BBL v Dominikánské republice

bresilian facelift cena dominikánská republika 1
Napsal Émilie

Brazilský lifting zadečku (BBL) v Santo Domingu v Dominikánské republice je chirurgický zákrok, který spočívá v odebrání tuku z těla a jeho opětovném vstříknutí do hýždí.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o brazilském faceliftu v Dominikánské republice a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Ceny BBL v Dominikánské republice

Průměrná cena brazilského faceliftu v Santo Domingu v Dominikánské republice je 3 600 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3300 eur do 3900 eur.

PostupCena Dominikánská republika
Brazilský facelift3600 €

Co je brazilský lifting?

Nejste zcela spokojeni se vzhledem svých hýždí? Jste zklamaní velikostí, tvarem nebo třeba povislou kůží? Chtěli byste s tím něco udělat? Brazilský lifting zadku v Santo Domingu není jen pro celebrity. Je i pro vás!

Zvednutí hýždí neboli augmentace hýždí v Dominikánské republice je chirurgický zákrok, jehož cílem je zlepšit tvar a objem hýždí. Existují dva typy zvětšení hýždí:

  • Tradiční lifting hýždí s hýžďovým implantátem
  • Brazilský lifting hýždí (BBL)

Zatímco při liftingu hýždí se ke zlepšení tvaru hýždí používá silikonový implantát, při brazilském liftingu hýždí v Dominikánské republice se používá váš vlastní přírodní tuk. Někteří se rozhodnou pro tradiční lifting zadečku, zatímco jiní, kteří si přejí jemně zvětšit své hýždě, dají přednost populárnímu brazilskému liftingu zadečku.

Brazilský lifting zadečku (BBL) v Dominikánské republice je chirurgický zákrok, při kterém se do hýždí přenáší tuk. Nežádoucí a přebytečný tuk se odstraní z jiných částí těla liposukcí, obvykle z dolní části zad a břicha, a poté se vstříkne do hýždí, aby se zlepšil jejich vzhled. BBL využívá ke zlepšení velikosti a tvaru hýždí váš vlastní přirozený tuk.

Implantáty se při BBL nepoužívají. Proto je to nejpřirozenější způsob, jak si vylepšit hýždě. Brazilský lifting zadečku nabízí krásné a dlouhotrvající výsledky, protože na rozdíl od implantátů je váš vlastní tuk měkký a neposouvá se.

Viz také: BBL v Turecku

Hýždě jsou oblastí, která snadno vykazuje známky stárnutí. V průběhu let se může začít zmenšovat a neudržovat si vzhled, který si lidé přejí mít. Pomocí brazilského liftingu zadečku můžete tomuto přirozenému efektu stárnutí zabránit.

Jak se brazilský lifting zadečku provádí v Dominikánské republice?

  1. Tumescentní liposukce: Jedná se o standardní liposukční zákrok. Lékař nejprve vybere oblasti těla vhodné k odsátí tuku, který bude použit k transplantaci. Liposukce začíná malými řezy provedenými v oblasti liposukce. Vzhledem k malé velikosti řezů nezanechává liposukce žádné jizvy.
    Poté se tenká trubička zvaná kanyla připojí k výkonnému vakuovému zařízení, které se zavede řezem, aby se tuk uvolnil. Tuk je poté odsáván z těla pomocí chirurgického odsávače nebo injekční stříkačky připojené ke kanyle.
  2. Čištění: Odsátý tuk je uložen do nádoby. Odsátý tuk je před vstříknutím do hýždí sterilizován. Sterilizace znamená odstranění tekutiny a krve odebrané spolu s tukovou tkání.
    Na konci zákroku obsahuje očištěná tkáň pouze tuk, který je připraven k transplantaci.
  3. Transplantace tuku (přenos tuku): V závěrečné fázi se vyčištěná tuková tkáň vstříkne do hýžďového svalu a hluboké tukové tkáně hýžďové oblasti. Tuk se vstřikuje přes malé řezy provedené v oblasti hýždí.
    Tuk bude transplantován v přirozených vrstvách, aby bylo dosaženo hladkého, přirozeně vypadajícího výsledku s dobrým objemem.

Kdo je vhodným kandidátem na BBL v Turecku?

Vhodným kandidátem na operaci brazilského liftingu hýždí jste, pokud:

  • Máte v těle dostatek tuku k odběru a transplantaci
  • Máte dostatečnou anamnézu, abyste mohli podstoupit operaci
  • Chcete zvětšit objem svých hýždí
  • Chcete zeštíhlit svůj pas

Turecko, a zejména Istanbul, se stalo jednou z nejoblíbenějších destinací pro pacienty z celého světa, kteří chtějí podstoupit brazilský lifting zadečku v Dominikánské republice nebo jiné operace plastické chirurgie. Pacienti, kteří se rozhodnou pro Turecko, mohou kromě konkurenceschopných cen využít také nejlepší léčbu díky zkušeným plastickým chirurgům, kteří léčí větší počet pacientů než jejich evropští kolegové.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️