Zvedání stehen ve Španělsku

cruroplastika Španělsko 2
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o liftingu stehen ve Španělsku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou křížovou plastiku ve Španělsku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liftingu stehen ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena liftingu stehen ve Španělsku

Cena liftingu stehen ve Španělsku je 3 800 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena balíčku all inclusive může pohybovat od 3400 do 4200 eur. Tato cena zahrnuje předoperační konzultaci, anestezii, operaci, léky, překladatele, pooperační sledování a kompresní oděv.

ZákrokCena v eurech
Lifting stehen ve Španělsku3800 €

Pozorujete přebytečnou kůži na stehnech v důsledku povislosti? Může to být důsledek výrazného úbytku hmotnosti nebo stárnutí. Máte chuť si stehna vytvarovat? V tomto dokonalém průvodci se dozvíte vše o operaci odstranění přebytečné kůže.

Co je to lifting stehen?

Lifting stehen je chirurgický zákrok, při kterém se odstraní přebytečná kůže. Mnoho pacientů si však stále plete přebytečnou kůži s tukovými usazeninami. Je však třeba poznamenat, že tyto dvě techniky se mohou doplňovat, zejména v případech nadbytku tuku. Liposukce se provádí během předchozí operace.

Tato technika, známá také jako krurální plastika nebo dermolipektomie stehna, zahrnuje napnutí kůže na vnitřní straně rozkroku. Samotná liposukce představuje riziko zhoršení situace. Používá se pouze k odstranění lokalizovaného tuku.

Kdy by měl být stehenní lifting proveden?

Tuto rekonstrukční a estetickou operaci byste měli podstoupit, když kůže na stehnech ztrácí pružnost a objevují se na ní záhyby v důsledku :

  • Stárnutí kůže,
  • Výrazného úbytku hmotnosti v důsledku těhotenství, obezity, drastických diet apod
  • Špatné stažení kůže po liposukci.

Jaké jsou cíle operace?

Lifting stehen ve Španělsku může :

  • Podpořit odstranění přebytečné kůže,
  • Odstranit zbývající tuk,
  • Hloubkově stáhnout uvolněnou kůži,
  • Omezit infiltraci spodního tuku,
  • Zpevnit svaly končetin.

Jak již bylo řečeno, tento typ rekonstrukční operace v žádném případě nenahrazuje sportovní program nebo dietu na snížení hmotnosti.

Proč se rozhodnout pro lifting stehen ve Španělsku?

Pokud se na vašich stehnech začíná projevovat výrazné ochabnutí, je nejlepší objednat se na lifting stehen ve Španělsku. Tento typ operace může zlepšit a omladit váš vzhled. Proč si však vybrat právě Španělsko?

Španělsko je jednou z nejoblíbenějších destinací pro pacienty, kteří vyhledávají kosmetické operace. Nabízí řadu výhod, v neposlední řadě nové technologie, moderní zařízení a dovednosti zdejších plastických chirurgů.

Navíc tato země nabízí zákroky za přijatelné ceny. Je to ideální místo, kde můžete spojit léčbu s dovolenou. Její mírné klima napomáhá pooperační rekonvalescenci. Budete si však muset počkat až 3 měsíce, než budete moci ocenit stažení kůže.

Kdo může podstoupit lifting stehen ve Španělsku?

Abyste dosáhli optimálních výsledků při liftingu stehen ve Španělsku, musíte splňovat určité podmínky:

  • Průměrný věk mezi 45 a 75 lety,
  • Stálá hmotnost,
  • Dobrý zdravotní stav a žádné zdravotní problémy, které by mohly operaci zkomplikovat,
  • Další měkké tkáně na vnitřní (mediální) a/nebo vnější (laterální) straně stehna.

Jak se operace stehenního liftingu ve Španělsku provádí?

První konzultace

První fází bude vaše první schůzka se španělským plastickým chirurgem. Umožní vám stanovit individuální diagnózu a definovat vaše potřeby a očekávání během operace. Kolik kůže bude odstraněno? Jaké jsou vlastnosti vaší kůže?

Odborník provede posouzení vašeho zdravotního stavu, morfologie vašich stehen, kvality vaší kůže, úrovně přebytečného tuku a svalového tonusu. Poté vám poskytne odhad.

Kontraindikace

Důrazně se doporučuje, abyste

  • Několik týdnů před operací a po ní přestat kouřit, abyste se vyhnuli změně procesu hojení nebo abyste netrpěli nekrózou kůže,
  • 10 dní před rekonstrukční operací užívat aspirin,
  • Jíst a pít 6 hodin před operací.

Zákrok

Lifting stehen lze provést v lokální nebo celkové anestezii. Operace se provádí ambulantně. Trvá jednu až dvě hodiny v závislosti na použitých chirurgických postupech.

Ve většině případů operaci předchází liposukce. Poté mohou být použity různé techniky, včetně :

  • Vertikální řez,
  • Horizontální řez,
  • Smíšená technika, horizontální i vertikální.

Při smíšené metodě musí pacientka při odchodu z operačního sálu nosit podpůrné kalhotky, které zakryjí jizvu. Tento typ plastické operace nevyžaduje pracovní volno. Je však nutná hospitalizace alespoň na jednu noc.

Jaká opatření je třeba dodržovat po operaci?

Použité stehy jsou vstřebatelné. Není proto nutné je odstraňovat. Obvaz lze odstranit druhý den po operaci. Poté bude nahrazen kompresním oděvem.

Někteří pacienti mohou pociťovat otok, modřiny nebo dokonce bolest. Proti nim lze užívat protizánětlivé léky.

Komplikace jsou v kosmetické chirurgii velmi vzácné. Často jsou způsobenycelkovou anestezií. Patří mezi ně zánět žil, plicní embolie a infekce.

Kolik stojí lifting stehen ve Španělsku?

Cena se liší podle zvolené metody a množství přebytečné kůže, která má být odstraněna. Obecně se pohybuje mezi 3 400 a 4 200 EUR. Zdravotní pojištění hradí náklady, pokud je operace součástí rekonstrukční operace po bariatrické léčbě. O předchozí povolení je třeba požádat centrálu sociálního zabezpečení.


Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️