Cena hýžďového implantátu v Tunisku

prix implant fessier tunisie pas chere 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o hýžďových implantátech v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšné implantování hýždí v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o hýžďových implantátech v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tuniských chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena hýžďových implantátů v Tunisku

Průměrná cena hýžďového implantátu v Tunisku v Tunisu je 2 800 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 500 do 3 100 eur.

PostupCena Tunisko
Hýžďový implantát2800 €

Co je hýžďový implantát?

Pro mnoho lidí je tento zákrok vzrušující. Ale zatímco zvětšení prsou pomocí implantátů je v dnešní době naprosto běžné, mnoho lidí se na hýžďové implantáty dívá velmi odmítavě. Tento postoj souvisí také se strachem ze “špatných” implantátů a rizik s nimi spojených.

Na trhu však dnes existují velmi bezpečné implantáty, speciálně navržené pro hýždě, u nichž nehrozí riziko úniku. Implantáty jsou přirozené a vydrží po celý život (za předpokladu, že nedochází k reklamacím).

Silikonové implantáty se skládají z jádra obklopeného 8 vrstvami silikonu. Výrobce na implantáty poskytuje doživotní záruku, protože jsou výjimečně kvalitní.

Mít implantáty však nestačí. Zlepšila se také technika nasazování hýžďových implantátů v Tunisku. Naši chirurgové jsou vyškoleni v technikách, které zaručují minimální jizvy. Stopy, které po operaci zůstanou, jsou sotva viditelné. Riziko posunutí implantátů je také minimální. A to není všechno: po operaci můžete do tří dnů opět sedět!

Co se děje při zvětšení hýždí pomocí implantátů?

Předem vybrané implantáty se zavádějí v celkové anestezii dvěma řezy umístěnými na levé a pravé straně hýžďového záhybu. Jizvy v těchto oblastech jsou po operaci sotva viditelné. Tuniský chirurg vytvoří ve svalu prostor pomocí špachtle a poté speciální technikou (technika no-touch) vloží implantáty. Tato nová technika umožňuje krátkou dobu rekonvalescence, která trvá 7 až 14 dní. Naši mezinárodní chirurgové byli vyškoleni autorem techniky no-touch. Zákrok je bezpečný a poskytuje lepší dlouhodobé výsledky než jiné metody. Mnoho pacientů před vámi bylo velmi spokojeno.

Hybridní technologie v Tunisku

Hybridní technika je kombinací hýžďových implantátů a lipofillingu tělesným tukem. Toto ošetření nabízí “to nejlepší z obou světů”. Implantáty pomáhají udržet určitý objem. Lipofilling lze použít ke zvýraznění oblých kontur, zejména po stranách hýždí. Nerovnosti nebo rozdíly mezi hýžděmi lze lipofillingem také vyrovnat. Přidáním dalšího tuku se hýždě stanou také měkčími na dotek. Pokud máte na hýždích přirozeně málo tuku, je to dobrá metoda pro vytvoření dodatečného objemu.

Rekonvalescence a výsledky zvětšení hýždí

Výsledky augmentace hýždí jsou viditelné ihned po operaci. Otoky zmizí přibližně po třech měsících a svaly a okolní tkáň se implantátu přizpůsobí. Vaše hýždě mohou být několik týdnů po operaci citlivější. Prvních několik měsíců budou dvě malé jizvy červené, než vyblednou a přizpůsobí se tónu vaší pokožky. Po roce již nebudou téměř viditelné.

Náš ošetřující tým vám pomůže nejen s přípravou na zákrok, ale také vás povede po něm. Ujistíme se, že přesně víte, co můžete očekávat, a že se budete hojit co nejlépe a nejrychleji.

Jakmile se rozhodnete vylepšit své tělo pomocí lékařského zákroku, můžete začít svou cestu k většímu sebevědomí a krásnějšímu zadečku. Objednejte se na nezávaznou konzultaci – rádi vás uslyšíme.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️