Cena liposukce hýždí v Dominikánské republice

liposukce hýždí cena 1
Napsal Manuella

Liposukce hýždí v Santo Domingu je zákrok plastické chirurgie, který využívá liposukci jako prostředek k vytvoření estetičtějších hýždí účinným zmenšením určitých částí hýždí.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o liposukci hýždí v Dominikánské republice a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena liposukce hýždí v Dominikánské republice

Průměrná cena liposukce hýždí v Dominikánské republice v Santo Domingu je 1 900 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 800 do 2 000 eur.

ZákrokCena Dominikánská republika
Liposukce hýždí1900 €

Co je liposukce hýždí?

Liposukce hýždí v Santo Domingu je zákrok plastické chirurgie, který využívá liposukci jako prostředek k vytvoření estetičtějšího hýždí účinným zmenšením určitých oblastí hýždí.

Liposukce hýždí se nedoporučuje morbidně obézním pacientům ani lidem, kteří chtějí zhubnout, protože cílem zmenšení hýždí není zhubnout, ale spíše pomoci lidem s normální hmotností dosáhnout proporcionálnějšího hýždí.

Doporučení pro zmenšení hýždí

Z operace zmenšení hýždí může mít prospěch každý, kdo není spokojen s velikostí nebo tvarem svých hýždí. Nejvhodnějšími kandidáty na liposukci hýždí v Santo Domingu jsou zdraví, psychicky stabilní nekuřáci s pružnou kůží a vyrovnanou hmotností.

Počet cest do zahraničí
1 cesta

Doba trvání operace
2 až 3 hodiny

Muži a ženy po celém světě využívají tento zákrok k dosažení tvarovaného hýždě a příjemnějších kontur dolní části těla, zejména pokud se nemohou zbavit přebytečného hýžďového tuku dodržováním cviků na zmenšení hýždí.

Ačkoli operaci zmenšení hýždí lze provést samostatně, mnoho pacientů využívá možnosti výrazně vylepšit svou spodní část těla a kombinuje tento zákrok s dalšími typy plastických operací:

  • Lifting stehen – při tomto zákroku se odstraní přebytečná kůže a tuková tkáň v oblasti stehen
  • Tummy tuck – tento oblíbený zákrok, známý také jako abdominoplastika, odstraňuje přebytečnou kůži a tkáň v oblasti břicha.
  • Lifting hýždí – někteří pacienti mohou mít po operaci zmenšení hýždí přebytečnou kůži, takže v důsledku toho může být nutný zákrok liftingu hýždí
  • Liposukce – pokud pacient nemá přebytečnou kožní tkáň, lze použít liposukci v oblasti stehen nebo břicha
  • Autologní přenos tuku nebo transplantace tuku – pacientův vlastní tuk může být odebrán a znovu vpraven do určitých oblastí kolem hýždí, aby se dosáhlo atraktivnějšího výsledku

Příprava

Pacienti by se měli nejméně 3 týdny před operací zmenšení hýždí vyvarovat kouření. Minimálně dva týdny před operací by se měli vyvarovat také bylinných doplňků, antikoagulancií, protizánětlivých léků a omega-3 kapslí.

Jak operace probíhá?

Zákrok na zmenšení hýždí trvá obvykle asi tři hodiny. Zmenšení se dosahuje pomocí liposukce. Chirurg zahájí proces provedením několika řezů v horní části hýždí. Po provedení řezu je do řezu zavedena dlouhá tenká trubička zvaná kanyla. Tato trubice umožňuje lékaři odebrat pacientovi tuk.

Zákrok se obvykle provádí v lokální anestezii, ale v kombinaci s jiným typem plastické operace lze použít i celkovou anestezii.

Mezi nejoblíbenější techniky zmenšení hýždí patří:

  • Tumescentní liposukce – jedná se o nejoblíbenější formu liposukce. Během zákroku se do tukových oblastí vstříkne velké množství tekutiny. Tekutina je kombinací anestetika a dalších roztoků, které pomáhají odbourávat tukové zásoby. Tuk je poté odsáván neboli odstraňován malými odsávacími trubicemi, které se nazývají kanyly.
  • Ultrazvukem asistovaná liposukce (UAL) – tento postup je velmi podobný technice tumescentní liposukce, s tím rozdílem, že kanyla je poháněna ultrazvukem, který pomáhá rozkládat tukové buňky.
  • Power Assisted Liposuction (PAS) – tato technika, známá také jako Power Assisted Liposuction, využívá speciální typ kanyly, která vyvolává mechanický pohyb.

Rekonvalescence

Průměrná doba rekonvalescence po operaci zmenšení hýždí je přibližně 4 týdny. Pacienti dostanou kompresní oděv, který budou nosit podle popisu. Většina pacientů se může vrátit do práce několik dní po zmenšení hýždí.

Rizika

Komplikace operace zmenšení hýždí mohou zahrnovat následující:

  • Krvácení
  • Infekce
  • Nepříznivé jizvy
  • Asymetrie
  • Revizní operace
  • Přetrvávající otok
  • Špatné hojení rány

Vedlejší účinky

Pacienti mohou po operaci zmenšení hýždí pociťovat určité nepohodlí a bolest. Pokud je použita celková anestezie, mohou také očekávat nevolnost. Za vedlejší účinky zmenšení hýždí je třeba považovat také modřiny, změnu kožního čití a poškození hlubších struktur, jako jsou nervy, cévy a svaly. Pooperační otoky a modřiny obvykle zmizí přibližně do 3 týdnů.

Míra úspěšnosti
Průměrná úspěšnost operace zmenšení hýždí je přibližně 91 %.

Před a po
Pacienti si musí po zákroku zmenšení hýždí udržovat stabilní hmotnost. Pokud pacient příliš přibere na váze, tuková tkáň jednoduše znovu naroste. Pro udržení výsledků zákroku je nezbytná pravidelná osobní strava a cvičení.

Redukce hýždí vs. lifting hýždí – jaký je mezi nimi rozdíl?
Redukce hýždí se provádí především liposukcí, zatímco při liftingu hýždí lze použít několik řezů k odstranění tukové i kožní tkáně z oblasti hýždí. Liposukcí lze odstranit pouze přebytečnou tukovou tkáň, povislá kůže není součástí tohoto zákroku.

Je zmenšení hýždí bolestivé?
Ne, zákrok není bolestivý. Pacienti během operace nic necítí díky lokální nebo celkové anestezii a během rekonvalescence jsou povoleny léky proti bolesti.

Kolik tuku lze při zákroku zmenšení hýždí odstranit?
Při zákroku zmenšení hýždí lze bezpečně odstranit přibližně 3-4 litry nebo 6-7 kilogramů. Někteří pacienti mohou potřebovat další chirurgický zákrok k odstranění volné kůže v oblasti hýždí, pokud ji po zákroku zmenšení hýždí mají.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️