Asijská blefaroplastika v Turecku

Asijská blefaroplastika cena Turecko 1
Napsal Manuella

V Turecku je asijská operace očních víček – známá také jako asijská blefaroplastika nebo operace dvojitých víček – variantou blefaroplastiky horního víčka, jejímž cílem je vytvořit výrazný záhyb horního víčka.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o asijské blefaroplastice v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Sommaire
 [Voir]

    Kolik stojí asijská blefaroplastika v Turecku?

    Průměrná cena asijské blefaroplastiky v Istanbulu je 2 000 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 900 do 2 100 eur.

    ZákrokCena Turecko
    Asijská blefaroplastika2000 €

    Co je to asijská blefaroplastika?

    Asijská operace očních víček – známá také jako asijská blefaroplastika nebo operace dvojitých víček – je variantou blefaroplastiky horního víčka, jejímž cílem je vytvořit výrazný záhyb v horním víčku.

    V případě potřeby lze současně ošetřit přebytečnou kůži a/nebo vytlačený tuk, které jsou zodpovědné za pokles horního víčka. Konečný výsledek asijské blefaroplastiky v Turecku může zvětšit a zvýraznit oči a zároveň zlepšit celkovou atraktivitu této oblasti.

    Anatomie asijského víčka se od západního velmi liší, přičemž asi největší anatomickou odlišností je záhyb u dolního okraje horního víčka.

    Velké procento asijských žen a mužů tento záhyb nemá – nebo je záhyb umístěn tak nízko, že je prakticky neznatelný – a vytváří tak tzv. horní víčko s jedním záhybem. Naproti tomu většina lidí západního původu má výraznější a viditelnější záhyb, známý jako “dvojitý záhyb” horního víčka.

    Zatímco pro některé Asiaty je žádoucí jednoduchý záhyb horního víčka, jiní považují dvojitý záhyb horního víčka za atraktivnější a přejí si tohoto vzhledu dosáhnout. V těchto případech může být vynikajícím řešením kosmetické chirurgie v Turecku specializovaná technika operace horních víček známá jako asijská blefaroplastika.

    Tento zákrok je také známý jako nadočnicová fixace, při níž se vytvoří anatomické změny, které zvýší nízký nebo neexistující záhyb víčka.

    Jak se asijská blefaroplastika provádí?

    Asijská blefaroplastika se nejčastěji provádí v lehké nitrožilní sedaci a obvykle trvá méně než hodinu. Pokud je již přítomna přirozená nízká řasa, turecký chirurg ji zvýší a/nebo prohloubí, aby byla výraznější.

    Pokud přirozený záhyb není přítomen, provede malý řez v ideálním místě a kůži přišije k podkladovému svalu, aby udržel její polohu. Obecně platí, že oční víčka budou vyžadovat také o něco větší tvarování tuku, než se obvykle provádí u západních horních víček.

    V případech, kdy je žádoucí omlazení, turecký chirurg odstraní přebytečnou kůži a/nebo opraví ochablou svalovinu horního víčka pro celkově lepší a mladistvější vzhled.

    Pooperační sledování u asijské blefaroplastiky

    Po asijské operaci očních víček v Istanbulu probíhá rekonvalescence podobně jako u tradiční blefaroplastiky horních víček. Zpočátku se mohou objevit otoky a/nebo modřiny, ale tyto dočasné vedlejší účinky by měly poměrně rychle odeznít.

    Přestože výrazná bolest je neobvyklá, případné nepříjemné pocity lze obvykle účinně zvládnout pomocí léků. K nenáročným zaměstnáním a každodenním činnostem se obvykle můžete vrátit zhruba po týdnu až deseti dnech, i když vám chirurg pravděpodobně doporučí, abyste se po dobu nejméně dvou až tří týdnů vyhýbali náročnému cvičení, fyzickým sportům a dalším aktivitám, které by mohly mít negativní vliv na správné hojení a dlouhodobé výsledky. Po uplynutí této doby jsou obvykle všechna omezení zrušena.

    Využijte bezplatné vyhodnocení!

    Na vyžádání a
    bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

    Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

    Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

    O autorovi

    Manuella

    Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

    ‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️