Transplantace vlasů bez holení v Tunisku

cena transplantace vlasů bez holení tunisia levné 1
Napsal William

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci vlasů bez holení v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou transplantaci vlasů bez holení v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o transplantaci vlasů bez holení v Tunisku a pomáhá vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tuniských chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Sommaire
 [Voir]

    Cena transplantace vlasů bez holení v Tunisku

    Průměrná cena transplantace vlasů bez holení v Tunisku v Tunisu je 1 600 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1300 do 1900 eur.

    PostupCena Tunisko
    Transplantace vlasů bez oholení1600 €

    Co je transplantace vlasů bez holení?

    Pokud uvažujete o transplantaci vlasů, možná vás napadne otázka: Mohu podstoupit transplantaci vlasů bez oholení? Je naprosto normální, že se obáváte oholení vlasů. Někteří z nás mohou mít pocit, že tvar naší hlavy není vhodný k ostříhání. Naše vlasy mohou být důležitou součástí naší identity a stylu, takže myšlenka na holení může být děsivá.

    Koneckonců holení hlavy by nemělo být stresující. Není se čeho bát! Transplantace neoholených vlasů je možná a běžná. Jednoduše záleží na typu vašich vlasů.

    V mnoha případech se transplantace vlasů provádí bez holení. Lékaři obvykle volí metodu transplantace vlasů na základě vašich potřeb a typu vlasů a jednou z takových technik je transplantace vlasů DHI.

    Tato metoda nevyžaduje holení hlavy a pomoc chirurga, který vidí růstový vzor vašich vlasových folikulů. Usnadňuje také dobu léčby.

    Metoda transplantace vlasů FUE je technikou obnovy vlasů bez holení, kterou upřednostňuje také mnoho celebrit.

    Je pro vás ideální, pokud nechcete zanechat stopy po transplantaci vlasů. Technika, kterou nabízíme, vyžaduje zkušený chirurgický tým, a protože je doplněna o navigaci hrubých vlasů, vyžaduje o něco více holení.

    S holením nebo bez něj: jaký je v tom rozdíl?

    Transplantace vlasů FUE umožňuje pacientům holit si hlavu po vrstvách. To znamená, že dlouhé vlasy mohou zakrýt oholená místa. V některých případech, kdy je horní část hlavy zcela holá, však zákrok FUE vyžaduje 3 000 až 5 000 implantátů. Vzhledem k tomu, že vlasové folikuly jsou odebírány ze zadní části krku, je nutné úplné oholení. Pokud je transplantovaná oblast menší, je transplantace vlasů FUE možná bez holení.

    Co je FUE bez oholení?

    Zákroky transplantace vlasů vyžadují oholení oblastí, které by měly být považovány za “příjemce” a “dárce”, ale mnozí z vás se s tím necítí dobře. A je to tak správně! Oholená hlava by nejen zviditelnila operaci, ale také by snížila vaše sebevědomí. Naštěstí pro vás máme dobrou zprávu.

    Pokud patříte k lidem, kteří se zdráhají oholit si před zákrokem hlavu, nebo pokud jsou vaše prameny vlasů slabé a zákrok mezi prameny je možný, může operatér s certifikátem ABHRS zvolit neoholenou FUE. Tuto možnost upřednostňují pacienti, u nichž je odběr omezen na malé oblasti. Při tomto postupu bude výsledek v podobě plnějších a silnějších vlasů viditelný již od prvního sezení.

    Pokud je však počet střihů k extrakci menší (<1500 střihů), můžeme vlasy bezpečně ostříhat bez úplného oholení hlavy. Za tímto účelem provedeme tzv. skrytý střih. Skrytý střih je vhodný pro osoby, které potřebují menší počet implantátů a které chtějí pokračovat v práci, aniž by to způsobilo mnoho změn na jejich vzhledu.

    Stejně jako u původního zákroku FUE neboli Follicular Unit Extraction (extrakce folikulární jednotky) chirurg pomocí propichovacího zařízení odebírá vlasové folikuly přímo z pokožky hlavy. Kromě toho se operace transplantace vlasů provádí pomocí implantovaného pera, kdy se folikulární štěpy vkládají jeden po druhém přímo do stávajících vlasů.

    Proč se rozhodnout pro U-FUE v Tunisku?

    Většina standardních transplantací vlasů vyžaduje, aby si pacient oholil část nebo celou hlavu, aby chirurgové mohli transplantovat více vlasů a dosáhnout trvalejších výsledků.

    Představa oholení hlavy však může být pro mnohé děsivá.

    Při U-FUE si však pacienti mohou ponechat většinu svých vlasů nedotčených a zároveň se jim dostane kvalitní péče. Každý chirurg provádějící tento zákrok musí být kvalifikovanější než chirurg provádějící standardní transplantace vlasů FUE a FUT.

    Výhody transplantace vlasů FUE bez holení

    Existuje mnoho výhod, díky nimž je operace transplantace vlasů FUE tak oblíbená. Některé z nich jsou:

    • Můžete se zcela vyhnout holení.
    • Tento zákrok můžete podstoupit, i když máte dlouhé vlasy.
    • V dárcovské oblasti nebudou po operaci viditelné žádné známky strupovitosti.
    • Celková doba rekonvalescence je kratší, protože transplantovaná oblast je kratší.

    Nevýhody neoholené transplantace vlasů FUE

    Každý zákrok má dvě stránky, a přestože seznam výhod, proč se rozhodnout pro neoholenou transplantaci vlasů v Tunisku, je dlouhý, budete se muset vypořádat s některými problémy.

    • Jedná se o složitý proces a nejlépe jej zvládnou pouze zkušení lékaři s certifikací ABHRS a dostatečnými dovednostmi.
    • Vzhledem k tomu, že maximální počet štěpů je nižší, je nižší i hustota.
    • Trvá déle než jiné zákroky transplantace vlasů.
    • Na rozdíl od jiných metod je pracná a nákladná.

    S ohledem na všechny tyto body je třeba si pro zákrok vybrat certifikované chirurgy. Na naší klinice pracují lékaři, kteří mají dlouholeté chirurgické zkušenosti, aby tyto zákroky transplantace vlasů zvládli s nejlepšími výsledky.

    Transplantace vlasů pro pacienty s dlouhými vlasy

    Někteří pacienti se vzdávají zákroku FUE, protože se obávají, že si budou muset zcela oholit zadní část hlavy a boky, aby chirurg mohl odebrat dárcovské implantáty. To může být pravda.

    Při transplantaci FUE v Tunisku se pro získání vlasů oholí jen velmi malá část zad nebo pokožky hlavy. Při FUE tato operace zcela odpadá, což je ideální pro osoby s dlouhými vlasy.

    Pacienti si mohou během zákroku i po něm ponechat své původní vlasy ve stejném stylu a délce.

    Závěr

    Zákrok, jako je neoholená FUE, může být užitečný pro každého, kdo si nemůže zcela oholit vlasy pro transplantaci vlasů, ale přesto ji potřebuje podstoupit.

    Pokud uvažujete o transplantaci vlasů touto metodou a chcete získat podrobnější informace, můžete se obrátit na naši kliniku. Zeptejte se na své obavy a získejte speciální nabídky.

    Využijte bezplatné vyhodnocení!

    Na vyžádání a
    bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

    Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

    Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

    O autorovi

    William

    Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

    ‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️