Cena asijské blefaroplastiky v České republice

cena asijské blefaroplastiky Tunisko 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o asijské blefaroplastice v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou asijskou blefaroplastiku v Tunisu.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o asijské blefaroplastice v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena asijské blefaroplastiky v Tunisku

Průměrná cena asijské blefaroplastiky v Tunisku je 2 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 2 400 eur.

ZákrokCena Tunisko
Asijská blefaroplastika2200 €

Co je to asijská blefaroplastika?

Asijská blefaroplastika v Tunisku (také známá jako operace dvojitých víček) je kosmetický chirurgický zákrok prováděný plastickým chirurgem za účelem vytvoření přirozeně vypadajícího statického záhybu horního víčka. Lidé asijského původu s jedním víčkem obvykle podstupují asijskou blefaroplastiku, aby dosáhli záhybu horního víčka.

ANATOMIE OKA

Důležitým znakem asijských očních víček je epikantální řasa nacházející se na mediálním epikantu horních víček, která se vyskytuje u osob asijského původu. Kromě toho se asijská víčka označují jako monolitická nebo jednoduchá víčka, a to z důvodu absence typu záhybu víček, který je nejčastěji pozorován u víček kavkazských.
Pro dosažení požadovaného vzhledu horních víček existují dvě různé techniky asijské blefaroplastiky:

  • Metoda šití (známá také jako podvazování stehů): Pomocí stehů se kůže podváže v požadované poloze horního víčka a vytvoří se tak záhyb horního víčka.
  • Metoda otevřeného řezu: Odstraní se část kůže víčka a přebytečný tuk. Upraví se také podkladový sval horního víčka.

Výsledky plastické operace horních víček jsou trvalé a budou patrné ihned po operaci dvojitých víček. Modřiny, otok a bolest horních víček budou přetrvávat až deset dní. Většina pacientů se dva týdny po operaci může bez problémů objevovat na veřejnosti, ale po dobu čtyř až šesti týdnů bude muset omezit namáhavé aktivity.

Jaké kosmetické problémy se řeší asijskou blefaroplastikou?

  1. Povislá a kapkovitá oční víčka: Asijská blefaroplastika je chirurgický zákrok na očních víčkách, jehož cílem je vytvořit přirozený záhyb horního víčka úpravou a zmenšením tkání horního víčka, včetně kůže a svalů víčka (např. aponeurózy levátoru nebo svalu orbikulárního). Při asijské blefaroplastice se upravuje také epikantální řasa na úrovni lékařského epikantu.

Kdo je ideálním kandidátem na asijskou blefaroplastiku?

Ideální kandidát na asijskou blefaroplastiku chce dosáhnout trvalého, přirozeně vypadajícího záhybu horního víčka. Tato operace dvojitých víček se nejčastěji provádí u osob asijského původu. Asijská blefaroplastika se nedoporučuje pacientům s výraznou ptózou čela, vypouklýma nebo dominantníma očima, chronickým suchým okem nebo některými zdravotními potížemi.

Jaká je průměrná doba rekonvalescence spojená s asijskou blefaroplastikou?

Akutní fáze hojení asijské blefaroplastiky trvá přibližně sedm až deset dní. Otoky, modřiny a bolest obvykle trvají týden a lze je zmírnit studenými obklady a volně prodejnými léky proti bolesti. Nevstřebatelné stehy budou z horních víček odstraněny po jednom týdnu. Po dobu čtyř až šesti týdnů by měla být omezena namáhavá fyzická aktivita a pobyt na slunci.

Jaké jsou možné vedlejší účinky asijské blefaroplastiky?

Mezi možné nežádoucí účinky asijské blefaroplastiky patří obtížné zavírání horních víček na okraji víčka během spánku, rozmazané vidění, otoky a modřiny, jizvy, krvácení a změny citlivosti.

Co mohu očekávat od výsledků asijské blefaroplastiky?

Výsledkem asijské blefaroplastiky je okamžitě patrné trvalé zlepšení horního víčka s vytvořením přirozeného záhybu víčka. Výsledky budou časem podléhat přirozenému stárnutí.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️