Cena transplantace vlasů FUE v Tunisko

cena transplantace vlasů fue tunisie 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci vlasů FUE v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunis? Naše rady pro úspěšnou transplantaci vlasů FUE v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o FUE transplantaci vlasů v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace vlasů FUE v Tunisku

Průměrná cena transplantace vlasů FUE v Tunisku je 2 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1700 eur do 2800 eur.

PostupCena Tunisko
Transplantace vlasů FUE2200 €

Co je transplantace vlasů FUE?

FUE je zákrok obnovy vlasů, který trvá 3 až 8 hodin a spočívá v odebrání jednotlivých vlasových folikulů z dárcovského místa (obvykle ze zadní nebo boční části pokožky hlavy) a jejich transplantaci do míst, kde vlasy řídnou. Pacienti pociťují minimální nepohodlí, a to především díky podání lokálního anestetika na začátku zákroku.

Folikuly se odebírají bez řezu, což znamená, že nezůstává žádná viditelná jizva. Folikuly, které jsou živou tkání, jsou poté opatrně naroubovány na místa, kde došlo k vypadávání vlasů. Transplantované vlasy zůstávají na místě několik týdnů, než vypadnou. Během následujících 4 až 6 měsíců začnou růst nové vlasy a vy uvidíte vzhled silných, zdravých a přirozených vlasů. Vzhledem k tomu, že rychlost růstu vlasů se u jednotlivých osob liší, mohou úplné výsledky trvat až rok.

Velké plochy folikulů lze transplantovat během jednoho sezení, což znamená, že k dosažení požadovaného pokrytí budete potřebovat méně zákroků. V poslední době chirurgové používají technologii NeoGraft 2.0, která zahrnuje pneumatický tlak pro extrakci jednotlivých folikulů. Tím se chrání jemné štěpy a dosahuje se lepšího celkového výsledku.

Rozdíl mezi FUE a FUT

FUE není jedinou dostupnou metodou obnovy vlasů, ale pro mnoho pacientů je nejideálnější. Další známý zákrok, nazývaný FUT (neboli Follicular Unit Transplantation), spočívá v odstranění malého proužku kůže nesoucího vlasy. Tuto oblast je pak nutné uzavřít stehy nebo sponkami, což vede ke vzniku lineární jizvy, která je viditelná po ostříhání vlasů nakrátko.

Správný kandidát na FUE

Nejlepšími kandidáty na transplantaci vlasů metodou FUE v Tunisku jsou ti, kteří trpí vypadáváním vlasů na temeni hlavy nebo v blízkosti přední linie vlasů či na temeni a kteří mají dobré husté vlasy v zadní části hlavy. Více dárcovských vlasů v zadní části hlavy pomáhá obnovit větší hustotu vlasů. Systém NeoGraft 2.0 FUE lze použít také k obnově vlasů na obočí nebo na těle, nebo dokonce k zamaskování nevzhledných jizev po předchozích pokusech o obnovu vlasů.

Současný pacient s transplantací vlasů před a po

Photo avant et après d'une greffe de cheveux
Fotografie pacienta před a po transplantaci vlasů

Rekonvalescence: Pooperační sledování

Můžete očekávat krátkou dobu rekonvalescence. Většina pacientů potřebuje pouze jednodenní odpočinek, než se vrátí ke svým každodenním aktivitám. Dárcovské místo i místo implantátu budou několik dní bolestivé, ale tento diskomfort je mírný. Nejdelší část doby rekonvalescence představuje doba, po kterou v oblasti dárcovského místa dorůstají odstraněné vlasy, protože tato oblast je před odstraněním vlasových folikulů zkrácena na velmi krátkou dobu.

Výsledky a následná opatření

FUE je obecně trvalým řešením vypadávání vlasů. Pro udržení optimálních výsledků se doporučuje zdravá, vyvážená strava, cvičení a vyhýbání se kouření. Pokud je vaše vypadávání vlasů považováno za progresivní, může být nutný preventivní lékařský režim. To vše s vámi bude probráno během konzultace a bude vám navržen individuální plán léčby.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️