Cena hymenoplastiky v Tunisku

Hymenoplastika 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o hymenoplastice v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou hymenoplastiku v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o hymenoplastice v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tuniských chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena hymenoplastiky v Tunisku

Průměrná cena hymenoplastiky v Tunisku je 1 300 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1100 eur do 1500 eur.

ZákrokCena Tunisko
Hymenoplastika1300 €

Co je hymenoplastika?

Nejběžnější technikou hymenoplastiky v Tunisku je oprava zadní panenské blány, která zahrnuje také mírné zúžení a zpevnění pochvy a předsíně.

Jemná tvorba granulační tkáně v předsíni usnadňuje krvácení při počáteční penetraci.

Než vám doporučíme podstoupit tento zákrok, absolvujete úvodní konzultaci s lékařem. Během této konzultace vás také posoudíme provedením interního vyšetření. Dostanete podrobný dotazník, který vyplníte. Jakmile zjistíme váš problém, vaše očekávání a provedeme objektivní posouzení, doporučíme vám postup, který bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám. Ten může někdy zahrnovat kombinaci několika postupů. Ženy obvykle podstupují operaci zmenšení pochvy během revirginačního zákroku. Laserové omlazení pochvy a/nebo chirurgické zúžení pochvy lze provést současně s hymenoplastikou v Tunisku.

Technika hymenoplastiky

Obvykle se provádí v lokální anestezii a/nebo pod sedativy. Provede se trojúhelníkový řez se základnou ve vulvární předsíni a vrcholem v poševní stěně.
Oprava začíná od vrcholu až ke karunkulám panenské blány.
Po dosažení karunkulů se hymenální tkáň sešije vedle sebe, zadní část k zadní, horní část k horní, ventrální část k ventrální pomocí vstřebatelných stehů 4/0 (Vicryl, monokryl).

Průměrná doba operace je 20 minut. Umožňuje také zúžení vestibula, což je faktor, který usnadňuje krvácení při prvním pohlavním styku.

Mírné krvácení a bolest jsou po operaci normální. Dostanete antibiotika na 5 dní a analgetikum (paracetamol, neurofen). Po dobu 1 měsíce byste se měla vyhýbat těžkým sportům a zvedání břemen. Druhý den, po 1 týdnu a po 1 měsíci budete mít kontrolní vyšetření.

Často kladené otázky

Co je to hymenoplastika?

Panenská blána se nachází 2-3 cm od vchodu do vulvy. Jedná se o slizniční záhyb, který může mít různé podoby. Cílem hymenoplastiky je obnovit perforovanou panenskou blánu do původního panenského stavu a zajistit krvácení při prvním pohlavním styku.

Je to totéž jako revirginace?

Ano, dalším alternativním termínem je hymenorafie.

Budu potřebovat další zákrok?

Při revirginaci ženy obvykle podstupují operaci zmenšení pochvy. Laserové omlazení pochvy a/nebo chirurgické zúžení pochvy lze provést současně s hymenoplastikou.

Technika hymenoplastiky v Tunisku

Nejběžnější technikou hymenoplastiky je oprava zadní panenské blány, která zahrnuje také mírné zúžení a stažení pochvy a předsíně. Obvykle se provádí v lokální anestezii a/nebo pod sedativy. Provádí se trojúhelníkový řez se základnou ve vulvárním vestibulu a vrcholem v poševní stěně. Oprava začíná na vrcholu až k hymenálním karunkulům. Po dosažení karunkulů se hymenální tkáň sešije vedle sebe, zadní část k zadní, horní část k horní, ventrální část k ventrální, pomocí vstřebatelných stehů 4/0 (Vicryl, monokryl).

Jak dlouho zákrok trvá?

Průměrná doba operace je 20 minut.

Vyskytují se nějaké vedlejší účinky?

Mírné krvácení a bolest jsou po operaci normální. Neexistují však žádné dlouhodobé vedlejší účinky. Dostanete antibiotika na 5 dní a analgetikum (paracetamol, neurofen).

Musím po operaci dodržovat nějaká opatření?

Měsíc byste se měl/a vyvarovat sportu a zvedání těžkých břemen.

Jaké následné kontroly budu potřebovat?

Kontrolní vyšetření budete mít druhý den, po týdnu a za měsíc.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️