Hýžďový implantát v Turecku

cena hýžďový implantát Turecko 1
Napsal Laurence

Hýžďový implantát v Turecku je operace určená ke zvětšení objemu hýždí. Lidé, kteří nejsou spokojeni s objemem/tvarem svých hýždí, mohou nyní díky hýžďovým implantátům získat postavu, kterou si přejí.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o hýžďových implantátech v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí hýžďový implantát v Turecku?

Průměrná cena hýžďového implantátu v Istanbulu v Turecku je 3 400 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 900 do 3 900 eur.

ZákrokCena Turecko
Hýžďový implantát3400 €

Co je hýžďový implantát?

Hýžďový implantát v Turecku je operace určená ke zvětšení objemu hýždí. Lidem, kteří nejsou spokojeni s objemem/tvarem svých hýždí, mohou nyní hýžďové implantáty zajistit požadovanou postavu.

Jak se operace hýžďových implantátů provádí?

Řez se obvykle provádí v záhybu hýždí, kde nejsou viditelné jizvy. Turecký chirurg poté vytvoří dostatečně velkou kapsu pro vložení hýžďových implantátů. Implantáty mohou být umístěny buď pod hýžďový sval, nebo nad něj. Po provedení stejného zákroku na obou hýždích lékař zajistí, aby byly symetrické a vypadaly přirozeně a proporčně. Poté řezy sešije.

Jak dlouho trvá operace v Turecku ?

Operace hýžďových implantátů v Turecku trvá zpravidla dvě až tři hodiny. Délka operace se liší v závislosti na použité technice, umístění implantátů, anatomii pacienta, typu použité anestezie a nutnosti provést současně další zákroky.

Jsou hýžďové implantáty bolestivé?

Turecký hýžďový implantát roztahuje tkáně a může být bolestivý. To platí zejména v případě, že jsou implantáty umístěny pod svalem. Bolest je největší v prvních 48 hodinách, ale během několika dnů se zmírní. Lze ji zmírnit léky proti bolesti. I přes počáteční nepříjemné pocity je většina žen s výsledky zákroku v Istanbulu velmi spokojena.

Co mohu očekávat po operaci?

Po operaci budete nosit kompresní oděv pro podporu. Neměla byste jej sundávat po dobu dvou až tří týdnů po operaci v Istanbulu. Je důležité užívat léky, které vám předepsal váš turecký lékař. Někdo vás bude muset odvézt domů a následující dva dny budete možná potřebovat pomoc v domácnosti. Po operaci budete muset zůstat 24 hodin na lůžku.

Viz také: Zvětšení hýždí v Istanbulu

Jaká je doba rekonvalescence?

Je nezbytné, abyste si pooperační péči zkontrolovali se svým lékařem. Pečlivým dodržováním jeho pokynů si zajistíte rychlé a zdravé zotavení. Měli byste mít také na paměti, že :

  • Pro proces hojení je důležitý odpočinek, proto si po zákroku dopřejte co nejvíce odpočinku. Pijte hodně tekutin a ujistěte se, že užíváte léky předepsané lékařem.
  • Nejčastěji se budete moci vrátit ke klidnému a uvolněnému pracovnímu režimu během několika dnů nebo týdnů po operaci hýžďových implantátů. V závislosti na doporučení lékaře byste se však měli několik týdnů vyhýbat fyzické námaze.
  • Stehy budou rozpustné, nebude tedy nutné je odstraňovat. Otok může přetrvávat a postupně se během několika týdnů zmenšovat. Jakmile otok ustoupí, budou výsledky zřetelnější.
  • Po ústupu bolesti se pravděpodobně budete moci do dvou týdnů vrátit k běžnému cvičení a fyzickým aktivitám. Po dobu nejméně šesti týdnů po operaci byste se měli zdržet jakékoli fyzické aktivity nebo cvičení. Rekonvalescence se u jednotlivých pacientů liší a závisí na technice, typu implantátu a místě implantátu, které lékař použil, a také na míře vaší každodenní aktivity.

Ideální kandidáti

Obecně platí, že nejlepšími kandidáty na kosmetickou operaci v Turecku jsou:

  • 18 let a starší
  • V dobrém fyzickém stavu
  • Psychicky stabilní
  • Realističtí ve svých očekáváních

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️