Zvětšení hýždí bez implantátů v Tunisku

zvětšení hýždí bez implantátů cena Tunisko 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o zvětšení hýždí bez implantátů v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou operaci v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje ozvětšení hýždí bez implantátů v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zvětšení hýždí bez implantátů v Tunisku

Průměrná cena zvětšení hýždí bez implantátů v Tunisku je 2 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 300 do 2 700 eur.

ZákrokCena Tunisko
Zvětšení hýždí bez implantátů2500 €

Co je zvětšení hýždí bez implantátů?

Mnoho žen si spojuje ženskou krásu se vzhledem hýždí. Proto je zvětšení hýždí bez implantátů jedním z nejžádanějších zákroků plastických chirurgů.

V minulosti mnoho žen nebralo v úvahu, jaký vliv může mít malý hýždě na jejich sebevědomí a ženskou identitu. V posledních letech se tvar a plnost hýždí dostaly pod zvýšenou pozornost vzhledem k jejich významu v populární kultuře. Ať už je příčinou stárnutí, genetika nebo faktory prostředí, je běžné, že lidé nejsou spokojeni se vzhledem svých hýždí.

Někteří pacienti se však s myšlenkou implantátů nemusí cítit dobře. Dr. Chiu naštěstí nabízí svým pacientům brazilský lifting zadečku, který spočívá v přenosu tuku z jiné části těla za účelem pozvednutí a vytvarování hýždí.

CO JE TO TRANSPLANTACE TUKU?

Když se proces stárnutí nebo výrazné změny hmotnosti začnou projevovat na hýždích, kůže v této oblasti může často ztratit svůj tvar a objem. To může vést i k trvalému ochabnutí a nepříjemnému vzhledu.

Štěpování tuku neboli přenos tuku je chirurgická metoda, která kombinuje dva lékařské postupy do jednoho, aby se zlepšily určité oblasti těla. Při transplantaci tuku se využívá liposukce k odebrání tukové tkáně z jiných částí těla, jako jsou stehna, břicho, záda a paže. Jakmile je tuk odstraněn, je následně očištěn a vstříknut do konkrétních oblastí těla, například do hýždí, aby došlo k přirozenému, atraktivnímu vylepšení, díky němuž budete vypadat a cítit se skvěle.

POSTUP A VÝHODY

Tuk bude vpraven do tkáně pomocí vějířovité, vícevrstvé techniky, aby se hýždě zvětšily a vytvarovaly. Transfer tuku nejen odstraní nežádoucí tukové zásoby, ale také poskytne pacientům přirozený, výraznější výsledek, na který čekali.

Vzhledem k tomu, že brazilský lifting zadečku je ambulantní zákrok, pacienti budou moci odejít domů ještě týž den po operaci, bez delšího období rekonvalescence. Následující týdny je nutné neustále nosit kompresní oděv, aby se snížil otok a podpořil nový tvar.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️