Kruhová abdominoplastika v Turecku

cena za abdominoplastiku 1
Napsal Manuella

V Turecku se kruhová plastika břicha provádí u pacientů, kteří hodně zhubli a nyní mají povislou kůži. Chirurg provede řez a odstraní přebytečnou kůži a tuk a zpevní svaly.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o kruhové abdominoplastice v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena plastiky břicha v Turecku

Průměrná cena kruhové abdominoplastiky v Turecku v Istanbulu je 3 700 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3400 eur do 4000 eur.

ZákrokCena Turecko
Kruhová abdominoplastika3700 €

Co je kruhová abdominoplastika?

V Turecku je kruhová abdominoplastika rozsáhlejší než standardní abdominoplastika. Obvykle se provádí v Istanbulu u pacientů, kteří hodně zhubli (třeba po operaci žaludečního rukávu nebo jiném typu bariatrické operace) a nyní mají volnou nebo povislou kůži po celém těle.

Při obvodové plastice břicha chirurg provede řez, který se táhne kolem pasu, odstraní přebytečnou kůži a tuk a zpevní svaly. Pracuje se také na vnějších stehnech a hýždích a může být vytvořen nový pupek.

Kandidáti na kruhovou abdominoplastiku

Pacienti s mírně vystouplým břichem nebo malým množstvím přebytečné kůže ve střední části nejsou vhodnými kandidáty na kruhovou plastiku břicha a spíše jim prospěje mini nebo tradiční plastika břicha.

Cílem kruhové plastiky břicha v Turecku je dosáhnout dramatických změn postavy člověka, který prodělal masivní úbytek hmotnosti. Tyto lidi často trápí přebytečný tuk a kůže v oblastech, které se obtížně tonizují, jako je břicho, vnější strana stehen a hýždě.

Cílem kruhové plastiky břicha je zbavit dříve obézní pacienty této přebytečné kůže a tuku a dodat jim svalový tonus, který zvýrazní jejich nové štíhlé tělo.

Operace kruhové plastiky břicha

Při cirkumferenční operaci břicha, známé také jako lifting spodní části těla, chirurg vytvoří řez, který se táhne po celém obvodu trupu pacienta.

Chirurg pak pomocí liposukce a dalších technik upraví postavu pacienta od žeber po kolena a od přední části těla po zadní. Chirurg také zpevní svaly břišní stěny a změní polohu pupku pacienta, aby získal přirozenější vzhled.

Na konci operace turecký chirurg odstraní přebytečnou kůži a řez uzavře stehy. Ve většině případů lze jizvu po řezu snadno skrýt pod spodním prádlem pacienta.

Někteří pacienti, kteří podstoupí operaci kruhového břicha, se rozhodnou doplnit své výsledky liftingem paží nebo další liposukcí.

Pooperační sledování

Kruhová plastika břicha trvá tři až pět hodin a vyžaduje delší dobu rekonvalescence než jiné zákrokyabdominoplastiky v Turecku. Pacienti podstupující kruhovou plastiku břicha v Istanbulu budou muset po zákroku zůstat v nemocnici dvě až čtyři noci.

Budou jim zavedeny drenážní trubičky, aby se místo řezu udrželo čisté a zabránilo se hromadění tekutiny. Pacienti budou upozorněni, že se nesmí sprchovat, dokud nebudou drenážní trubičky odstraněny, přibližně jeden až dva týdny po operaci.

Po kruhové operaci břicha mohou pacienti očekávat otok a modřiny v celé postižené oblasti. Pacientům budou podány léky proti bolesti, které zmírní případné nepříjemné pocity, a budou vyzváni, aby co nejdříve začali pomalu chodit, aby se předešlo vzniku krevních sraženin.

Pacienti by měli být schopni pokračovat v některých aktivitách během dvou až čtyř týdnů po plastické operaci břicha, ale před zahájením jakékoli náročné činnosti by měli počkat na souhlas svého chirurga.

Turecký chirurg provádějící abdominoplastiku

Obvodová plastika břicha je poměrně agresivní zákrok, který ve srovnání s jinými zákroky abdominoplastiky a tvarování postavy nabízí delší dobu rekonvalescence.

Pokud si myslíte, že byste mohli být kandidátem na cirkulární plastiku břicha, a rádi byste se dozvěděli více, použijte náš online adresář a najděte si chirurga v Turecku v Istanbulu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️