Kompletní facelift v Turecku

kompletní facelift cena 1
Napsal Laura

Facelift v Turecku v Istanbulu je typ plastické operace, jejímž cílem je omlazení pleti.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o kompletním faceliftu v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena úplného faceliftu v Turecku

Průměrná cena úplného faceliftu v Turecku v Istanbulu je 2 200 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 2 400 eur.

PostupCena Turecko
Úplný facelift2200 €

Co je to kompletní facelift?

Mnoho moderních postupů proti stárnutí pleti poskytuje pacientům pouze dočasné zlepšení známek stárnutí pleti. Brzký nástup stárnutí v obličeji závisí na faktorech, jako je neustálý stres, nedostatek spánku a odpočinku, nedostatek vitamínů, špatná strava, sedavý způsob života a používání nekvalitní kosmetiky.

Všechny tyto faktory mohou být daní za předčasné stárnutí pokožky obličeje. Pro pacienty starší 30 let je stále obtížnější udržet si mladistvý vzhled.

Postupný rozvoj vrásek a nosohltanových záhybů, neostré kontury obličeje a ptóza měkkých tkání obličeje se stávají nevratnými. Postupem času již speciální kosmetické přípravky a techniky nejsou schopny dosáhnout výrazného omlazujícího výsledku bez chirurgického zákroku.

Facelift je vždy spoluprací pacienta a lékaře. Musí být založena na důvěře, trpělivosti a jistotě. Abyste po operaci dosáhli požadovaného výsledku, měli byste si ujasnit co nejvíce informací o všech fázích faceliftu a pooperačním období po kosmetické plastické operaci v Turecku.

Měli byste se snažit porozumět doporučením odborníků, která odpovídají typu operace a vaší klinické situaci. Naslouchání radám lékaře vám poskytne pocit vnitřního pohodlí a spokojenosti s výsledkem na mnoho let dopředu.

Indikace a kontraindikace pro celkový facelift v Turecku

Estetická plastická chirurgie neboli facelift je operace zpevnění obličeje a korekce oválu obličeje se společným cílem omlazení. Zlepšuje vzhled a stav obličeje pacienta.

Jednou z nejúčinnějších možností omlazení je facelift. Chirurgie měkkých tkání obličeje a krku byla v Turecku poprvé provedena na počátku dvacátého století.

Dnes je lifting obličeje v Istanbulu jedním z nejoblíbenějších zákroků plastické chirurgie proti stárnutí. Postupem času byly vyvinuty nové typy faceliftu, včetně nechirurgických (neinvazivních) zákroků.

Facelift v Turecku je profesionálně provedená operace se zaručenými výsledky, která vám navrátí atraktivitu. Vzhledem k četnosti operací plastické chirurgie v Istanbulu vás cena zákroku příjemně překvapí.

Indikace k operaci faceliftu v tureckých nemocnicích:

  • Ztráta elasticity, povislá kůže obličeje
  • Přítomnost vrásek a záhybů
  • Známky stárnutí kůže obličeje a krku
  • Nevýrazné kontury obličeje
  • Přítomnost druhé brady a kníru
  • Ptóza a pokles tváří, očních víček, čela atd.
  • Pokles očí nebo koutků rtů

Kontraindikace operace faceliftu v tureckých nemocnicích:

  • Těhotenství a kojení
  • Zánět kůže obličeje
  • Závažná patologie vnitřních orgánů
  • Akutní chronická onemocnění
  • Poruchy srážlivosti krve
  • Autoimunitní onemocnění
  • Kardiovaskulární onemocnění
  • Diabetes mellitus
  • Rakovina a nezhoubné nádory

Typy faceliftů

V současné době existuje několik různých technik chirurgické korekce obličeje, z nichž každá má své výhody: kruhový facelift, SMAS facelift, endoskopický facelift, laserový facelift a dolní facelift.

Kruhový facelift

Tento typ faceliftu je určen k účinnému odstranění všech známek stárnutí pleti. Kruhový facelift se provádí v celkové anestezii. Během faceliftu chirurg provede řezy v kůži před a za ušima a také podél vlasové linie. Dalším krokem je vypnutí kůže a odstranění přebytečné kůže.

Chirurg sešije všechny kožní řezy a stehy odstraní dva týdny po operaci (délka této doby se může lišit v závislosti na stavu každého pacienta). Jizvy po řezech jsou asi po 20 dnech sotva viditelné.

Pokud se vyskytnou nějaké nepředvídané komplikace, zcela zmizí do 6 měsíců. Přesto je třeba zmínit, že neprofesionální přístup při výběru nemocnice může pacienta stát jeho krásu.

Viz také: Lifting stehen v Turecku

Zvláštnosti a doba trvání rehabilitační fáze

Rekonvalescence po faceliftu trvá několik týdnů. Maximální výsledky operace lze odhadnout po šesti měsících. Prvních několik dní musí pacient nosit speciální kompresivní bandáž, která zajišťuje ochranu před infekcí, rychlé hojení tkání a adaptaci na nový tvar obličeje.

Obvyklou reakcí organismu po operaci faceliftu v Turecku je vznik otoku a zarudnutí kůže. Komprese po operaci pomůže tyto procesy zmírnit. Ke snížení bolesti vám budou doporučeny vhodné léky.

Budete také potřebovat :

  • Omezit fyzickou aktivitu, například zvedání závaží
  • Vyhýbat se zlozvykům, zejména kouření
  • Vyhýbat se procházkám na přímém slunci a návštěvám solária.

Pokud se obrátíte na dobrou kliniku v Istanbulu s kompetentním lékařem a budete dodržovat všechna doporučení v pooperačním období, riziko vzniku komplikací je minimální. V ostatních případech může dojít k infekci, výrazným hematomům, asymetrii obličeje, snížené citlivosti kůže atd.

Aby se předešlo komplikacím po operaci v Turecku, může být nutné podávat antibiotika, ošetřovat rány, provádět drenáž k odstranění tekutin nebo dokonce opakovat celou operaci faceliftu v Turecku.

V Istanbulu jsme vyvinuli a zavedli program kompletního faceliftu s maximální bezpečností operace, aby se u pacientů nevyskytly žádné komplikace.

Cena programu faceliftové léčby zahrnuje také náklady na překladatelské služby, náklady na převoz a v případě potřeby i ubytování pro pacienty a doprovod. Pacienti o sebe musí dbát v období rehabilitace po operaci a zajistit, aby dodržovali všechna doporučení lékaře.

Možné komplikace operací plastické chirurgie

Pravděpodobnost vzniku pooperačních komplikací u plastických operací není tak nízká, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Před nástupem do nemocnice v Turecku pacient podepíše dokument (dokument informovaného souhlasu), ve kterém je uvedeno, že po faceliftu hrozí riziko komplikací:

  • V místech, kde je tkáň po faceliftu nejvíce ztenčená, může dojít k nekróze kůže.
  • Hnisání pooperační rány je způsobeno špatnou údržbou stehu.
  • Hypertrofické jizvy mohou být dlouhodobě bolestivé v důsledku špatné konfigurace kožních záhybů.
  • U lidí s tenkou a citlivou kůží často vznikají stařecké skvrny. Obvykle zmizí po roce bez další léčby.
  • Deformované kontury obličeje mohou být způsobeny chybou chirurga.
  • Dočasné vypadávání vlasů v oblasti jizvy, přičemž nové vlasy začnou růst po 3 až 4 měsících.

Obecně platí, že mnoha komplikacím po faceliftu lze úspěšně předejít. Za tímto účelem je třeba se obrátit na významné nemocnice v Turecku, které trvale dosahují vynikajících výsledků, jsou na mezinárodní úrovni a mají kompetentní odborníky.

Problémy, které lze úspěšně vyřešit blefaroplastikou

Operace očních víček v Turecku může být provedena současně s dalšími zákroky proti stárnutí, jako jsou laserové zákroky nebo kruhový lifting obličeje. Operace očních víček v Turecku je radikální metodou omlazení. Pokud je stav kůže v okolí očí uspokojivý (změny související s věkem nejsou výrazné), můžete se uchýlit k šetrnějším technikám.

Existují alternativy blefaroplastiky:

  • Botoxové injekce
  • Lymfodrenážní masáž
  • Laserový resurfacing
  • Aplikace neviditelných silikonových polštářků, které nadzvednou horní víčko

Musíte si uvědomit, že tento efekt bude dočasný a že vždy budete muset následně podstoupit operaci očních víček.

Indikace k operaci liftingu krku

Pro mnoho lidí jsou krémy, masky, masáže a materiální kosmetické procedury dostatečné k udržení pružnosti pokožky krku.

Lifting krku je obecně nutný v následujících případech:

  • Výrazné vrásky a příčné záhyby v této oblasti
  • Povislá kůže na krku
  • Přebytečný tuk na bradě a pod bradou
  • Oslabení hlavního svalu (platysma)
  • Oslabení kůže a vytvoření “pytle” v oblasti krku a spodní brady

Lifting krku v Turecku je jednou z hlavních operací proti stárnutí. Protože krk je zodpovědný za utváření oválu obličeje, lifting krku v Turecku umožňuje pacientům vypadat mladší, než je jejich věk, a udržet si sebevědomí.

Typy liftingu obočí v Turecku

Čelo zabírá jednu třetinu obličeje. Vzhled druhé třetiny na něm významně závisí. Hladké čelo s vyvýšenými nadočnicovými oblouky nechá zmizet mnoho let, otevře ženě oči a dodá jejímu výrazu tváře přívětivý vzhled. Tohoto efektu lze dosáhnout chirurgickými i kosmetickými metodami.

Endoskopický lifting obočí v Turecku

Endoskopický lifting obočí se provádí pomocí pěti malých řezů (dlouhých 4 až 5 cm) ve vlasové pokožce. Ty slouží ke zpevnění obočí a jeho fixaci v požadované poloze. Svaly zodpovědné za tvorbu horizontálních vrásek na čele mohou být rozříznuty. Operace trvá až 4 hodiny. Provádí se v celkové anestezii, v nemocničním prostředí. Díky krátké době rekonvalescence, minimu komplikací a viditelnému efektu je endoskopie oblíbená u žen i mužů.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️