Abdominoplastika s liposukcí nebo bez ní v Turecku

cena abdominoplastika s nebo bez liposukce Turecko levné 1
Napsal Manuella

Cílem abdominoplastiky v Turecku je upravit nevzhledný vzhled břišní stěny a zpevnit a zploštit břicho. Je lepší s liposukcí nebo bez ní?

NejlepsiKlinika.com vás informuje o abdominoplastice s liposukcí nebo bez ní v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Jaká je cena abdominoplastiky s liposukcí a bez liposukce v Turecku?

Abdominoplastika s liposukcí v Turecku stojí 2 500 eur. Abdominoplastika bez liposukce stojí 1800 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1800 do 2500 eur.

ZákrokCena Turecko
Abdominoplastika s liposukcí2200 €
Abdominoplastika bez liposukce1800 €

Co je to abdominoplastika s liposukcí nebo bez ní?

Abdominoplastika je jedním z nejsložitějších zákroků plastické chirurgie, které lze v Turecku provést. Jejím cílem je upravit nevzhledný vzhled břišní stěny a dosáhnout toho, aby bylo břicho opět pevné a ploché.

Tento zákrok může výrazně změnit celkový vzhled těla pacienta, pokud se provádí ve spojení s dalšími zákroky plastické chirurgie, jako je například liposukce.

Tradiční technika plastické operace břicha v Istanbulu má za cíl zlepšit vzhled břicha posílením ochablých břišních svalů a odstraněním přebytečné kůže z podbřišku. Pokud má však pacient také nadbytečnou tukovou tkáň na břiše a bocích, nemusí být výsledky tradiční abdominoplastiky tak dobré, jak se očekává.

Proto je důležité vybrat si certifikovaného plastického chirurga, který vás provede procesem výběru zákroku nebo kombinace zákroků, které jsou pro váš konkrétní případ nejvhodnější.

V tomto článku se budeme zabývat podrobnostmi abdominoplastiky a výsledky dosaženými při jejím provedení s liposukcí nebo bez ní.

Fotografie před a po

Kdo jsou nejlepší kandidáti na abdominoplastiku?

Vhodnými kandidáty na tento zákrok mohou být různé kategorie pacientů. V naprosté většině případů se jedná o ženy, které prodělaly jedno nebo více těhotenství a kterým se po porodu nepodařilo získat zpět pevný a krásný vzhled břišní stěny, přestože se vrátily k normální hmotnosti.

Mohou mít na břiše strie, zejména v dolní části, svaly břišní stěny mohou být ochablé a napjaté a na břiše může být také povislá kůže.

Stav, který postihuje břišní svaly a vytváří podtlak, se nazývá diastáza rekti a vzniká během těhotenství v důsledku zvětšující se dělohy. Diastasis recti nelze vyřešit cvičením ani dietou a jediným účinným řešením, jak břichu navrátit krásný vzhled, je plastická operace.

V opačném případě mohou povolené břišní svaly vytvořit vystouplé břicho, které brání tomu, aby vypadalo ploše a pevně. Fyzické cvičení nejenže tento stav nenapraví, ale může ho dokonce zvýraznit a zviditelnit.

Další důležitou kategorií pacientů, kteří jsou vhodnými kandidáty na abdominoplastiku, jsou ti, kteří prodělali masivní úbytek hmotnosti, často po bariatrické operaci. U těchto pacientů může být přebytečná kůže poměrně výrazná, s kožními záhyby, které mohou částečně nebo zcela zakrývat nadbřišek.

Těmito pacienty mohou být jak muži, tak ženy, kteří si přejí zlepšit vzhled břicha a předělat svůj celkový vzhled po úbytku hmotnosti.

Vhodnými kandidáty na plastiku břicha jsou také pacienti, kteří se potýkají s nadbytkem tukové tkáně na břiše a kteří v důsledku stárnutí ztratili pružnost kůže.

Plastika břicha bez liposukce

Jak se tedy provádí plastika břicha bez liposukce? Plastický chirurg provede řez v nadbřišní oblasti. Délka řezu přímo závisí na množství přebytečné kožní tkáně, která má být odstraněna. Kůže a podkožní tkáň se oddělí od svalů a přebytečná kůže se chirurgicky odstraní.

V případě potřeby jsou uvolněné břišní svaly sešity k sobě, aby se korigovala diastáza recti. Pokud je přítomna pupeční kýla, bude rovněž korigována. Operace může trvat až dvě hodiny v závislosti na složitosti každého případu.

Tento typ abdominoplastiky se doporučuje pacientům s normální hmotností a bez nadbytečné tukové tkáně na břiše nebo bocích.

Po tradiční plastické operaci břicha se estetické účinky projeví pouze v přední části těla a pacient bude mít ploché a pevné břicho. Výsledky tradiční abdominoplastiky však mohou být méně působivé, pokud se provádí u pacientů s nahromaděným tukem ve střední linii.

Tummy tuck s liposukcí

Tummy tuck s liposukcí v Turecku je dnes jedním z nejčastěji prováděných zákroků plastické chirurgie. Bezpečně a výrazně formuje postavu odstraněním lokalizovaných tukových kapes, které jsou úporné a obtížně odstranitelné cvičením a dietou.

Liposukce se často doporučuje pacientům podstupujícím operaci břicha po masivním úbytku hmotnosti nebo bariatrické operaci, protože ve většině případů se na břiše nachází vrstva tuku, kterou je třeba redukovat, aby se zlepšil jeho vzhled.

Liposukce se doporučuje také pacientům, kteří mají tukové zásoby na bocích. Pokud se liposukce na bocích neprovede, bude mít tělo po operaci hranatý tvar. Břicho bude ploché a pevné, ale kvůli tukovým ložiskům na bocích nebude mít pacient krásné křivky a dobrou postavu.

Při abdominoplastice prováděné pomocí liposukce se plastický chirurg nejprve vypořádá s oblastmi s přebytečnou tukovou tkání a teprve poté odstraní přebytečnou kůži na spodní části břicha.

Na břiše a bocích se provedou malé řezy o velikosti maximálně 3 až 4 mm. Skrze řezy se zavede liposukční kanyla a plastický chirurg začne kanylou pohybovat sem a tam, aby tuk uvolnil. Po uvolnění a zkapalnění je tuk odsáván pomocí lékařského vakuového zařízení.

Liposukce se provádí tak dlouho, dokud není dosaženo symetrického a estetického výsledku a nedojde k výraznému zmenšení tukové vrstvy a změně tvaru boků. Po dokončení této první fáze může plastický chirurg přejít ke klasické technice břišní plastiky, při níž se odstraní přebytečná kožní tkáň.

Tuk břicha: S liposukcí nebo bez ní?

To je otázka, kterou dostávám od mnoha pacientů a na kterou lze snadno odpovědět, jakmile se pacient zúčastní předoperační konzultace a podstoupí lékařské vyšetření. Zároveň je obtížné tuto otázku zodpovědět, pokud pacienta nevidíte. Jinými slovy, abyste pochopili, který zákrok by pro vás byl nejlepší, musíte navštívit plastického chirurga na konzultaci. Mějte na paměti, že každý pacient je jiný, každá postava má své vlastní charakteristiky a máme tendenci ukládat tuk podle naší morfologie.

V případě plastiky břicha se liposukce často provádí na břišní stěně a bocích, ale není neobvyklé, že pacienti požadují liposukci i na stehnech.

Během konzultace s plastickým chirurgem proberte své estetické obavy a před naplánováním operace vezměte v úvahu jeho doporučení.

Závěr

Operace břišní svaly v Istanbulu je komplexní zákrok, který může přinést velkolepé výsledky, pokud máte správnou zdravotní indikaci. Zkušený, certifikovaný plastický chirurg bude vědět, který zákrok vám pomůže dosáhnout vašich cílů.

Existují různé kategorie pacientů, kteří chtějí nebo potřebují plastiku břicha. Tradiční plastika břicha, prováděná samostatně, je dobrou volbou pro pacienty, kteří mají ochablé břišní svaly a povolenou kůži v podbřišku, ale nemají mnoho tukové tkáně na břiše nebo bocích.

Pokud má pacient povolenou kůži, slabé svaly a také přebytečný tuk na břišní stěně a bocích těla, může plastický chirurg doporučit plastiku břicha s liposukcí, aby dosáhl vynikajících výsledků. Liposukce zmenší tloušťku tukové vrstvy, čímž se břicho stane plochým a pevným a pas menším.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️