Cena plastické operace nosu v Tunisku

cena rekonstrukce nosu tunisie pas chere 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o rekonstrukci nosu v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou plastiku nosu v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o rekonstrukci nosu v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena plastiky nosu v Tunisku

Průměrná cena plastiky nosu v Tunisku v Tunisu je 2 400 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1800 eur do 3200 eur.

PostupCena Tunisko
Rekonstrukce nosu2400 €

Co je to plastika nosu?

Rekonstrukce nosu v Tunisku je operace, jejímž cílem je narovnat, přetvořit nebo otevřít nosní dírky. Náš chirurgický tým obvykle doporučuje následující opatření (v závislosti na každém jednotlivém případu):

  • Odstranění hrbolku na nosním můstku
  • Zúžení nosu
  • Zdokonalení nebo změna tvaru špičky nosu
  • Korekce vychýlené nosní přepážky (chrupavky oddělující oba nosní průchody).
  • Mnoho rysů nosu lze korigovat, aby byl atraktivnější.
  • Vezměte prosím na vědomí, že naši chirurgové dávají přednost omezenému přístupu, protože poskytuje přirozenější výsledky.

Typy operací

Operace špičky nosu – naši tuniské chirurgové provádějí tento zákrok v případě, že je nutná korekce špičky nosu. Operace jej může zkrátit, zúžit nebo obojí.

Septoplastika pomáhá nosu dýchat tím, že narovná chrupavku (nosní přepážku). Vnější vzhled nosu se při tomto zákroku nemění.

Rhinoseptoplastika – kombinuje operaci nosu i nosní přepážky. Upravuje se odchylka nosní přepážky i vzhled nosu.

Postup

Rekonstrukce nosu v Tunisku se nejčastěji provádí v narkóze (někdy je však možná i nitrožilní anestezie). Může být provedena současně s jinými kosmetickými zákroky v obličeji. Operace nosu trvá zpravidla 1 až 2 hodiny a pacienti musí být hospitalizováni (1 noc).

Zákrok zahrnuje provedení řezů uvnitř nosu nebo malých řezů vedle něj. Výsledné jizvy jsou však neviditelné nebo sotva viditelné.

Operace: Kůže je oddělena od podpůrné kosti nebo chrupavky, která je následně přetvořena. Přirozená elasticita kůže jí umožní zaujmout novou polohu. Operace končí nasazením malé dlahy na nos, která jej podpírá a snižuje otok. K zastavení případného krvácení může být použita gáza. Ta se po 1 až 2 dnech odstraní.

Po propuštění z nemocnice se pacient může zotavovat v hotelu. Doporučená doba pobytu v Tunisku je 5 až 10 dní (do odstranění dlahy). Stehy zůstávají na místě přibližně 10 dní.

Po operaci lze několik týdnů očekávat otoky a modřiny v okolí nosu a očí (a až 6 měsíců, než zcela zmizí). Může také dojít k dočasné ztrátě citu nebo čichu. Tyto vjemy se však během tohoto období obvykle postupně vracejí.

V závislosti navýsledku : k odstranění drobných nerovností může být nutná druhá revizní operace. Ve vzácných případech může infekce nebo krvácení zpozdit hojení nebo způsobit jizvení.

Pacienti s tlustou nebo mastnou kůží na nose mohou být méně vhodnými kandidáty na operaci. Obraťte se na nás, abychom si domluvili bezplatnou konzultaci a získali pro vás doporučení.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️