Liposukce dvojité brady v Dubaji

cena liposukce dvojité brady 1 1
Napsal Maria

Liposukce dvojité brady v Dubaji lze dosáhnout pomocí neinvazivních kosmetických injekcí, jako je kyselina deoxycholová nebo sací kanyla, která zničí a trvale odstraní tukové buňky pod bradou.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liposukci dvojité brady v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena liposukce dvojité brady v Dubaji

Průměrná cena liposukce dvojité brady v Dubaji je 6 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 6 000 do 7 000 eur.

ZákrokCena Dubaj
Liposukce dvojité brady6500 €

Co je liposukce dvojité brady?

Častým estetickým problémem je operace dvojité brady v Dubaji, která je způsobena podkožní vrstvou tukové tkáně pod bradou. Přítomnost dvojité brady může být buď genetická, což znamená, že je dědičná, nebo způsobená určitými životními návyky. V jiných případech může být způsobena přirozeným procesem stárnutí, kdy kůže pod bradou ochabuje. Aby se lidé dvojité brady zbavili, volí v Turecku redukci dvojité brady, čímž dosáhnou dobře tvarované čelisti.

Dokonalá linie čelisti může být někdy maskována dvojitou bradou, což u někoho vyvolává dojem, že má v dolní části obličeje nadváhu, i když tomu tak ve skutečnosti není. Lidé, kteří nejsou spokojeni se svou dvojitou bradou a chtějí se jí zbavit nechirurgicky, se mohou rozhodnout pro redukci dvojité brady v Dubaji.

Potřeba redukce dvojité brady

Liposukce dvojité brady v Dubaji lze dosáhnout pomocí neinvazivních kosmetických injekcí, jako je kyselina deoxycholová nebo odsávací kanyla, které zničí a trvale odstraní tukové buňky pod bradou. Tento zákrok se provádí s minimálními prostoji a poskytuje trvalé výsledky.

Mezi příčiny dvojité brady patří

  • Nadměrné množství tuku na krku
  • Uvolněná kůže
  • Malá brada
  • Slabá brada
  • Stárnutí
  • Pokleslá slinná žláza

Výběr správného chirurga v Dubaji

Úspěch zákroku redukce dvojité brady závisí na výběru správného plastického chirurga, který je odborníkem na zákroky pro změnu tvaru obličeje. Dobrý plastický chirurg musí být nejen zkušený, ale také certifikovaný. Mezi další vlastnosti dobrého plastického chirurga patří:

  • Měl by vám být schopen ukázat fotografie předchozích zákroků na zmenšení dvojité brady.
  • Musí mít dobré hodnocení od svých pacientů.
  • Musí mít výtvarné cítění.
  • Zaměřit se na bezpečnost a péči o pacienta.
  • Měl by oceňovat přirozenou, esteticky přitažlivou čelist a bradu.

Předoperační pokyny

Po výběru vhodného chirurga pro liposukci dvojité brady v Dubaji je dalším krokem podrobná konzultace. Během ní s plastickým chirurgem proberete, proč zákrok potřebujete a čeho chcete dosáhnout. Měli byste také probrat způsob provedení zákroku, náklady na liposukci dvojité brady a vše, co bude součástí zákroku až do období rekonvalescence.

Těsně před zákrokem plastický chirurg zkontroluje vaši zdravotní anamnézu a všechny léky, které užíváte. Rovněž fyzicky vyšetří vaši bradu a pořídí fotografie, abyste mohli vidět rozdíl po operaci.

Před zákrokem liposukce dvojité brady nebo jakýmkoli jiným zákrokem, ať už chirurgickým nebo nechirurgickým, je důležité osvojit si zdravý životní styl. Pokud jste kuřák, musíte před operací přestat kouřit. Pokud užíváte léky proti srážení krve, jako je například aspirin, je vhodné je vysadit, abyste se vyhnuli nadměrnému krvácení během operace. Konzumaci alkoholu je třeba rovněž ukončit, stejně jako veškeré bylinné doplňky stravy.

Léčba

Operace odstranění dvojité brady v Dubaji se provádí ambulantně na klinice a trvá méně než půl hodiny. Během zákroku se aplikuje lokální anestetikum a zavede se odsávací kanyla, která uvolní tuk z cílové oblasti, kterou bývá submentální tuková vrstva. Jedná se o tukové ložisko pod kůží.

To způsobí, že se tukové buňky rozpadnou, a tělo pak časem přirozeně vyloučí tuk jako odpadní produkt z těla prostřednictvím metabolického procesu. Je zapotřebí několik ošetření s odstupem 6 až 8 týdnů. Frekvence a počet ošetření přispívají k přirozené redukci tukové vrstvy.

Při chirurgické léčbě redukce dvojité brady se v Dubaji používá liposukce dvojité brady, která je známá radikální redukcí tuku. Vytváří proces lýzy, jakmile zasáhne membrány tukových buněk. Výsledkem je prasknutí tukové buňky a její obsah je přirozeně metabolizován tělem.

Různá ošetření

Mezi alternativní způsoby léčby redukce dvojité brady patří např;

  • Liposukce podbradku neboli submentální liposukce spočívá v cíleném odsávání tuku z podbradku, podbradku a krku za účelem vytvoření tvarovanějšího vzhledu. Tento zákrok je také známý jako liposukce dvojité brady, submentální lipektomie a liposukce krku.
  • Tvarování za studena neboli kryolipolýza : Při tomto zákroku se používá přístroj, který zmrazí tukové buňky nacházející se pod kůží brady. Po zmražení a zničení jsou rozloženy a vyloučeny z těla lymfatickým systémem.
  • Mezi další alternativy patří zvětšení brady a facelift s liftingem krku.

Rekonvalescence

Ošetřovaná oblast bude po operaci trochu oteklá, ale to lze snížit přikládáním studených obkladů. Otok je dobrým znamením, protože ukazuje, že zákrok funguje. Otok je více patrný při prvním ošetření, protože se jedná o velké množství tukové tkáně. Jak se množství tukové tkáně zmenšuje, zmenšují se i otoky při dalších ošetřeních.

Očekává se také celková bolest, která přetrvává několik dní, zejména pokud je zasažena oblast ošetření. Možné je také zarudnutí a modřiny, jako u každé injekce. Stopy po ošetření se přestanou objevovat do sedmi dnů.

Pooperační pokyny

Pacienti by neměli masírovat ani třít ošetřenou oblast po dobu nejméně 4 hodin po ošetření, aby se předešlo riziku infekce. Konkrétní pooperační pokyny vám sdělí lékař a je nezbytné je dodržovat, aby se hojení urychlilo a prostoje byly kratší.

Možná rizika a komplikace

Možná rizika a komplikace zákroku zmenšení dvojité brady jsou následující;

  • Otok
  • Modřiny
  • Bolest
  • Možná infekce

Ideální kandidát na zmenšení dvojité brady

Než přistoupíte k redukci dvojité brady v Dubaji, plastický chirurg zhodnotí, zda jste vhodný kandidát. Jste ideálním kandidátem, pokud;

  • Máte dvojitou bradu v důsledku nadbytečných tukových buněk.
  • Jste v dobrém fyzickém stavu.
  • Jste psychicky stabilní.
  • Jste dospělý člověk starší 21 let.
  • Máte realistická očekávání ohledně výsledků, které můžete očekávat.

Pokud však máte ochablou nebo nepružnou kůži, nemusíte být ideálním kandidátem pro nechirurgickou redukci dvojité brady. V takovém případě může být nutný chirurgický zákrok redukce brady, který může zahrnovat chirurgický lifting obličeje nebo krku.

Výsledky liposukce dvojité brady

Výsledky se začínají projevovat po sedmi dnech a jsou dlouhodobé, ale u jednotlivých osob se liší v závislosti na typu použitého zákroku redukce dvojité brady.

Výhody liposukce dvojité brady

Estetických a psychologických výhod úspěšného odstranění dvojité brady v Dubaji je celá řada. Patří mezi ně;

  • Ošetření je neinvazivní
  • Zmenšení objemu tuku pod čelistí a bradou
  • Zlepšení profilu obličeje
  • Rychlá ošetření
  • Zlepšení kontur obličeje
  • Minimální doba odstávky
  • Dlouhodobé výsledky

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️