nesmějí smrkat.
  • Noste oblečení, které se vpředu spojuje jako zip nebo knoflík; nenoste oblečení jako košile, svetry nebo mikiny, které si musíte přetáhnout přes hlavu.
  • Tři týdny po operaci by se měly zmenšit modřiny a otoky.
  • Až pět týdnů, abyste předešli možnému krvácení z nosu. Vyhněte se namáhavým aktivitám, jako je aerobik a běhání.
  • po 4 až 6 týdnech mohou pacienti začít s náročnými aktivitami.

Výsledky septorinoplastiky:

po 3 až 6 měsících po septorhinoplastice bude váš nosní materiál mírně stabilní. Vždy je možné, že se chrupavka a materiál v průběhu času posunou nebo remodelují. K různým změnám může docházet ještě rok nebo déle po septorhinoplastice v Turecku.

Většina pacientů zjistí, že septorhinoplastika pomáhá zmírnit příznaky, jako jsou potíže s dýcháním způsobené vychýlenou nosní přepážkou. Míra zlepšení, kterou může pacient po septorhinoplastice očekávat, se u jednotlivých osob liší.

Někteří pacienti mohou zjistit, že i po zákroku mají stále příznaky, a rozhodnou se podstoupit druhou septorhinoplastiku, aby se jejich nos a nosní přepážka dále zlepšily.

Náklady na septorhinoplastiku :

Turecko se stalo velmi oblíbenou zemí díky dostupným cenám plastických operací a díky tomu, že turečtí plastičtí chirurgové mají velké zkušenosti v tom, co dělají. Když pacienti porovnají cenu zákroku septorhinoplastiky s cenou ve své zemi, zjistí, že cena v Turecku je velmi přijatelná a kvalita lékařů velmi vysoká. Je to tedy situace, která je výhodná pro obě strany. Vzhledem k tomu, že pacienti, kteří sem přijedou, jsou operováni u nás, výsledky, které získají po operacích, jako je septorhinoplastika, budou vypadat přirozeně.

Pokud jste museli žít s nosem, který vám nepomáhal správně dýchat, a prostě se vám nelíbilo, jak vypadá, můžete si ho nyní nechat opravit. Možná se obáváte nákladů na septorhinoplastiku, což je pochopitelné. Ale představte si, že budete moci správně dýchat, představte si, jak to ovlivní váš spánek, ovlivní vás to v mnoha ohledech, pokud vám vadila odchylka, po zákroku tomu tak nebude. Takže v podstatě vám to dá další důvod k úsměvu, a to za výhodnější cenu. Navíc budete mít možnost poznat jinou kulturu.

Předoperační a pooperační pokyny pro rinoplastiku a septorinoplastiku

Důležité upozornění:
Operace bude ZRUŠENA, pokud existuje možnost, že je pacientka těhotná nebo má zdravotní problémy (anesteziolog to zkontroluje před odvozem na operační sál).

Dva týdny před operací:

  • Přestaňte pít alkohol a kouřit. Nikotin ovlivňuje krevní oběh, což by mohlo ovlivnit výsledek Vaší operace a zvýšit riziko komplikací spojených s anestezií.
  • Neužívejte přípravky obsahující ibuprofen (Advil, Motrin), aspirin, protizánětlivé léky nebo vitamin E.

Jeden den před operací:

  • PO PŮLNOCI NIC NEJEZTE ANI NEPIJTE.

V den operace:

  • Pacienti se mohou před odjezdem do nemocnice osprchovat
  • Pacienti se nesmí líčit. Na vlasech nesmí být žádný přípravek a lak na nehty a umělé řasy musí být odstraněny.
  • Pacienti by si měli vzít s sebou tašku s volným oblečením a pohodlnou obuví.
  • Pacienti by neměli nosit šperky ani si na operaci brát cennosti.

Pooperační pokyny

  • Pacienti by neměli po dobu čtrnácti dnů kouřit ani pít alkohol.
  • Pacienti by si po dobu jednoho týdne neměli mýt oblast nosu. Po dobu jednoho týdne se vyhněte mytí oblasti nosu.
  • Nosní dlahu si ponechte nasazenou až do kontrolní prohlídky.
  • Pacienti mohou v den operace i po ní chodit, aby se vyhnuli vzniku krevních sraženin; měli by také často hýbat nohama.
  • Je normální, že se prvních několik dní cítí unavení.
  • Užívejte všechny léky podle pokynů chirurga. Užívejte léky proti bolesti dříve, než se stane silnou, protože můžete očekávat nepříjemné pocity v místě řezu po dobu 24 hodin po operaci.
  • S modřinami a otoky je třeba počítat po dobu jednoho týdne a konečný výsledek se dostaví až za 6 až 12 měsíců.
  • Po kontrole vám budou nalepeny lepicí pásky. Pásky udržujte čisté a suché po dobu 5 dnů, poté je můžete odstranit.
  • Zpočátku se můžete rychle osprchovat zády k vodě a udržovat řezné rány zcela suché, abyste předešli infekci.

Pacienti podstupující operaci nosu zůstávají v nemocnici přes noc a operace se provádí v celkové anestezii. Je velmi důležité, aby se pacienti řídili pokyny plastického chirurga a zajistili, že proces hojení bude probíhat tak, jak má.

Postup:Zlepšuje velikost nosu, mění tvar nosní špičky a/nebo nosního můstku a/nebo nosních dírek.
Doba trvání:doba trvání: 1 až 3 hodiny
Pobyt :1 noc v nemocnici, 6 nocí v hotelu
Anestezie :Celková anestezie
Doba rekonvalescence:7 až 10 dní do návratu do práce
Co si vzít s sebou :Pohodlné oblečení (mikina, košile se zapínáním na knoflíky nebo zip apod.)
Nežádoucí účinky:Nadýmání, otoky, dočasná ztráta čichu, krvácení.
Komplikace :Zjizvení, krvácení, serom, infekce, vytlačení, otok, modřiny a bolest, asymetrie, zvýšený nebo snížený cit, poškození hlubokých struktur, neuspokojivý výsledek, změna v čase, alergická reakce (infekce hrudníku, krevní sraženiny, srdeční infarkt nebo mrtvice a smrt), otvor v septu (perforace septa), dýchací potíže, zhoršený čich.
Cvičení:Po 3 až 4 týdnech
Jizvy :Ne
Bolest:Bolest: mírná (závisí na pacientovi)
Výsledky:Otok se zmenší po 7 až 15 dnech a konečné výsledky se projeví mezi 6 měsíci a 1 rokem.
Několik chirurgických zákroků:Liposukce, operace prsou, transplantace vlasů

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️