Mommy Makeover en Espagne

břišní tuck Španělsko 2
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o Mommy Makeover ve Španělsku! Jaká je průměrná cena v Madridu nebo Barceloně? Naše tipy pro úspěšnou proměnu maminky.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o Mommy Makeover ve Španělsku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah je poskytován pouze pro informační účely a nemá za cíl nahradit radu odborného lékaře.

Cena Mommy Makeover ve Španělsku

Cena operace Mommy Makeover ve Španělsku je 9500 eur. V závislosti na vašich potřebách se může balíček all inclusive pohybovat od 9000 do 11500 eur. Zákrok se provádí v celkové anestezii s přenocováním v nemocnici, což vyžaduje ubytování v hotelu v Barceloně nebo Madridu na 7 nocí. Cena se liší podle zkušeností chirurga a pověsti kliniky.

Změna vzhledu maminky9500 €
Liposukce3800 €
Abdominoplastika3900 €
Zdvih stehen4200 €

Se striemi, tukovými zásobami na bocích a povislými prsy se návrat k tělu před porodem někdy zdá nemožný! Proto se stále více žen obrací na kosmetickou chirurgii, a to zejména na úpravu postavy maminky.

Chcete se dozvědět více? Pak sledujte tohoto průvodce: řekneme vám vše, co potřebujete vědět o provedení této operace ve Španělsku.

Mommy makeover: co to je?

Mommy makeover, známý také jako “tvarování postavy”, je operace po těhotenství, která se hojně praktikuje ve Spojených státech a od té doby se rozšířila do celého světa.

Chirurgien traçant des lignes de correction sur l'estomac d'une femme
Chirurg kreslí korekční linie na břiše ženy

Principem této operace je náprava fyzických následků těhotenství pomocí kombinace různých chirurgických zákroků.

Obecně se plastičtí chirurgové omezují na 2 až 3 operace na jeden zákrok: tím se snižují rizika a zkracuje doba rekonvalescence.

Tři nejčastěji prováděné operace pro úpravu postavy maminky jsou následující:

  • Abdominoplastika: tato operace je podobná plastické operaci břicha. Zpevňuje kůži na břiše, která má po těhotenství tendenci se prohýbat.
  • Zvednutí prsou: tato operace, která je někdy doprovázena zvětšením nebo zmenšením prsou, má za cíl zvednout prsa, která mohou kojením poklesnout.
  • Liposukce: tento zákrok, známý také jako liposukce, odstraňuje lokálně přebytečný tuk, často z boků a hýždí.

Kdo může mít z operace pro maminky prospěch?

Ačkoli Mommy Makeover může být užitečný pro všechny matky, mladé i starší, je primárně určen ženám, které si již nepřejí mít děti.

Než začnete o tomto zákroku uvažovat, doporučuje sepočkat alespoň 6 měsíců po skončení těhotenství. To dá vašemu tělu čas na přirozené zotavení z porodu a možná zjistíte, že některé operace nakonec nejsou nutné.

Un médecin dessine des lignes au marqueur sur le ventre d'une patiente à la clinique
Lékař kreslí na břicho pacientky na klinice čáry fixem

A konečně, existuje několik kontraindikací operace Mommy Makeover. Zejména se nedoporučuje ženám, které jsou :

  • ženám snadváhou, protože obezita zvyšuje riziko vzniku zánětu žil a infekcí během abdominoplastiky;
  • kuřačky: kouření je třeba ukončit alespoň jeden měsíc před operací;
  • mají zdravotní potíže, které jsou s operací neslučitelné (cukrovka, srdeční selhání, dýchací potíže atd.);
  • trpí dysmorfofobií (obsedantní myšlenky na drobnou vadu svého fyzického vzhledu).

Změna vzhledu maminky: jaká jsou rizika?

Abdominoplastika s sebou nese například riziko flebitidy: onemocnění způsobené tvorbou krevní sraženiny. Předoperační vyšetření je proto obzvláště důležité, protože právě tehdy lékař určí, zda je pro vás operace vhodná, či nikoli.

Obecně se také doporučuje nepřekračovat 5 nebo 6 hodin operace: omezí se tím možné komplikace a podpoří se lepší pooperační zotavení.

Ventre d'une femme marqué de ligne pour un mommy makeover
Ženské bříško vyznačené pro úpravu maminky

Detailní informace o plastice maminky

Před operací

Rozhodli jste se odcestovat do Španělska, abyste podstoupili úpravu maminky? Prvním krokem je domluvit si schůzku s plastickým chirurgem, který vám v hrubých obrysech určí, jak bude operace probíhat.

V závislosti na vašem zdravotním stavu a plánovaných operacích pak budete muset počkat 6 až 12 měsíců (od data porodu), abyste mohla podstoupit úpravu své maminky. To bude příležitost k tomu, abyste se fyzicky a emocionálně zotavila z těhotenství a poté postupně obnovila sportovní aktivitu na podporu hubnutí.

Během operace

Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně dlouhou a složitou operaci, provádí se modelace maminky vždy v celkové anestezii.

Operace vybrané po konzultaci s pacientkou se pak provádějí jedna po druhé během operace, která obvykle trvá 2 až 4 a půl hodiny.

Přestože je každá žena jedinečná, a proto je každá operace 100% individuální, většina pacientek zůstává na klinice 1 až 2 dny: je to příležitost zkontrolovat, zda je vše v pořádku, a poskytnout jim hlavní pooperační doporučení.

Chirurgien plasticien appliquant des marques sur le corps d'une femme
Plastický chirurg nanáší na ženské tělo značky

Po operaci

V závislosti na provedené operaci může pooperační rekonvalescence trvat 2 až 3 týdny: budete muset zcela odpočívat, aby se vaše tělo mohlo zotavit v co nejlepších podmínkách.

Pacientky, které cestují do Španělska, zůstávají zpravidla týden po operaci, aby mohl chirurg prvních několik dní sledovat. Poté se můžete vrátit domů a pomalu se zotavovat z operace.

Ve většině případů trvá přibližně :

  • 24 hodin, než začnete opět pomalu chodit ;
  • 1 týden, abyste byli schopni každodenní chůze;
  • 2 týdny, abyste mohli opět řídit;
  • 4 až 6 týdnů, abyste mohli nosit těžká břemena;
  • 2 měsíce na návrat ke sportu.

Výhody různých operací pak budete využívat trvale, pokud poté znovu neotěhotníte.

Kolik stojí úprava maminky ve Španělsku?

Ve Španělsku budete muset utratit od 9 000 do 11 500 eur v závislosti na počtu provedených operací a celkové délce zákroku. Ačkoli je cenové rozpětí zhruba stejné, budou vás ošetřovat dokonale kvalifikovaní odborníci na klinikách s moderním a špičkovým vybavením.

Mírné podnebí Pyrenejského poloostrova také znamená, že můžete spojit dovolenou s dobrým zdravotním stavem: dostatečným k tomu, abyste načerpali nové síly a získali zpět své sebevědomí, a mohli tak převzít plnou odpovědnost za své těhotenství.


Pokud se vám nedaří rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️