Cena bandáže žaludku v Dubaji

cena žaludeční pásky 1
Napsal Erika

Bandáž žaludku v Dubaji je považována za nejméně invazivní operaci hubnutí. Tento zákrok spočívá v umístění malé nafukovací silikonové pásky kolem horní části žaludku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o bandáži žaludku v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena žaludeční bandáže v Dubaji

Průměrná cena žaludeční bandáže v Dubaji je 5 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 4 500 do 6 500 eur.

PostupCena Dubaj
Žaludeční bandáž5500 €

CO JE NASTAVITELNÁ ŽALUDEČNÍ PÁSKA?

Žaludeční bandáž v Dubaji je považována za nejméně invazivní operaci hubnutí. Zákrok spočívá v umístění malého nafukovacího silikonového pásu kolem horní části žaludku, čímž se vytvoří dva oddíly, přičemž ten menší je nahoře, čímž se výrazně sníží množství jídla, které žaludek pojme.

Zákrok žaludeční bandáží v Dubaji je také součástí našeho programu hubnutí a obezity, který zahrnuje volitelný šestiměsíční podpůrný program po operaci, abyste měli co největší šanci dosáhnout svých cílů v oblasti hubnutí.

PROČ SE OPERACE PROVÁDÍ?

Operace žaludeční bandáže vám pomůže zhubnout tím, že omezí množství jídla, které můžete sníst. Obecně tento zákrok v Dubaji umožňuje dočasně zhubnout a zároveň si osvojit zdravé stravovací návyky a cvičit.

KOMU SE OPERACE DOPORUČUJE?

Bandáž žaludku se doporučuje zejména v případě, že trpíte morbidní obezitou nebo chcete-li dočasnou možnost hubnutí kombinovat se změnou životního stylu. Ve všech případech může váš lékař rozhodnout, zda je pro vás operace přínosná, či nikoli. Abyste mohli zákrok využít, musí být splněny následující podmínky:

  • BMI mezi 30 a 40.
  • Závažné zdravotní problémy spojené s obezitou.
  • Žádné gastrointestinální onemocnění, zneužívání drog nebo alkoholu v anamnéze.
  • Závazek ke změně zdravého životního stylu.

VÝHODY A MOŽNÉ VÝSLEDKY

Podvázání žaludku může být velmi účinným způsobem hubnutí v závislosti na tom, do jaké míry změníte své životní návyky. Při použití této metody se průměrný úbytek hmotnosti pohybuje kolem 30-60 % vaší nadváhy v průběhu šesti měsíců.

Výsledkem může být také zlepšení následujících zdravotních stavů:

  • Diabetes.
  • Hypertenze.
  • Hyperlipidemie.
  • Srdeční onemocnění.
  • Spánková apnoe.
  • Osteoartikulární onemocnění.

RIZIKA

Nastavitelná žaludeční páska je bezpečný zákrok s minimálním výskytem komplikací. Mezi některé komplikace patří infekce pásky nebo portu a zvracení. Nejzávažnější komplikací je eroze pásky, která je však velmi vzácná.

PŘED CHIRURGICKÝM ZÁKROKEM

Abyste byli vybráni jako platní kandidáti pro zákrok, může váš lékař v Dubaji požadovat určitá laboratorní vyšetření. Noc před operací nesmíte po půlnoci konzumovat žádné jídlo ani tekutiny.

BĚHEM OPERACE

Nastavitelná žaludeční páska v Dubaji je minimálně invazivní zákrok prováděný bariatrickým lékařem. Zákrok zahrnuje následující kroky:

  • Malým řezem v břiše se kolem horní části žaludku umístí malá nafukovací páska.
  • Pásek je spojen malou hadičkou umístěnou pod kůží.
  • Pásek je naplněn fyziologickým roztokem, který lze podle potřeby malou hadičkou odebírat nebo přidávat.

Během zákroku budete spát v celkové anestezii a budete pečlivě sledováni, aby se předešlo případným komplikacím. Celý zákrok trvá přibližně jednu hodinu.

PO ZÁKROKU

Bezprostředně po operaci nebudete smět přibližně 8 hodin jíst ani pít. Poté se Vaše strava bude postupně měnit z tekuté na pevnou a změní se i množství jídla, které sníte. Většina lidí odchází domů ještě týž den a trvá asi týden, než se po zákroku doma plně zotaví a vrátí se do práce.

Nakonec budete potřebovat určitý počet kontrolních vyšetření, aby bylo možné pásmo po operaci upravit a zajistit optimální úbytek hmotnosti.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️