Zvětšení penisu na Slovensku

zvětšení penisu Španělsko 1
Napsal Émilie

Zvětšení penisu ve Španělsku, někdy označované jako mužské vylepšení, zahrnuje různé metody určené ke zvýšení erektilní tuhosti, obvodu nebo délky lidského penisu.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zvětšení penisu ve Španělsku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zvětšení penisu ve Španělsku

Průměrná cena zvětšení penisu ve Španělsku v Madridu je 3 100 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 800 do 3 400 eur.

ZákrokCena Španělsko
Zvětšení penisu3100 €

Co je to zvětšení penisu?

Zvětšení penisu, někdy označované jako mužské zvětšení, zahrnuje různé metody určené ke zvýšení erektilní tuhosti, obvodu nebo délky lidského penisu. Postupy sahají od manuálních cvičení přes protahovací pomůcky až po chirurgické zákroky, přičemž po celém světě se objevují zprávy o pozitivních výsledcích i neúspěších.

Požadavky na kandidáta:

  • Věk nad 21 let
  • Být obřezaný
  • Nemít žádné závažné zdravotní problémy (např. trvalé užívání antikoagulačních léků, špatně kontrolovaná cukrovka, závažná infekční onemocnění a vysoký krevní tlak atd.)
  • Pokud jste v minulosti podstoupili chirurgický zákrok na penisu (tukové injekce, kožní štěpy, AlloDerm a injekce PMMA/silikonu), měli byste se o tom poradit s odborným konzultantem pro zvětšení penisu ve Španělsku.

Postup pro zvětšení penisu ve Španělsku

  • Hospitalizace: ambulantní
  • Anestezie: Celková anestezie nebo sedace
  • Doba trvání zákroku: 45 až 60 minut
  • Délka pobytu: Návrat domů téhož dne, kontrola v ordinaci následující 2 až 3 dny.
  • Nepříjemné pocity: Různé, mírné až střední, zvládnutelné předepsanými léky proti bolesti.
  • Očekávejte: Zánět po dobu prvních dvou týdnů; pravděpodobné modřiny; pravděpodobná bolest při erekci po dobu prvních dvou týdnů (zvládnutá léky).
  • Konečné výsledky: Okamžité zlepšení ochablého obvodu a délky i erektilního obvodu; zlepšení erektilní délky 3 až 6 měsíců po operaci.
  • Trvání výsledků: Trvale

Operace

Dvě hlavní základní operace prozvětšení penisu ve Španělsku

  • Zvětšení penisu. Nejčastější operace spočívá v přetnutí vazu, který spojuje penis s pánevní kostí. To umožní, aby další část penisu, obvykle menší než jeden palec, byla viditelná vně těla. Aby se zabránilo opětovnému spojení vazu, musí muž každý den po dobu přibližně 6 měsíců používat natahovací zařízení nebo závaží.
  • Zvětšení penisu. Mužům, kteří si myslí, že jejich penis je velmi tenký, mohou kontroverznější zákroky umožnit jeho zesílení pomocí tkáňových štěpů, implantovaného tuku nebo silikonu.

Doplňky stravy a pilulky

Masti, pilulky a náplasti na zvětšení penisu jsou často k dostání online. Některé výrobky sice obsahují nezávadné složky, ale většina z nich nebyla testována na vedlejší účinky a bezpečnost a u žádného nebylo prokázáno, že by pomáhal.

Fyzické postupy

Ke snaze o zvětšení lidského penisu se používají různé fyzikální terapeutické postupy. Žádný z nich nebyl doposud úspěšný. Obvykle tyto metody zahrnují zvýšení krevního tlaku a/nebo zvýšení průtoku krve penisem, protahování a prodlužování pomocí malých závaží.

Pumpa na zvětšení penisu na vodní bázi

Pumpa na penis je válec připevněný na penisu, s motorovou nebo ruční pumpou, která obvykle vytváří částečný podtlak kolem penisu a zvětšuje jej, protože se do něj nasává krev. Se zvyšujícím se podtlakem se zvyšuje i tlak uvnitř cév penisu; zvýšený podtlak vede k poškození cév. K udržení krve v penisu musí být použit kroužek podobný škrtidlu, jinak erekce okamžitě zmizí.

Svěrky

Svírání je nebezpečná a riskantní metoda. Cílem svorky je zvětšit velikost penisu pomocí stahovacího zařízení, jako je těsný kroužek na penis, šňůrka na boty nebo stahovací páska, aby se omezil průtok krve na vnější stranu penisu. Zařízení se pevně připevní k základně ztopořeného orgánu a muž provede “erekci” (prodlouženou masturbaci). Kovový penilní kroužek je nebezpečný, protože krev zachycená v penisu může ztížit odstranění kroužku bez nutnosti urgentní operace nebo amputace. Utahování může způsobit devastující dlouhodobé poškození penisu.

Jelqing

Jelqing je madridská fyzioterapeutická metoda, jejímž cílem je dosáhnout “přirozeného zvětšení penisu” zlepšením krevního oběhu a krevního tlaku. Spočívá v nepřetržitém hlazení penisu, při němž je vyvíjen tlak od základny dříku ke koruně žaludu; k dosažení stejného účinku byly navrženy také přístroje. Tuto činnost lze popsat jako “dojení”.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️