Zvednutí hýždí v Turecku

cena za zvednutí zadku Turecko 1
Napsal Émilie

Hýžďový lifting v Turecku v Istanbulu je specializovaný zákrok přenosu tuku, který zvětší tvar a velikost vašich hýždí bez nutnosti použití implantátů.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liftingu hýždí v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí lifting hýždí v Turecku?

Průměrné náklady na lifting hýždí v Turecku v Istanbulu činí 2 300 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 100 do 2 500 eur.

ZákrokCena Turecko
Zdvih hýždí2300 €

Co je to lifting hýždí?

Možná uvažujete o liftingu hýždí v Turecku. Tento zákrok podstoupila řada celebrit, od Cardi B po Kim Kardashian. Jestli se však od Cardi B můžeme něco naučit, pak je to důležitost pečlivého výběru chirurga. Pokud příběh ještě neznáte, rapová hvězda si nechala zákrok provést u chirurga ve sklepě.

Budiž vám to varováním: důvěřujte pouze odborníkovi s certifikací. Přesně to můžete očekávat od liftingu hýždí v Turecku. Nabízíme vám operaci zvednutí zadku v Istanbulu a můžete si být jisti, že zákrok provede renomovaný, zkušený a vyškolený lékař.

Než se podrobněji seznámíme s námi nabízenou službou, podívejme se, co můžete od liftingu hýždí v Istanbulu očekávat. Tvarovaný, dobře tvarovaný hýžďový sval je pro každého velmi přitažlivým rysem. Kosmetická operace v Turecku tak může být přesně to, co potřebujete ke zvýšení svého sebevědomí.

Pro ty, kteří to nevědí, jde o specializovaný zákrok přenosu tuku, který zvětší tvar a velikost vašich hýždí bez nutnosti použití implantátů. Přebytečný tuk se odstraňuje liposukcí ze stehen, dolní části zad, břicha nebo boků. Tento tuk je pak strategicky vstříknut do vašich hýždí. Výhody tohoto zákroku jsou dvojí. Nejenže získáte krásnější hýždě, ale můžete se také zbavit tuku v problémových oblastech.

Zde jsou některé z různých důvodů, proč lidé zvažují brazilský lifting zadku v Turecku:

  • Zlepšení celkových proporcí zlepšením rovnováhy mezi spodní a horní částí těla.
  • Pro dosažení estetičtějšího a mladistvějšího hýždě.
  • Aby oblečení vypadalo lépe
  • abyste zmenšili tukové kapsy na břiše, stehnech nebo bocích a zároveň dodali hýždím plnost
  • Pro zvýraznění křivek dolní části těla

Měli byste také vědět, jak probíhá rekonvalescence po brazilském liftingu hýždí. Po tomto typu operace nesmíte přibližně dva týdny ležet ani sedět přímo na hýždích. To znamená spát na boku nebo na břiše a při všech činnostech stát nebo klečet.

Váš turecký chirurg vám po liftingu hýždí v Turecku poskytne několik dobrých rad. Do práce se můžete vrátit 10 až 14 dní po operaci a do týdne se můžete vrátit k lehkým denním činnostem.

Zvednutí hýždí v Turecku

Pokud jde o brazilský lifting zadku v Turecku nebo jakýkoli jiný typ plastické operace, nejdůležitějším faktorem je vybrat si zkušeného a renomovaného chirurga.

Všichni jsme slyšeli o hrozných hororových příbězích, které se stanou, když se unáhlíte v rozhodování a vyberete si lékaře bez potřebných zkušeností nebo kvalifikace. Výběrem naší služby pro zvednutí zadku v Turecku můžete mít naprostý klid.

Jsme si vědomi důležitosti konzultačního procesu, a proto nabízíme osobní konzultace po celé Velké Británii a Irsku. Jednou z největších chyb je jít k chirurgovi, který během konzultace působí uspěchaně.

Vynikající plastický chirurg věnuje veškerý čas potřebný k posouzení ošetřované oblasti, vysvětlí vám celý proces a zodpoví všechny vaše případné dotazy. Proces konzultace je velmi důležitý a přístup chirurga během celého procesu vypovídá o jeho důkladnosti a profesionalitě.

Další chybou, které se lidé dopouštějí, je, že kosmetickému chirurgovi lžou o své anamnéze, protože se obávají, že je to z ošetření vyloučí. To je jedna z nejnebezpečnějších chyb, které se můžete dopustit – nedělejte to!

Operace:Zlepšení a zvětšení hýždí pomocí liposukce a přenosu tuku.
Doba trvání:1 až 2 hodiny
Anestezie:Místní nebo celková anestezie
Nežádoucí účinky:Dočasné modřiny, otoky a znecitlivění.
Rizikové faktory:Krvácení, infekce, asymetrie, otok, nepohodlí, znecitlivění, sraženiny.
Doba zotavení:Návrat do práce: 1 až 2 týdny Intenzivnější činnost: 2 až 4 týdny Úplné zotavení po otoku a modřinách: 1 až 3 měsíce nebo déle
Výsledek:Trvalá, s dietou a cvičením

Přehled zákroku

Co je to lifting hýždí?

Zvednutí hýždí, lékařsky známé jako gluteoplastika nebozvětšení hýždí, se provádí pomocí liposukce a transplantace tuku. Tuková tkáň získaná liposukcí se vstříkne do hýždí, aby se zlepšila jejich velikost a tvar.

Kromě zlepšení tvaru hýždí nabízí lifting hýždí v Istanbulu další výhodu, protože část těla je liposukcí zmenšena, takže oblast, kde je tuk odebrán, se zmenší. Ženy, které mají v určitých částech těla nadbytek tuku, mohou mít z liftingu hýždí dvojí prospěch: zeštíhlením a zlepšením hýždí.

Jedná se o účinný zákrok kombinující liposukci určitých oblastí, jako jsou boky, pas a břicho, s transplantací tuku v oblasti hýždí.

Výsledky liftingu hýždí v Istanbulu

Během prvních několika týdnů lze očekávat určité otoky a modřiny. Ke zmírnění modřin a otoků lze použít kompresní oděv.

Otok obvykle zmizí během tří až šesti týdnů. Pacientům se doporučuje, aby si asi dva týdny po operaci nesedali na hýždě. Přenesený tuk musí získat přívod krve, aby mohl na novém místě dále existovat.

Konečný výsledek liftingu hýždí je viditelný do tří měsíců od operace. Výsledek operace je přirozený na dotek i na pohled.

Omezení liftingu hýždí

Přibližně 30 až 50 % tukových buněk, které jsou přemístěny v oblasti hýždí, se vstřebá do těla. Zbývající tuk zůstává v oblasti hýždí po zbytek života pacienta.

Rizika spojená s liftingem hýždí

Lifting hýždí, stejně jako každý chirurgický zákrok, může vést k určitým komplikacím, i když jsou nepravděpodobné. Krvácení, infekce, asymetrie, otoky, nepohodlí, necitlivost a sraženiny jsou jen některé z komplikací, které mohou při operaci liftingu hýždí nastat.

Kontraindikace operace liftingu hýždí

Některé faktory způsobují, že někteří pacienti nejsou pro lifting hýždí vhodní. Mezi tyto kontraindikace patří tromboembolické onemocnění, sklon ke vzniku keloidních nebo hypertrofických jizev, nadměrné kouření, srdeční onemocnění, cukrovka a morbidní obezita.

Itinerář

Den 1

Setkáte se s plastickým chirurgem, který bude operovat vaše hýždě. Proberete s ním podrobnosti operace a podepíšete souhlas s operací. Po lékařských vyšetřeních začne samotná operace. Operace obvykle trvá jednu až dvě hodiny. Během hodiny po operaci anestetika odezní a vy se probouzíte k vědomí.

První noc po operaci zůstanete v nemocnici. Váš lékař provede vstupní kontrolu po zvětšení hýždí.

Druhý a třetí den

Váš lékař provede druhou kontrolu ráno před odchodem z nemocnice. Druhý a třetí den zůstanete v hotelovém pokoji a budete co nejvíce odpočívat.

Den 4

Půjdete na soukromou kliniku plastického chirurga na závěrečnou kontrolu. Lékař Vám poradí, jak pokračovat v užívání léků, a poskytne Vám další informace o pooperační péči. Po čtvrtém dni budete připraveni odejít domů.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️