Cena keramické korunky emax v Maďarsku

emax keramická korunka cena Maďarsko 1
Napsal Melissa

Vše, co potřebujete vědět o keramických korunkách emax v Maďarsku! Jaká je průměrná cena v Budapešti? Naše rady pro úspěšnou emax keramickou korunku v Maďarsku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o keramické korunce Emax v Maďarsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena keramické korunky Emax v Maďarsku

Průměrná cena keramické korunky Emax v Budapešti, Maďarsko je 420 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 350 do 490 eur.

PostupCena Maďarsko
Keramická korunka Emax420 €

Co je keramická korunka Emax?

Keramická korunka Emax v Maďarsku je velmi univerzální typ zubní náhrady, která se používá jak v kosmetické, tak ve výplňové stomatologii. V Budapešti každoročně pomůžeme mnoha lidem zubními korunkami, protože naše korunky jsou velmi kvalitní a levnější než v mnoha jiných zemích.

Zubní korunka slouží k replikaci části přirozeného zubu nad linií dásní a může být použita k obložení poškozeného, zkaženého nebo silně zaplněného zubu, aby mu dodala pevnost, funkci a lepší vzhled. Může být také použita k obnově chybějícího zubu při zavedení zubního implantátu.

Typ zubní korunky, kterou dostanete v zahraničí v Budapešti v Maďarsku, bude srovnatelný se soukromým ošetřením v Evropě, ale za mnohem nižší cenu.

V Maďarsku bude standardní korunka poskytnutá zkušeným a kompetentním zubním lékařem stát přibližně 200 EUR nebo méně, zatímco u soukromého zubního lékaře v Evropě 800 až 1000 EUR. Kvalita korunek poskytovaných zubními lékaři NHS se obecně nedá srovnávat s tím, co byste dostali, kdybyste si zaplatili soukromě.

Zubní korunky vyrobené k dokonalosti

Když se zubní korunky spojí dohromady a vytvoří vícenásobnou náhradu, jedná se o tzv. můstek. Maďarští zubní lékaři a zubní technici každoročně vyrobí stovky tisíc korunek pro pacienty, kteří přijíždějí do Maďarska za levným ošetřením.

K dosažení dokonalé korunky musí mít zubní lékař dobrý vztah s profesionálním zubním technikem, aby mohl vyrobit vysoce kvalitní korunku správné velikosti, tvaru a barvy, která poskytuje optimální vzhled a funkci. Zubní kliniky v Maďarsku mají vlastní laboratoř zubních protéz, která zajišťuje nejlepší možné výsledky.

Dočasné korunky

Většina pacientů se někdy musí vypořádat s dočasnými korunkami. Pokud jedete do Maďarska jen kvůli korunkám nebo můstkům, budete mít pravděpodobně dočasné zuby ve velmi krátké době, protože mezi počáteční přípravou a konečnou montáží uplyne jen čtyři nebo pět dní. Ve skutečnosti mezi počáteční přípravou a konečnou montáží uplyne pouze čtyři až pět dní. Krátce po preparaci vám zubní lékař nebo zubní technik zhotoví dočasné zuby ve velmi krátké době, abyste mohli pohodlněji jíst a cítit se dobře.

Pokud máte zubní implantáty a musíte počkat 3 až 6 měsíců, než dostanete nové trvalé korunky, zubní technik vám zhotoví velmi kvalitní dočasné korunky, které jsou navrženy tak, aby dobře vypadaly a fungovaly bez rozbití. Jejich výroba trvá o něco déle a stojí o něco více, ale stojí za to a poslouží vám, dokud nebudou zhotoveny vaše trvalé korunky.

Trvalé korunky

Pacienti, kteří navštíví Budapešť v Maďarsku, by měli očekávat pouze korunky nejvyšší kvality.

Korunky zhotovené pro cestující zubní lékaře jsou obvykle celoplášťové porcelánové korunky připevněné ke kovové nebo keramické konstrukci. To znamená, že přední, boční a zadní část korunky bude porcelánová, bez černých linií kolem linií dásní. Očekávejte, že korunka bude mít správnou velikost, tvar a barvu, bude profesionálně vyrobena pro přirozený vzhled a vynikající životnost.

Materiály

Přestože zubní technici používají k výrobě korunek mnoho různých materiálů, zaměříme se na dva hlavní typy:

Porcelán tavený s kovem – Jedná se o nejpoužívanější materiál na světě. Porcelánová zubní korunka se vyrobí a zataví do kovu předtím, než se připevní na váš přirozený zub nebo zubní implantát. Pokud není porcelán zataven do kovové konstrukce, je příliš křehký a rozbije se. Kovová struktura uvnitř korunky jí dodává pevnost. Pro strukturu korunky lze použít několik různých materiálů, včetně kovu bez obsahu niklu, titanu, zlata a zlatých slitin.

Zirkoniové zubní korunky a můstky

Porcelán natavený zirkoniem – Jedná se o relativně nový materiál, při kterém je porcelán nataven zirkoniem, nikoli kovem. Výhodou zirkonia je, že neobsahuje žádný kov a na rozdíl od kovu má bílou barvu. Zirkonium je dražší, ale používá se v případech, kdy je požadována co nejlepší povrchová úprava.

Mezi kvalitou obou materiálů by neměl být žádný rozdíl a zubní lékař by měl i nadále provádět veškerou přípravu a montáž podle stejných standardů kvality. Technik bude i nadále používat nejkvalitnější materiály a zhotovovat je na vysoké úrovni.

Většina pacientů se při výběru korunek rozhoduje pro porcelán tavený s kovem, protože jsou neuvěřitelně krásné a vhodné pro všechny rozpočty. Oblíbené je zirkonium, ale typ pacienta, který se rozhodne pro tento materiál, je připraven zaplatit mnohem více za lepší estetiku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Melissa

Jmenuji se Mélissa a od roku 2014 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Mám rozsáhlé zkušenosti s psaním regulačních a medicínsko-marketingových dokumentů pokrývajících širokou škálu terapeutických oblastí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️