Zmenšení hýždí v Turecku

zmenšení hýždí Turecko 1
Napsal Erika

Vše, co potřebujete vědět o zmenšení hýždí v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou redukci hýždí v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o zmenšení hýždí v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zmenšení hýždí v Turecku

Průměrná cena zmenšení hýždí v Turecku v Istanbulu je 1 600 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1400 eur do 1800 eur.

ZákrokCena Turecko
Zmenšení hýždí1600 €

Co je to operace zmenšení hýždí?

Operace zmenšení hýždí v Turecku je kosmetický chirurgický zákrok, při kterém se z oblasti hýždí odstraní přebytečný tuk a zmenší se jejich velikost. Zmenšením hýždí tímto způsobem mohou muži a ženy dosáhnout vytvarování jejich tvaru, zmenšení velikosti a přetvoření celé oblasti hýždí.

Důvodů, proč hýždě vypadají nesouměrně, může být mnoho, včetně dědičných sklonů žen k ukládání tuku v oblasti hýždí. A i přes veškerou snahu dieta a cvičení tento problém nevyřeší.

V jiných případech se často setkáváme s tím, že muži a ženy, jejichž tělesná hmotnost v poslední době kolísala, se snaží dosáhnout tvaru hýždí odpovídajícího jejich velikosti. Z této operace může mít prospěch každý, kdo trpí ochablostí nebo ztrátou pružnosti kůže v oblasti hýždí, stejně jako ženy, které zhubly po těhotenství.

Jak se operace provádí?

K dosažení vynikajících výsledků a rychlé rekonvalescence používáme liposukční techniky. Když provádíme operaci :

  • Váš turecký chirurg vstříkne do dané oblasti roztok obsahující anestetikum a léky. Tím se sníží pooperační modřiny a otoky.
  • Váš chirurg provede malý řez a zavede sací trubici napojenou na vakuový přístroj. Může provést několik řezů, které s vámi probere před operací.
  • Poté pohybem sací trubice sem a tam uvolní tuk a odsají ho.
  • Nakonec odsaje přebytečnou tekutinu a krev a ošetřenou oblast zašije.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️