Cena kosmetické úpravy maminky v Dubaji

maminka člověka 1 cena
Napsal Émilie

Mnoho žen by se rádo vrátilo ke svému tělu před těhotenstvím, ale někdy cvičení a dieta prostě nestačí. V tom případě přichází na řadu operace Mommy Makeover v Dubaji.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o Mommy Makeover v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů . Tento obsah má pouze informativní charakter a nemá za cíl nahradit radu odborného lékaře.

Cena operace Mommy Makeover v Dubaji

Průměrná cena operace Mommy Makeover v Dubaji je 9800 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 8000 eur do 11600 eur.

ProceduraCena Dubaj
Změna vzhledu maminky9800 €

Co je Mommy Makeover?

Porod s sebou přináší tělesné změny, které přicházejí s devítiměsíčním nošením vašeho drobečka a následným kojením. Mnoho žen by se rádo vrátilo ke svému tělu před těhotenstvím, ale někdy cvičení a dieta prostě nestačí. V tom případě přichází na řadu operace Mommy Makeover v Dubaji.

Mommy makeover je kombinace dvou nebo více kosmetických chirurgických zákroků, které se provádějí po těhotenství s cílem obnovit nebo zlepšit tvar a vzhled ženského těla po porodu. Mezi nejčastější zákroky prováděné během “mommy makeover” patří zvětšení prsou, liposukce a plastika břicha. Všechny tyto zákroky se obvykle provádějí v rámci jednoho sezení.

Mommy makeover

Zvětšení prsou

Pro většinu novopečených maminek je kojení vždy nutností. Jakmile však období kojení skončí, prsa ztratí svou mladost a zářivost a vlivem gravitace se zdeformují.

Pokud jde o zvětšení prsou v rámci úpravy poprsí pro maminky, máte na výběr z několika zákroků, které zlepší vzhled vašich prsou. Každý zákrok se volí podle toho, jak se vaše prsa změnila po těhotenství a kojení. Patří mezi ně ;

  • Zvednutí prsou : Zvednutí prsou, známé také jako mastopexe, vám umožní zvednout prsa, aby byla pevnější a živější, aniž by se změnila jejich velikost. Získáte zpět úhel, který měly před porodem. Tento zákrok je ideální pro osoby, které jsou spokojeny s velikostí svých prsou, ale potřebují je zpevnit a snížit jejich nadměrné ochabnutí. Během liftingu prsou plastický chirurg zpevní a přetvoří prsní tkáň a odstraní přebytečnou kůži, takže vaše prsa budou vypadat a působit pevněji, živěji a mladistvěji.
  • Zvětšení prsou : Tento konkrétní zákrok, známý také jako augmentační mamoplastika, zvětšuje plnost vašich prsou, zlepšuje jejich symetrii a obnovuje jejich objem. Toho se dosáhne použitím prsních implantátů nebo přenesením autologního tuku z jiných částí těla do prsou. Cílem této operace je zvětšit vaše prsa, než byla před porodem, nebo jim navrátit stejnou velikost, ale lepší tvar.
  • Zmenšení prsou: V důsledku hormonálních změn, ke kterým dochází během těhotenství, se někdy může velikost prsou zvětšit více, než byla předtím. U některých žen se velikost prsou po porodu zmenší, zatímco u jiných se již nikdy nevrátí na svou původní velikost. Přestože jsou velká prsa naprosto žádoucí, mohou také vést k celé řadě nepříjemností, jako jsou bolesti ramen a zad, a také k narušení každodenních činností. Tehdy je nutná operace zmenšení prsou, známá také jako mammaplastika. Při operaci zmenšení prsou chirurg odstraní přebytečnou prsní tkáň a kůži a v případě potřeby změní polohu bradavek.

Liposukce

Liposukce je zákrok na formování postavy, který spočívá v chirurgickém odstranění nepoddajných tukových buněk z určitých oblastí těla s cílem definovat postavu. Pokud je liposukce prováděna v rámci úpravy postavy maminky, může se zaměřit na několik oblastí těla, nejčastěji na břicho.

Liposukce se zaměřuje na tukové zásoby v těle, které se nahromadily během těhotenství a jsou dostatečně tvrdohlavé, aby odolávaly dietě a/nebo cvičení. Tento zákrok také zpevňuje povolenou kůži, která je synonymem těhotenství a porodu.

Zmenšení břicha

Břicho je část těla, která se během těhotenství a po něm mění nejvíce. Je to také nejviditelnější část těla. S postupujícím těhotenstvím se bříško vytahuje; a když nakonec porodíte, je pas poslední oblastí, která se při troše štěstí vrátí do původní velikosti.

Pokud se pas nevrátí, vždy existuje možnost cvičení a diety, ale ty ne vždy fungují, ať se snažíte sebevíc. Přebytečná ochablá kůže zůstává na svém místě, zatímco tvrdohlavé tukové zásoby se odmítají pohnout byť jen o centimetr. V takovém případě je nutná plastika břicha, známá také jako abdominoplastika, kterou lze podle vašich potřeb kombinovat s liposukcí.

Během plastické operace břicha plastický chirurg chirurgicky odstraní přebytečnou kůži a zpevní linii pasu, čímž mu dodá dobře definovaný tvar. Pokud je zákrok kombinován s liposukcí, chirurg před odstraněním přebytečné kůže a zpevněním břišních svalů odstraní přebytečné tukové zásoby.

Výsledkem plastické operace břicha je pevnější, plošší a hladší linie pasu, která je nejen esteticky přitažlivá, ale také zvyšuje vaše sebevědomí a sebedůvěru.

Proces proměny maminky

a) Konzultace

První fází procedury proměny maminky je podrobná konzultace a vyšetření na klinice s naším kvalifikovaným plastickým chirurgem, aby se stanovil plán šitý na míru každé kandidátce.

b) Operace

Druhým krokem je naplánování zákroku “mommy makeover” u vysoce kvalifikovaného a zkušeného plastického chirurga, který je odborníkem na operace “mommy makeover” a tvarování postavy. Doba trvání operace se liší v závislosti na prováděných procedurách, ale provádí se v celkové anestezii.

Před zákrokem je každá pacientka vyšetřena, aby bylo zajištěno, že je bezpečná. To zahrnuje předanestetickou konzultaci, krevní testy a kontrolu, zda je pacient vhodným kandidátem pro zákrok.

Zákrok “mommy makeover” probíhá na nemocničním operačním sále a pacientka obvykle po operaci stráví jednu noc v nemocnici, aby se zotavila. V případě potřeby zde může strávit i delší dobu.

Odborný plastický chirurg doprovází pacientku po celou dobu rekonvalescence a hojení prostřednictvím plánovaných kontrol.

c) Rekonvalescence

Při propuštění z nemocnice má pacient obvykle drobné převazy, které se následující den vymění, a jsou mu nasazeny nové obvazy. V případě liposukce nebo abdominoplastiky dostane pacient kompresní oděv, který bude nosit následujících 30 dní, poté jej může nosit pouze 12 hodin denně po dobu dalších 30 dní.

Během rekonvalescence, která může trvat přibližně dva týdny, se doporučuje přiměřený klid na lůžku. Je třeba se vyvarovat namáhavé činnosti, ale po těchto dvou týdnech lze obvykle pokračovat v běžných denních aktivitách.

Po dobu přibližně 4 týdnů by měl pacient zpravidla několikrát po operaci navštívit kliniku, aby mohl sledovat proces hojení.

Bezpečnostní opatření, která je třeba dodržovat

Přestože je zákrok “mommy makeover” jednoduchý, je důležité určit správnou úroveň zásahu nebo léčby a svěřit zákrok, ať už chirurgický nebo nechirurgický, kvalifikovanému a odbornému plastickému chirurgovi. Potenciální kandidátka musí splňovat určitá kritéria, aby mohla zákrok využít:

  • Mít ukončené plodné období
  • být v dobrém fyzickém a psychickém stavu
  • Mít přebytečný tuk a uvolněnou kůži v oblasti břicha
  • Vaše prsa ztratila objem a jsou pokleslá.
  • Vaše prsa jsou příliš velká a obtěžují vás.
  • Máte realistická očekávání ohledně konečných výsledků
  • Máte stabilní hmotnost

Co můžete očekávat od operace pro maminky

Hlavním přínosem úpravy postavy maminky v Dubaji je změna tvaru a kontur těla zpět do podoby před narozením dítěte. Protože je každý člověk jiný, mohou se očekávané výsledky úpravy postavy maminky u jednotlivých osob lišit, ale mezi výhody obecně patří:

  • Zlepšení sebevědomí
  • Vytvarované a zpevněné tělo
  • Symetrická prsa
  • Obnovení objemu prsou
  • Vyrýsovaný pas
  • Lepší sebevědomí

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️