Cena keramické korunky emax v Tunisku

cena couronne ceramique emax tunisie pas chere 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o keramické korunce emax v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšné nasazení keramické korunky emax v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o keramické korunce Emax v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena keramické korunky Emax v Tunisku

Průměrná cena keramické korunky Emax v Tunisku v Tunisu je 400 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 370 do 430 eur.

PostupCena Tunisko
Keramická korunka Emax400 €

Co je keramická korunka Emax?

Technologie udělala v zubním lékařství velký pokrok, zejména pokud jde o korunky. Zubní korunky jsou nejlepším řešením pro poškozené, zabarvené nebo znetvořené zuby. Jedná se o povlaky, které pokrývají příslušný zub nebo zuby. Často se používají ve spojení s můstky a implantáty.

Korunky se zhotovují buď v laboratoři v zubní ordinaci, nebo mimo ni. Ze zubů pacienta se zhotovují formy, které pak slouží jako výchozí bod pro zhotovení stálých korunek. Obecně platí, že pacienti jsou vybaveni dočasnými korunkami, zatímco trvalé korunky se vyrábějí v laboratoři.

Nová korunka E-MAX je celokeramická korunka, která je považována za nejlepší korunku na trhu.

Existují dvě kategorie korunek: kovokeramické korunky a celokeramické korunky. Korunky z keramické směsi jsou to, co nazýváme tradičními korunkami. Jsou to často cenově nejdostupnější korunky, ale mají nejvíce nevýhod, včetně neatraktivního vzhledu a možnosti nepříjemných alergických reakcí. Zirkoniové korunky a korunky E-MAX jsou dva typy celokeramických korunek.

Zirkoniové a E-MAX korunky

Zirkoniové korunky a korunky E-MAX jsou keramické korunky, které jsou nejvhodnějším typem korunky díky svému estetickému vzhledu a lepšímu, pohodlnějšímu usazení. Obě jsou odolné, ale jsou náchylnější k praskání než kovokeramické korunky.

Zirkoniové korunky a korunky E-MAX jsou průsvitné, což umožňuje získat barvu nejbližší barvě vašich přirozených zubů. Jejich barva také eliminuje nevzhledný kovový pás kolem linie dásní, který je charakteristický pro keramické a kovové korunky. A protože jsou keramické, nehrozí u nich alergické reakce na kov.

Zirkoniové a E-MAX korunky jsou lehčí a tenčí než tradiční kovokeramické korunky, což znamená, že k jejich nasazení je třeba odstranit méně zubů. Keramické korunky jsou také nejlepší volbou pro pacienty s omezeným prostorem mezi zuby.

Korunky E-MAX

Keramická korunka e-max v Tunisku je nejnovější a nejdražší typ korunky. Dává se jí přednost před zirkoniovými korunkami, protože je pevnější a odolnější. Je u ní menší pravděpodobnost odštípnutí než u zirkoniových korunek.

Korunky E-MAX jsou vyrobeny z lithium desilikátové keramiky, materiálu, který byl sklizen pro svou průsvitnou barvu a trvanlivost. Získáte tak silnou a odolnou korunku, která vypadá stejně jako vaše ostatní zuby. Jedinou nevýhodou korunek E-MAX je jejich cena. Korunky E-MAX jsou nejlepší na trhu, takže se vyplatí utratit o něco více.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️