Cena zvětšení hýždí v Dubaji

zvětšení hýždí cena 1
Napsal Erika

Operace zvětšení hýždí, známá také jako brazilský lifting, je v Dubaji stále oblíbenějším zákrokem.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace ozvětšení hýždí v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena zvětšení hýždí v Dubaji

Průměrná cena zvětšení hýždí v Dubaji je 3 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 700 do 3 300 eur.

ZákrokCena Dubaj
Zvětšení hýždí3000 €

Co je to zvětšení hýždí?

Operace zvětšení hýždí, známá také jako brazilský lifting, je v Dubaji stále oblíbenějším zákrokem. Ne každý má to štěstí, že má tvarované hýždě, a protože jsou křivky stále žádanější, může to mít významný vliv na vaše celkové sebevědomí a na to, jak se cítíte.

Dubaj je nyní uznávána jako jedno z předních světových center estetické chirurgie. Pokud tedy uvažujete o tomto zákroku, můžeme vám zaručit vynikající úroveň péče, a to jak před operací, tak i po ní.

Existuje mnoho důvodů, proč se ženy rozhodují pro brazilský lifting zadečku. Patří mezi ně

  • Dosáhnout zaobleného, tvarovaného hýždě
  • Zlepšení celkového tvaru těla
  • Zlepšit vzhled oblečení
  • Obnovení tonusu a mladistvosti
  • Obnovení a zlepšení sebevědomí
  • Pro okamžité a trvalé výsledky
  • Pro rychlé a prakticky bezbolestné chirurgické řešení

Zákrok spočívá v přenosu tuku z jiných částí těla pomocí procedury zvané tumescentní liposukce. Tento zákrok je bezbolestný, takže nebudete cítit, co se děje. Protože se používají pouze nejčistší tukové buňky, jsou výsledky přirozené a okamžité.

Co můžete očekávat na konzultaci

Chirurg se vás zeptá, jaký typ výsledků si přejete, a provede zdravotní prohlídku. Zeptá se vás také na váš zdravotní stav nebo na zdravotní stav vašich nejbližších příbuzných, aby se ujistil, že je zákrok bezpečný. Protože se však operace provádí v celkové anestezii, neměly by nastat žádné větší problémy. Budete mít možnost klást otázky a diskutovat o případných problémech nebo obavách týkajících se zákroku a chirurg vám podrobně vysvětlí průběh operace, abyste věděli, co se bude v daný den dít.

Co můžete očekávat v den operace

Brazilský lifting zadečku v Dubaji vyžaduje celkovou anestezii a po ní byste se měla cítit dobře. Vždy si s sebou v den operace můžete vzít přítele nebo člena rodiny, ale není to nezbytné.

Zákrok probíhá ve dvou fázích:

Nejprve je z vybraných částí těla odebrán tuk. Přímo do dané oblasti se vstříkne zředěné anestetikum obsahující adrenalin a lidokain, které způsobí její otok a usnadní tak odsátí tukových buněk. Provede se malý řez, tuk se oddělí tenkou trubičkou a poté se odsává pomocí injekční stříkačky nebo chirurgického odsávače. Použity budou pouze nejčistší tukové buňky.

Po odsátí tukových buněk budou tyto buňky v malém, lokalizovaném množství přeneseny do hýždí.

Co můžete očekávat po operaci

Výsledky brazilského liftingu zadečku jsou okamžité, takže rozdíl uvidíte ihned. Nicméně bude trvat nějakou dobu, než se projeví všechny účinky, protože tuk potřebuje čas, aby se usadil, takže může trvat týden nebo dva, než budete moci skutečně ocenit svůj nový zadeček.

Samotný zákrok je bezbolestný, ale několik dní po operaci byste měli počítat s modřinami a lokálním otokem. Doporučujeme, abyste bezprostředně po operaci zůstala jeden den v posteli a používala kompresní prádlo, ale během jednoho nebo dvou dnů byste měla být schopna pokračovat v běžných aktivitách.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️