Fecondation in vitro en Tunisie

oplodnění in vitro Tunisko 1
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o oplodnění in vitro v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšné oplodnění in vitro v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o in vitro fertilizaci v Tunisku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných lékařů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena oplodnění in vitro v Tunisku

Průměrná cena oplodnění in vitro v Tunisku je 3 100 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2900 eur do 3300 eur.

ProceduryCena Tunisko
Oplodnění in vitro3100 €

Co je oplodnění in vitro?

Aby došlo k přirozenému otěhotnění, vaječník při ovulaci uvolní vajíčko, které putuje do vejcovodu, kde se setká se spermií a následně je oplodněno. Oplodněné vajíčko se dostane do děložní dutiny, kde se uhnízdí v silné stěně dělohy (endometriu).

Při léčbě IVF (in vitro fertilizace) jsou vaječníky stimulovány k produkci určitého počtu vajíček, která jsou následně odebrána a smíchána se spermiemi v laboratoři, což umožní oplodnění. Vyvíjející se embrya jsou pečlivě sledována a nejzdravější embrya jsou poté přenesena do dělohy k implantaci.

Oplodnění in vitro v Tunisku je řada postupů prováděných k léčbě neplodnosti, zejména u žen starších 40 let. Může být také použita k léčbě některých zdravotních problémů, jako jsou poruchy ovulace, předčasné selhání vaječníků, poškození vejcovodů, endometrióza, nevysvětlitelná neplodnost, děložní myomy, porucha tvorby nebo funkce spermií, předchozí sterilizace nebo ablace vejcovodů, genetická porucha nebo zachování plodnosti u pacientů s rakovinou.

Co obnáší postup oplodnění in vitro (IVF)?

Oplodnění in vitro v Tunisku je zdlouhavý proces a může trvat i několik měsíců. Přestože tento postup zvyšuje vaše šance na otěhotnění, stále neexistuje záruka, že se to podaří každému.

Před podstoupením IVF musíte vy i váš partner nejprve podstoupit řadu vyšetření, jako je analýza spermií, vyšetření vaječníkové rezervy, screening infekčních onemocnění, simulovaný přenos embryí a vyšetření děložní dutiny.

Po screeningu oba podstoupíte procedury IVF :

Léky na podporu plodnosti – jedná se o léky předepsané ke stimulaci vašich vaječníků, aby se zvýšila produkce vajíček. Je třeba vyprodukovat několik vajíček, protože se předpokládá, že některá se po odběru nevyvinou nebo nebudou oplodněna. Během této fáze se používá transvaginální ultrazvuk ke kontrole vaječníků a bude vám také proveden krevní test ke kontrole hladiny hormonů.

Vaše vajíčka budou odebrána prostřednictvím drobného chirurgického zákroku. Tento zákrok bude proveden pomocí nejmodernější ultrazvukové technologie, která zavede jehlu do každého z vašich vaječníků a odebere vajíčka. Během zákroku se obvykle použije anestetikum s propofolem.

Vzorek spermatu – Váš partner bude požádán, aby poskytl vzorek spermatu, který by odpovídal získaným vajíčkům pro oplodnění. Pokud používáte darované sperma, bude vyjmuto z mrazáku a připraveno stejným způsobem.

Inseminace – Při tomto postupu se vajíčka a spermie smíchají a uloží do laboratorní misky k oplodnění. Pokud je šance na oplodnění nízká, může být použita intracytoplazmatická injekce spermie (ICSI). V tomto případě se jedna spermie vstříkne přímo do vajíčka; vajíčka se pečlivě sledují, zda dojde k oplodnění.

Přenos embrya – jakmile je oplodnění úspěšné, dojde k dělení buněk; oplodněná vajíčka se nyní nazývají embrya. Tato embrya budou přenesena do vaší dělohy 3 až 5 dní po odběru a oplodnění vajíček. U žen mladších 40 let lze přenést jedno nebo dvě embrya, u žen starších 40 let lze přenést maximálně 3 embrya. Počet přenášených embryí musí být omezen, aby se předešlo riziku vícečetného porodu.

Jak dlouho musím zůstat v Tunisku kvůli zákroku oplodnění in vitro (IVF)?

Přestože se doporučuje po přenosu embryí zvolnit, některé ženy jsou po zákroku schopny pokračovat v běžném denním režimu. Vezměte prosím na vědomí, že pro vaše zotavení a uzdravení jsou nezbytné plánované kontrolní návštěvy u vašeho chirurga a že budete muset zůstat v Tunisku 10 až 12 dní. Měla byste však také počítat s možnými vedlejšími účinky:

  • Výtok malého množství tekutiny (která může být čirá nebo s příměsí krve) po zákroku.
  • Mírné křeče a/nebo nadýmání
  • Zácpa
  • Citlivost prsou

Jaká je doba rekonvalescence po zákroku mimotělního oplodnění (IVF) v Tunisku?

po 12 dnech od odběru vajíček vám lékař provede krevní test, aby zjistil, zda jste těhotná. Po IVF tedy budete muset zůstat o něco déle, aby se zajistilo, že všechny procedury proběhnou zcela úspěšně.

Jaký druh následného sledování je nutný při zákrocích in vitro fertilizace (IVF) v Tunisku?

Poradenství je při podstupování IVF velmi důležité; každý musí pochopit, že ne všechny postupy IVF jsou úspěšné. Důrazně se doporučuje, aby páry během léčby IVF a po ní absolvovaly odpovídající poradenství.

Jaká je míra úspěšnosti postupů mimotělního oplodnění (IVF) v Tunisku?

Úspěšnost IVF závisí na řadě faktorů, včetně věku matky, životního stylu, příčiny neplodnosti a reprodukční anamnézy. úspěšné bude 40 % žen mladších 35 let, 25 % žen ve věku 36 až 41 let a pouze 4 % žen starších 42 let. Měli byste si také uvědomit, že počet těhotenství není přesně stejný jako počet živě narozených dětí. Kromě toho byste si měla uvědomit, že IVF s sebou nese některá drobná rizika, například se u vás může vyskytnout nevolnost nebo zvracení, dýchací potíže, mdloby, bolesti břicha a nadýmání a možný přírůstek hmotnosti.

Existují v Tunisku nějaké alternativy k postupům mimotělního oplodnění (IVF)?

Oplodnění in vitro není jedinou možnou léčbou neplodnosti. Mezi další postupy léčby neplodnosti, které připadají v úvahu, mohou patřit např:

Intrauterinní inseminace – běžně známá jako umělé oplodnění. Při tomto zákroku jsou spermie zavedeny do vaší dělohy přes děložní čípek v době ovulace.

Chirurgický zákrok – v některých případech potřebují muži a ženy korekční operaci, pokud jejich reprodukční orgány způsobují problémy s plodností. Takové korekční chirurgické možnosti mohou pomoci, aniž by bylo nutné provádět další léčbu neplodnosti.

Změny životního stylu – místo léčby neplodnosti vám odborník na neplodnost může navrhnout řadu změn životního stylu, které mohou být příčinou problémů. Ty mohou zahrnovat snížení hmotnosti, omezení alkoholu a ukončení kouření.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️