Cena zmenšení prsou v Dubaji

zmenšení prsou cena dubai 1
Napsal Maria

Zmenšení prsou v Dubaji je ideálním řešením, jak zmenšit, upravit a vytvarovat prsa. Její postup je založen na odstranění tuku nebo nepotřebné prsní tkáně, aby byla prsa pevnější.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o zmenšení prsou v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena zmenšení prsou v Dubaji

Průměrná cena zmenšení prsou v Dubaji je 6 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 4 500 do 7 900 eur.

ZákrokCena Dubaj
Zmenšení prsou6200 €

Co je to zmenšení prsou?

Větší prsa s sebou nesou zdravotní rizika a samozřejmě i emocionální problémy. Kromě toho se velká prsa špatně nosí a také vypadají neforemně. Je logické, že velikost vašich prsou by měla být v souladu s vaší postavou, jinak nepříjemně ovlivňuje celou vaši osobnost.

Zmenšení prsou v Dubaji je ideálním řešením, jak svá prsa zmenšit, upravit a zformovat. Její postup je založen na odstranění tuku nebo nepotřebné prsní tkáně, aby byla prsa trvale pevnější a zářivější.

Jelikož se jedná o chirurgický zákrok, nemůžeme v jednom odstavci obsáhnout všechny body. Pokračujme v jejich lepším pochopení.

Přínosy:

Lepší prsa zlepší vaši osobnost a kvalitu života. Přinese vám potenciální pohodlí, jako je menší fyzická bolest, lepší oblečení a sexy prsa než dříve. A co víc, po operaci bude snadné provádět cviky na zpevnění prsou. A to je jistě hlavní výhoda operace zmenšení prsou v Dubaji. Plavání, běhání a chůze již nebudou zdrojem obav.

Výsledky před a po operaci:

Výsledky operace zmenšení prsou v Dubaji nejsou nic jiného než úžasné. Nečekejte však, že vaše prsa budou po operaci okamžitě dokonalá. V této fázi mohou vypadat příliš těsně, ale po několika měsících, až opadne otok, budou prsa vypadat menší a zvednutá, a to i bez zvednutí prsou.

Mohou se objevit jizvy, které však časem obvykle zmizí. Nejdéle šest měsíců stačí k tomu, aby vybledly; v současné době však můžete tyto jizvy skrýt nošením podprsenek a používáním určitých předepsaných obvazů.

Ideální kandidát

Operaci zmenšení prsou může podstoupit každý, komu vadí velká prsa. Lékaři ji obvykle doporučují až po úplném dorostu prsou. Je velmi pravděpodobné, že vám bude doporučeno podstoupit krevní testy, aby se zajistilo, že jste pro tento zákrok nejvhodnější kandidátkou.

Upozornění: Těhotné nebo kojící ženy by se měly tomuto zákroku vyhnout.

Věci, které je třeba zvážit před operací!

Jakmile budete považována za vhodnou kandidátku na operaci, budete se muset poradit s našimi odborníky, abyste se před velkým dnem připravila. Během této konzultace zohlední vaše očekávání a stav vašich prsou, aby mohli rozhodnout o individuálním plánu s ohledem na navrhovanou techniku. Kromě toho vám budou vysvětleny podrobnosti zákroku spolu s nezbytnými radami, které vám pomohou porozumět bezpečnému zákroku. Obecně se jedná o

  1. Dodržování zdravého životního stylu.
  2. Přestat kouřit alespoň dva týdny před zákrokem.
  3. Abyste předešli krvácení, vyhněte se lékům obsahujícím aspirin.
  4. Konzumujte dostatek vitamínů pro rychlé zotavení po operaci.

Dále bude rozhodnuto o datu a čase operace zmenšení prsou v Dubaji, Abú Dhabí a Šardžá. Náš tým vás bude informovat o dalších “ano” a “ne”, které byste měla znát. Zajistíme, abyste byla na operaci plně připravena.

Zákrok zmenšení prsou v Dubaji:

Operace zmenšení prsou se provádí v celkové nebo lokální anestezii a trvá 2-3 hodiny. Pacientka je obvykle propuštěna ještě týž den, ale někdy je vhodné zůstat přes noc.

Během operace je proveden řez v závislosti na zvolené technice. Může být veden v blízkosti areoly nebo může být proveden vertikálně či horizontálně až k řasám. Z prsou je poté odstraněna přebytečná tuková tkáň, čímž je zachována symetrie prsou. Chirurgové se také snaží vyvýšit bradavky a areoly do vyšších poloh, čímž se zmenší oproti dřívějšku. Někdy jsou také připojeny drenážní trubičky k odtoku přebytečné tekutiny.

Poté se řezy uzavřou.

Následná péče a rekonvalescence:

Po operaci je normální určitá bolest. Pacientky by měly počkat nejméně 2 až 5 týdnů, než se zcela zotaví a budou moci pokračovat v každodenních aktivitách. Dodatečnou oporu prsům by mělo poskytnout nošení podprsenky. Aby bylo zajištěno správné hojení prsů, měly by být několik měsíců po operaci prováděny kontrolní návštěvy. Je velmi pravděpodobné, že vám budou poskytnuty pokyny, které budete muset po určitou dobu dodržovat. Zde jsou uvedeny některé z nejčastějších,

  1. Vyhýbejte se fyzické aktivitě.
  2. Musíte užívat léky proti bolesti.
  3. Nespěte na břiše.
  4. Několik měsíců musíte nosit chirurgickou podprsenku.
  5. Řádně udržujte místa řezu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️