Cena plastické operace břicha v Dubaji

cena břišní svaly 1
Napsal Émilie

Plastická operace břicha v Dubaji je chirurgický zákrok, při kterém se formuje a zpevňuje oblast kolem břicha: břicho, boky, vnější a vnitřní strana stehen, zadní strana stehen a hýždě.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o plastických operacích břicha v Dubaji a pomůže vám objednat se ke kvalifikovaným chirurgům. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Průměrná cena operace břicha v Dubaji

Průměrná cena operace břicha v Dubaji je 6250 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 4500 do 8000 eur.

ProceduryCeny v Dubaji
Výstřih břicha6250 €

Co je to plastika břicha?

Stárnutí, výrazný úbytek hmotnosti nebo výkyvy hmotnosti často vedou k povislejší kůži v oblastech pod pasem. To může způsobit, že se člověk ve svém těle cítí nesvůj a touží po estetičtějším a přitažlivějším těle. Zde jsou některé z faktorů, které mohou způsobit, že se člověk cítí ve spodní části těla nepříjemně;

  • Relativně tenké vrstvy tuku na stehnech, bocích, hýždích a břiše.
  • Převislá kůže v dolní části těla, která omezuje pohyblivost.
  • Nedostatek sebevědomí
  • Trápení způsobené povislou kůží na břiše.

Zákrok plastické operace břicha v Dubaji může pomoci tyto problémy vyřešit vytvarováním a zpevněním problematických oblastí.

Břišní plastika je chirurgický zákrok, který vymodeluje a zpevní břicho, boky, vnější a vnitřní stranu stehen, zadní stranu stehen a hýždě.

Možnosti techniky plastiky břicha

Při plastické operaci břicha lze k dosažení optimálních výsledků použít různé techniky. Patří mezi ně :

  • Liposukce: K vytvarování břicha pro dosažení co nejlepších kontur se provádí liposukce, která spočívá v odsátí přebytečného tělesného tuku.
  • Transfer tuku: Transfer tuku se provádí zejména v oblastech se ztrátou objemu, jako jsou hýždě a prsa. Lze jej kombinovat s některým ze zákroků na břiše, aby se dosáhlo vhodnějších tělesných kontur.
  • Abdominoplastika a lifting stehen: Abdominoplastika a lifting stehen jsou dvě nezbytné techniky používané při operacích na dolní části těla v Dubaji. Používají se k úpravě tvaru břicha při zákroku břišní plastiky chirurgickým odstraněním volné kůže, čímž se tato oblast zpevní a zpevní.

Náš závazek vůči vám

Určíme vám nejlepšího chirurga pro lifting dolní části těla v Dubaji, který vás vyslechne, pochopí a zjistí vaše individuální a podrobné potřeby během konzultace na míru, poradí vám, co od správného zákroku očekáváte, a nakonec s vámi vypracuje nejvhodnější plán zákroku.

Proces plastiky břicha v Dubaji

a) Konzultace

První fází plastické operace břicha v Dubaji je podrobná konzultace a vyšetření na klinice s naším certifikovaným plastickým chirurgem, aby se stanovil plán na míru pro každého kandidáta.

b) Operace

Druhým krokem je naplánování operace plastické operace břicha u vysoce kvalifikovaného a zkušeného plastického chirurga, který je odborníkem na plastické operace břicha a další zákroky tvarování postavy. Zákrok vyžaduje 2 až 6 hodin v celkové anestezii v závislosti na prováděném zákroku.

Před zákrokem je každý pacient vyšetřen, aby bylo zajištěno, že může operaci bezpečně podstoupit. To zahrnuje předanestetickou konzultaci, krevní testy a kontrolu, zda je pacient vhodným kandidátem pro zákrok.

Operace břicha se provádí na nemocničním operačním sále a pacient po ní obvykle stráví 2 až 4 dny v nemocnici, aby se zotavil. V případě potřeby může pacient strávit na operačním sále i déle.

Během operace se vytvoří obvodový řez, který se táhne kolem celého trupu. Chirurg poté odstraní přebytečnou kůži a tuk pod řezem, změní polohu tkání a zpevní je. Zbývající kůže stehen a hýždí je vytažena směrem nahoru a pod ní ležící kůže a tkáně jsou zavěšeny a napnuty. Při tomto zákroku obvykle ležíte na boku nebo na břiše. V případě potřeby může být v této fázi do oblasti hýždí přenesen tuk.

Po ošetření boků a zad budete znovu polohováni na záda, aby mohla být ošetřena přední část. V této fázi chirurg využije technickou možnost, kterou jste se dříve dohodli kombinovat s plastikou břicha, tj. abdominoplastiku nebo vnitřní lifting stehen.

Řezy budou uzavřeny ve vrstvách přes drény, aby se kontrolovalo roztažení a otok. Hluboké podpůrné stehy v podkožních tkáních pomohou tvarovat nové kontury.

Odborný plastický chirurg doprovází pacienta po celou dobu rekonvalescence a hojení prostřednictvím plánovaných kontrol.

c) Rekonvalescence

Při propuštění z nemocnice v Dubaji pacient obvykle nosí drobné obvazy a drény, které se následující den vymění a umístí se nové obvazy. Nosí se také kompresní oděv, který pomáhá snižovat otoky a modřiny a může se nosit po dobu 4-6 týdnů.

Bezprostředně po odeznění anestezie bude pacient pociťovat určité nepohodlí, zarudnutí a otok. Během rekonvalescence je třeba se nejméně po dobu 6 týdnů vyvarovat namáhavé činnosti, ale k běžným denním aktivitám lze obvykle přistoupit již po 10 dnech.

Plastický chirurg pacientovi poradí, jak má spát a jak pečovat o místa řezu. První den po propuštění se doporučuje chůze.

V průběhu přibližně 4 týdnů by měl pacient po operaci zpravidla několikrát navštívit kliniku, aby mohl sledovat proces hojení.

Opatření, která je třeba přijmout

Přestože je zákrok na břiše jednoduchý, je důležité určit správnou úroveň zákroku nebo léčby a svěřit zákrok, ať už chirurgický nebo nechirurgický, kvalifikovanému a odbornému plastickému chirurgovi.

Potenciální kandidát musí splňovat určitá kritéria, aby mohl mít ze zákroku prospěch:

  • Být nekuřák nebo před zákrokem omezit kouření.
  • Zhubnout podstatnou část své váhy.
  • Volná kůže na spodní části těla.
  • Mít realistická očekávání ohledně výsledků, kterých má být dosaženo.
  • Být v dobrém fyzickém i psychickém stavu.

Co mohu od plastické operace břicha očekávat?

Hlavním přínosem plastické operace břicha je zbavení se volné kůže a tuku v oblasti pasu, stehen a hýždí. Protože je každý člověk jiný, mohou se výsledky očekávané od plastické operace břicha u jednotlivých osob lišit:

  • Tvarované a vytvarované břicho
  • Zlepšené sebevědomí
  • Odstranění přebytečné kůže, která způsobovala podráždění, vyrážky a infekce.
  • Výsledky hubnutí jsou viditelné
  • Vypadáte a cítíte se sebevědoměji

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️