Cena brazilského faceliftu v Dubaji

prix lifting bresilien dubai pas chere 1
Napsal Laura

Brazilský lifting hýždí, známý spíše jako BBL, je zákrok přenosu tuku v Dubaji, který se specializuje na zvětšení tvaru a velikosti hýždí bez použití implantátů.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o brazilském faceliftu v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nemá za cíl nahradit radu odborného lékaře.

Cena brazilského faceliftu v Dubaji

Průměrná cena brazilského faceliftu v Dubaji je 6 000 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 5 000 do 7 000 eur.

ZákrokCena Dubaj
Brazilský facelift6000 €

Co je brazilský lifting zadku?

Mnoho žen by chtělo mít pevnější, plnější a kulatější hýždě. Některé vyzkoušely cviky na hýždě, jako jsou dřepy, ale někdy se výsledky nedostaví nebo nejsou podstatné. Jiné skončily u nošení oblečení, které slibuje zlepšení a pozvednutí hýžďových svalů, ale žádná znatelná změna se nedostavila.

Pro většinu žen je tvar a proporce jejich hýždí důležitým faktorem. K touze po pevnějších, kulatějších a o něco větších hýžďových svalech může přispívat několik faktorů, včetně potřeby :

  • Zlepšit křivky spodní části těla
  • Zatraktivnit oblečení
  • Zlepšit celkové proporce mezi horní a dolní částí těla.
  • Vypadat přirozeněji
  • Zmenšit tukové kapsy na stehnech, břiše nebo bocích.

Brazilský lifting hýždí, v Dubaji známější jako BBL nebo brazilský lifting hýždí, je zákrok přenosu tuku v Dubaji, který se specializuje na zvětšení tvaru a velikosti hýždí bez použití implantátů. Tento zákrok řeší všechny tyto problémy bez nutnosti použití implantátů. Výsledkem jsou přirozeně vypadající hýždě, protože do těla nejsou vnášeny žádné cizorodé prvky (implantáty). Zákrok BBL se někdy označuje také jako brazilské zvětšení zadečku nebo BBA, i když BBL je technicky přesnější, protože zákrok mění nejen velikost hýždí, ale také jejich tvar a velikost.

V podstatě jde o přenos tuku z určitých částí těla a jeho vstříknutí do oblasti hýždí. Tuk, který se přenáší, se odebírá z nejtlustších oblastí vašeho těla, jako jsou břicho, “madla lásky”, boky, spodní část zad nebo stehna. Tuk je poté odebrán pomocí šetrného liposukčního zařízení, které je navrženo tak, aby chránilo živé tukové buňky. Jakmile jsou tyto tukové částice očištěny, jsou velmi malým řezem znovu vpraveny do hýždí.

Vzhledem k tomu, že tento zákrok spočívá v přenosu tuku z určitých částí těla do hýždí, jsou ideálními kandidátkami na zákrok brazilského přenosu tuku ženy s nadváhou nebo s úpornými tukovými ložisky.

Ve skutečnosti je to vynikající zákrok, pokud máte na těle přebytečný tuk, protože funguje jako liposukce a operace na zvětšení hýždí dva v jednom.

Přečtěte si také: Cena BBL v Turecku

Technika brazilského liftingu zadečku

Brazilský Butt Lift je obecně složitý zákrok, který vyžaduje rozsáhlé školení a zkušenosti (ze strany plastického chirurga) v technikách přenosu tuku a také smysl pro estetické detaily.

Liposukcí se odstraní přebytečný tuk, především z břicha, boků, stehen nebo dolní části zad, a část tohoto tuku se strategicky vstříkne do hýždí.

Zkušený plastický chirurg pomůže pacientovi odstranit tuk v problematických oblastech a zlepšit hýždě. Zákrokem Brazilian Butt Lift také zlepší proporce celého těla a zajistí, aby výsledky byly dlouhodobé.

Náš závazek vůči vám

Náš vysoce zkušený a vyškolený personál vás jemně a pohodlně provede celým procesem, abyste se mohli rozhodnout co nejlépe. V plastické chirurgii Al Shunnar mají naši odborníci více než 20 let zkušeností s plastickými a kosmetickými zákroky a pomohli již více než 10 000 pacientům bezpečně dosáhnout vysněné krásy a sebevědomí. Určíme vám chirurga, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám pro ošetření brazilským liftingem zadečku v Dubaji, vyslechneme vás, pochopíme a zjistíme vaše individuální a podrobné potřeby při konzultaci na míru, poradíme vám, co můžete od správného ošetření očekávat, a nakonec s vámi vypracujeme nejvhodnější plán ošetření.

Postup brazilského liftingu zadečku

a) Konzultace

První fází brazilského liftingu zadku v Dubaji je podrobná konzultace a vyšetření na klinice s naším kvalifikovaným plastickým chirurgem, aby se stanovil plán na míru pro každého kandidáta.

b) Operace

Druhým krokem je naplánování operace brazilského liftingu zadku (BBL) u vysoce kvalifikovaného a zkušeného plastického chirurga, který je odborníkem na brazilský lifting zadku a zákroky proti stárnutí. Zákrok trvá 2 až 4 hodiny v celkové nebo spinální anestezii. Před zákrokem v Dubaji je každý pacient vyšetřen, aby se zajistila bezpečnost operace. To zahrnuje předanestetickou konzultaci, krevní testy a ujištění, že pacient je vhodným kandidátem na zákrok.

Operace se obvykle provádí ambulantně nebo vyžaduje pobyt v nemocnici přes noc, v závislosti na rozsahu prováděné liposukce nebo na tom, zda je operace kombinována s jiným zákrokem.

Při zákroku Brazilian Butt Lift v Dubaji se tuk odstraňuje liposukcí z dolní části zad, boků, břicha, stehen nebo z jakékoli jiné oblasti, kterou chirurg považuje za vhodnou nebo která vám způsobuje potíže. Odebraný tuk se nejprve očistí a poté připraví k přenosu. Chirurg poté strategicky vstříkne tuk do určitých oblastí hýždí, aby zvětšil objem a zlepšil tvar.

Protože se někdy stává, že část vstříknutého tuku “nezabere” zcela své místo, chirurg s tím počítá a vstříkne více tuku, než bylo plánováno, aby bylo dosaženo požadovaných konečných výsledků.

Odborný plastický chirurg doprovází pacienta po celou dobu rekonvalescence a hojení prostřednictvím plánovaných kontrol.

c) Rekonvalescence

Obvykle se objevuje určitá bolest, která je však tlumena léky proti bolesti. Po dobu čtrnácti dnů po operaci nesmíte na hýždích ležet ani sedět. Místo toho budete spát na břiše nebo na boku nebo budete při všech činnostech kromě chození na toaletu stát.

Chirurg v Dubaji vás může požádat, abyste si v týdnech po operaci zvětšení hýždí dávali pozor na to, jak sedíte. Pokyny se však u každého pacienta liší a vaše individuální pooperační pokyny s vámi budou probrány během předoperačních návštěv.

Ke každodenním aktivitám se můžete vrátit po jednom týdnu a k návratu do zaměstnání přibližně po 2 týdnech.

Konečné výsledky budou viditelné po 6 měsících, ale již po jednom měsíci uvidíte rozdíl a vaše plnější hýždě a proporce dolní části těla budou viditelné.

Po dobu přibližně 4 týdnů musí pacient obvykle několikrát po operaci navštívit kliniku, aby se sledoval proces hojení.

Bezpečnostní opatření, která je třeba dodržovat

Přestože je zákrok brazilského liftingu zadečku jednoduchý, je důležité určit správnou úroveň zásahu nebo léčby a zajistit, aby zákrok prováděl kvalifikovaný a odborný plastický chirurg. Potenciální kandidátka musí splňovat určitá kritéria, aby byla pro zákrok způsobilá, a musí mít:

  • Potřebu radikálně změnit tvar a velikost hýždí.
  • Dostatečné množství tuku pro liposukci
  • Stabilní a ideální hmotnost
  • Schopnost vyhnout se dlouhému sezení.
  • Reálná očekávání ohledně výsledků, kterých má být dosaženo.
  • Dobrý zdravotní stav, a to jak po fyzické, tak po psychické stránce.

Co mohu od brazilského liftingu zadku očekávat?

Hlavním přínosem brazilského liftingu zadečku jsou pevnější, kulatější a přirozeně větší hýždě. Protože každý člověk je jiný, mohou se očekávané výsledky brazilského liftingu zadku u jednotlivých osob lišit, ale obecně mezi výhody patří:

  • Je neinvazivní
  • Nevyžaduje použití implantátů
  • Výsledky vypadají přirozeně
  • Metoda přenosu tuku se používá s vaším vlastním tukem, takže riziko odmítnutí je velmi nízké.
  • Výhodou pro pacienta je také redukce tuku v oblasti břicha a tvarovanější hýždě.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️