Cena zvětšení prsou v Dubaji

zvětšení prsou cena dubai 1
Napsal Erika

Vše, co potřebujete vědět o zvětšení prsou v Dubaji! Jaká je průměrná cena v Dubaji? Naše rady pro úspěšné zvětšení prsou.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace ozvětšení prsou v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena zvětšení prsou v Dubaji

Průměrná cena zvětšení prsou v Dubaji je 6 100 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 5 000 do 7 200 eur.

ZákrokCena Dubaj
Zvětšení prsou6100 €

Co je zvětšení prsou?

Zvětšení prsou je zvětšení prsou pomocí chirurgického vložení prsních implantátů, které zlepší tvar a velikost prsou. Jedná se o nejčastěji prováděný zákrok v Dubaji. Existuje mnoho důvodů, proč se ženy rozhodnou nechat si zvětšit prsa. Mohou mít velmi malá prsa a bojovat se sebevědomím nebo se jejich prsa mohla změnit poté, co se staly matkami. Ať už je důvod jakýkoli, operace prsou může ženám vrátit sebevědomí a vrátit jim dobrý pocit ze sebe sama.

Proč uvažovat o zvětšení prsou v Dubaji?

Zvětšení prsou, odborně nazývané mammoplastika, chirurgický zákrok, který zlepšuje velikost a tvar ženských prsou, využívají ženy v Dubaji z mnoha důvodů:

  • Pro příliš malá prsa.
  • Pro korekci zmenšení objemu prsou po těhotenství.
  • Ke kompenzaci rozdílu ve velikosti prsou.

Vložením implantátu za každý prs mohou naši plastičtí chirurgové v Dubaji zvětšit linii poprsí ženy o jednu nebo více velikostí košíčků podprsenky.

Je také možné kombinovat 2 chirurgické operace: Zvětšení prsou a zvednutí prsou, čímž se zvětší velikost a odstraní přebytečná kůže.

Co jsou prsní implantáty?

Prsní implantát je také známý jako prsní protéza. Je to skořepina z lékařského silikonu, naplněná silikonovým gelem nebo příležitostně fyziologickým roztokem (sterilní slanou vodou). Některé implantáty jsou kulaté, zatímco jiné mají tvar více podobný přirozenému prsu, známý jako slzný nebo anatomický implantát. Oba typy mohou přinést vynikající výsledky.

Ať už je náplň implantátu jakákoli, vnější vrstva je vyrobena ze silikonu, pevného typu materiálu zvaného silikonový elastomer. Silikon je přirozeně se vyskytující prvek, který se vyrábí do mnoha předmětů, včetně kosmetiky, potravin a lékařských implantátů.

Přečtěte si také: Cena zvětšení prsou v Turecku

Před operací

Naši chirurgové mohou operovat různými způsoby v závislosti na tom, kde chcete mít jizvy, a na tvaru a velikosti vašich prsou. Mezi různé typy řezů patří

Intramamární řasa – Jedná se o běžný způsob umístění prsních implantátů, prostřednictvím řezů v řase pod každým prsem.

Periareolární řez – Provádí se kolem bradavky a je dobrou volbou pro někoho, kdo se obává příliš velkých jizev, protože jsou minimální.

Axilární řez – Při tomto řezu se provádí řez v podpaží.

O typu operace se můžete předem poradit s našimi lékaři a informovaně se rozhodnout, který zákrok je pro vás nejvhodnější.

Několik dní před operací vám bude odebrán vzorek krve a provedena řada důležitých testů, které zajistí bezpečnost operace.

Během operace zvětšení prsou v Dubaji

Při operaci, která trvá přibližně 2 hodiny, pacientka podstoupí celkovou anestezii. Pod prsním nebo prsním svalem se vytvoří prostor pro implantát a poté se implantáty umístí na místo. V závislosti na estetice implantátů může chirurg upravit velikost implantátu, aby bylo dosaženo optimálního vzhledu.

Pooperační péče

Některé pacientky mohou po operaci pociťovat několik dní dočasnou bolest nebo mírný diskomfort a vaše prsa mohou být napjatá nebo mírně či středně oteklá. Prsa mohou být po několik týdnů citlivá.

Vzhledem k tomu, že operace je rychlá, provádí se obvykle během dne. Pokud se cítíte dostatečně dobře, můžete jít domů ještě týž den. Do práce se můžete vrátit během několika dní.

Jizvy by měly vyblednout a zploštit se mezi dvěma měsíci a rokem po operaci, v závislosti na tom, jak se pacient hojí.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️