Coolsculpting a tyrkysová

coolsculpting cena 1
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o coolsculptingu v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšný coolsculpting v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o coolsculptingu v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Kolik stojí coolsculpting v Turecku?

Průměrná cena coolsculptingu v Istanbul, Turecko je 600 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 500 eur do 700 eur.

Co je coolsculpting?

CoolSculpting, známý také jako studená lipolýza, je lékařská estetická technika, která zmrazuje a ničí tukové buňky. Ošetření CoolSculpting (studená lipolýza) přináší účinné výsledky v krátké době a bylo schváleno FDA. Funguje tak, že tkáň je vystavena teplotě -6 °C po dobu 1 hodiny ve vakuu. Po ošetření se tuková tkáň rozpadne a vyloučí z těla prostřednictvím močového systému.

Jak Coolsculpting funguje?

Během konzultace dermatolog určí oblasti, kde bude zákrok aplikován, a tyto oblasti pokryje speciálním ochranným materiálem, který chrání vaši pokožku. Do určených oblastí se umístí aplikátory CoolSculpting a na tyto oblasti se aplikuje odsávání. CoolSculpting během ošetření oblast kontrolovaně ochladí a díky technologii kryolipolýzy začnou v tukových buňkách probíhat strukturální změny.

Doba trvání procedury CoolSculpting v Turecku se liší podle ošetřované oblasti a průměru aplikátoru. Postačí však jedno sezení, které trvá 30 až 60 minut. Tukové buňky jsou ochlazovány řízenou nízkou teplotou, což způsobuje jejich krystalizaci. Tělo je rozkládá a postupně je přirozeně odstraňuje.

Jak CoolSculpting ničí tukové buňky?

Ošetření CoolSculpting se zaměřuje na tukové buňky a zmrazuje je při teplotě, která způsobí jejich vymizení. Chrání kůži a tkáně a zároveň tukové buňky kontrolovaně ochlazuje.

Po ošetření tukové buňky časem zmizí. Tukové buňky jsou z těla vyloučeny prostřednictvím močového systému.

Jaký je rozdíl mezi CoolSculptingem a jinými metodami hubnutí?

  • Snižuje počet tukových buněk.
  • Klinické studie prokázaly, že po ošetření metodou CoolSculpting je v ošetřované oblasti méně tukových buněk.
  • Ošetření CoolSculpting snižuje počet tukových buněk o 20 až 30 %.
  • Vzhledem k tomu, že ošetření CoolSculpting nezničí všechny tukové buňky v oblastech, kde je aplikováno, nikdy nedochází ke znetvoření vzhledu.
  • Jedná se o velmi bezpečné a pohodlné ošetření.

V jakých situacích lze CoolSculpting použít?

Jste vhodným kandidátem na ošetření Coolsculpting, pokud máte úporný tuk, který z vašeho těla nemůže zmizet, ať se snažíte sebevíc. Pokud nepreferujete užívání léků nebo chemikálií, nechcete podstoupit chirurgický zákrok a hledáte ošetření na jedno sezení bez prostojů, je pro vás CoolSculpting ideální volbou.

Kdo je ideálním kandidátem?

Lze jej aplikovat u mužů a žen starších 15 let, kteří mají problémy s úporným tukem, nechtějí podstoupit chirurgický zákrok, jako je liposukce, a nemohou dosáhnout výsledků pomocí diety a cvičení.

CoolSculpting lze aplikovat komukoli bez ohledu na pohlaví, s výjimkou těhotných žen a osob alergických na chlad.

Na kterých částech těla lze CoolSculpting® použít?

  • Žaludek, břicho
  • Stehna
  • Paže
  • Milostná madla a boky
  • Záda a oblast podprsenky
  • Pod hýžděmi, dvojitá brada, pod krkem,
  • Mužský hrudník

Kolik sezení potřebuji?

K dosažení požadovaných výsledků je obvykle nutné jedno sezení, ale někteří lidé se rozhodnou pro další sezení, aby odstranili ještě více tukových buněk.

Jak dlouho trvá ošetření metodou CoolSculpting?

Doba trvání ošetření CoolSculpting se liší podle ošetřované oblasti a průměru aplikátoru. Postačí však jedno sezení, které trvá přibližně 30 až 60 minut.

Kdy uvidím výsledky ošetření CoolSculpting®?

Trvalé výsledky se sice objeví až po 2 měsících od ošetření, ale účinky ošetření je možné pozorovat již ve 2. týdnu. Změny na vaší pokožce budou patrné do 1,5 měsíce. Po zákroku Coolsculpting® pokračuje odstraňování tukových buněk po dobu 4 měsíců.

Jaké jsou vedlejší účinky Coolsculptingu?

Po ošetření se může v aplikované oblasti objevit dočasné zarudnutí, otok nebo modřiny.

Jsou výsledky Coolsculptingu trvalé?

Na rozdíl od všech ostatních technik redukce tuku CoolSculpting trvale snižuje počet tukových buněk. Proto jsou výsledky trvalé.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️