Cena gynekomastie v Dubaji

gynekomastie 1
Napsal Laurence

Gynekomastie v Dubaji obnovuje normální tvar a velikost prsou. Hlavním cílem je zploštění prsou, abyste mohli nosit přiléhavé oblečení s důvěrou a bez studu.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o gynekomastii v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena operace gynekomastie v Dubaji

Průměrná cena operace gynekomastie v Dubaji je 4 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 300 do 5 750 eur.

ZákrokCena Dubaj
Gynekomastie4000 €

Co je to gynekomastie?

Dva z pěti mužů trpígynekomastií a domnívají se, že se jedná o celoživotní problém. Naštěstí lze tento stav léčit jednoduchými a účinnými zákroky v Dubaji.

Hormonální poruchy nebo ukládání tuku se někdy zhoršují a vedou k abnormálním prsům u mužů. Tato situace se nazývá gynekomastie. Jedná se o zduření prsní tkáně, které není závažným zdravotním problémem. Pro mnoho mužů se však může stát důvodem k depresi.

Většina z nich raději hodně cvičí, ale bohužel jich není dost na to, aby se s touto úzkostí rychle vyrovnali. Jistě, takové aktivity vyžadují jedince, kteří mohou čekat měsíce, dokonce i roky, než dosáhnou preferovaných výsledků. V dnešní době nikdo tolik času nemá. Každý chce okamžité řešení!

Pokud však chcete rychlé řešení zvětšených mužských prsou, stačí vám operace zmenšení mužských prsou, tedy gynekomastie v Dubaji, Abú Zabí a Šardžá. Je to jednoduché řešení pro dosažení požadovaného tvaru prsou a svalnatých kontur hrudníku.

Cíl!

Tato operace se zaměřuje na kořen nadměrně velkých prsou a obnovuje jejich normální tvar a velikost. Hlavním cílem je zploštění prsou, abyste mohli nosit přiléhavé oblečení se sebedůvěrou a bez studu.

Výsledky gynekomastie v Dubaji:

Ihned po operaci v Dubaji budete moci vidět výsledky. Nebudou však vypadat úplně dokonale kvůli určitému otoku a citlivosti. Stejně jako u všech kosmetických operací je pro vizualizaci konečných následků důležitý proces hojení. Po maximálně deseti dnech lze na prsou pozorovat znatelnou změnu a sotva viditelné jizvy, které časem vyblednou.

Vezměte prosím na vědomí, že tato operace zmenšení prsou poskytuje trvalé výsledky, dokud v následujících letech nepřiberete.

Přínosy:

Můžete se těšit z pevnějších, tvarovaných a svalnatých prsou a lepšího sebevědomí. K tomuto liftingu určitě dojde,

  1. Odstraňuje fyziologické potíže
  2. Poskytuje trvalé výsledky
  3. Umožňuje volnost aktivit
  4. Zlepšuje sexuální život a možnosti nošení

Ideální kandidát:

Pro tuto operaci se může rozhodnout každý muž, který se stydí za svá velká prsa. Ujistěte se však, že máte stabilní zdravotní stav a dobrou elasticitu kůže, abyste byli vhodným kandidátem. Lékaři obvykle doporučují krevní testy, které jsou hlavním klíčem k posouzení zdravotního stavu. Kromě toho si pro lepší pochopení přečtěte následující kritéria,

  1. Vývoj prsou kandidátky musí být stabilní.
  2. Za předpokladu, že je oběť psychicky připravena zlepšit tvar svých prsou prostřednictvím operace.
  3. Lidé trpící poruchami srážlivosti krve a jinými infekcemi musí nejprve získat lékařskou pomoc.

Příprava:

Po potvrzení, že jste vhodnou kandidátkou na zákrok, se důrazně doporučuje předchozí konzultace s chirurgem. Na této schůzce vám budou sděleny veškeré podrobnosti o zákroku a také přesná představa o tom, co vás v den zákroku čeká.

Mějte přitom na paměti jednu věc. Osvojte si zdravý životní styl tím, že se vyhnete kouření a alkoholickým nápojům. Vyhýbejte se také lékům, které zvyšují riziko krvácení, a dodržujte všechny pokyny lékaře ohledně toho, co jíst a co ne.

Techniky léčby gynekomastie:

Gynekomastie v Dubaji, schválila odstranění okolního tuku, žlázové tkáně nebo žlázové tkáně z prsu k léčbě neobvyklého postavení mužských prsů. Techniky této operace zahrnují :

  1. Liposukce
  2. Chirurgická excize

Zákrok: V případě, že se jedná o chirurgický zákrok, je možné provést chirurgický zákrok, při kterém je možné provést chirurgický výkon:

Gynekomastie v Dubaji se obvykle provádí v celkové nebo místní anestezii a trvá 2-3 hodiny v závislosti na složitosti zákroku.

Během operace chirurg v Dubaji provede malý řez v blízkosti areoly a zavede kanylu, kterou odsává tuhé tukové kapsy. Později jsou řezy uzavřeny bez viditelných jizev, protože se jedná o minimálně invazivní zákrok. To se obvykle děje, když se rozhodnete pro liposukci v Dubaji.

Na druhou stranu, když se rozhodnete pro chirurgickou excizi, lékaři odstraní přebytečný tuk z prsou případným řezem na dolní polokouli a bezpečně jim navrátí přirozený tvar.

Viz také: Cena gynekomastie v Turecku

V závislosti na zdravotním stavu pacientky a stavu jejích prsou bude doporučen vhodný postup. Někdy se provádějí obě operace.

Věci, které je třeba zvážit po operaci :

Po operaci gynekomastie budou prsa zakryta obvazy a z tohoto důvodu bude nutné po určitou dobu nosit chirurgický plášť. K ošetřenému místu může být připojena malá hadička k odtoku krve a tekutin. Ta bude na místě nejméně první dva dny.

Doba rekonvalescence po tomto zákroku je dva týdny, ale většina pacientů se vrátí k běžnému režimu po 4-5 dnech. I když 8-10 dní po operaci se pacienti musí vrátit na kliniku k odstranění stehů. Bolest po operaci je tedy běžná. K jejímu zmírnění můžete užívat předepsané léky proti bolesti. Pro bezproblémové a rychlé období rekonvalescence lékaři obvykle doporučují..,

  1. Spát rovně
  2. Vyhýbat se horkým koupelím
  3. Nosit volné oblečení
  4. Zůstaňte hydratovaní
  5. Zajistit si podporu prsou pomocí určitých vestiček

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️