Cena žaludečního bypassu v Dubaji

žaludeční bypass Dubaj 1
Napsal Manuella

Operace žaludečního bypassu v Dubaji je nedávná a revoluční operace na snížení hmotnosti. Tato technika zahrnuje vytvoření dolního žaludečního vaku spojeného s kratší střevní kličkou.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o operaci žaludečního bypassu v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace žaludečního bypassu v Dubaji

Průměrná cena žaludečního bypassu v Dubaji je 6 200 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 6 000 do 6 400 eur.

ZákrokCena Dubaj
Žaludeční bypass6200 €

Co je to žaludeční bypass?

Žaludeční bypass v Dubaji, známý také jako Omega Loop Bypass, je nedávná a revoluční operace hubnutí. Tato technika spočívá ve vytvoření dolního žaludečního vaku napojeného na kratší střevní kličku.

Mini žaludeční bypass je k dispozici jako součást našeho programu hubnutí a obezity, který zahrnuje volitelný 6měsíční pooperační podpůrný program, abyste měli co největší šanci dosáhnout svých cílů v oblasti hubnutí.

Proč se operace provádí?

Mini žaludeční bypass v Dubaji se obvykle provádí za účelem léčby morbidní obezity vytvořením nového malabsorpčního kanálu, který omezí množství tuku a kalorií přijímaných ze stravy. Obecně se zákrok provádí za účelem snížení rizika zdravotních problémů souvisejících s nadváhou, které mohou ohrozit život.

Pro koho je operace vhodná?

Operace žaludečního bypassu v Dubaji se doporučuje pacientům se závažnými zdravotními problémy spojenými s morbidní obezitou, jako je nekontrolovaná cukrovka a vysoká hladina cholesterolu. Operace se nedoporučuje pacientům s BMI nižším než 45. Níže je uveden přehled podmínek, které musí pacienti splňovat, aby jim byla tato operace doporučena:

  • BMI 45 nebo více.
  • Závažné zdravotní problémy spojené s obezitou.
  • Žádné gastrointestinální onemocnění v anamnéze.
  • Závazek ke změně zdravého životního stylu.

Přínosy a možné výsledky

Stejně jako u jiných operací na snížení hmotnosti může být žaludeční bypass v Dubaji velmi účinným způsobem dlouhodobého hubnutí v závislosti na tom, do jaké míry změníte své životní návyky. Studie prokázaly, že pacienti mohou během prvního roku po operaci zhubnout přibližně 30 % své nadváhy.

Kromě toho může také zlepšit nebo dokonce zvrátit některé zdravotní potíže spojené s nadváhou, včetně:

  • Diabetes
  • Vysoký krevní tlak
  • Hyperlipidemie
  • Srdeční onemocnění
  • Spánková apnoe
  • Osteoartikulární onemocnění
  • Neplodnost

Rizika

Vzhledem ke konfiguraci zkratu je možný reflux žluči, což je pohyb obsahu žlučníku do žaludku. Z dlouhodobého hlediska by to mohlo být spojeno s karcinogenními účinky. Doposud však nebyl tento problém prokázán.

Kvůli vzniklé malabsorpci může být nutné doplnit mikroživiny.

Před operací

Abyste mohli být vybráni jako platní kandidáti pro zákrok, může lékař požadovat určitá laboratorní vyšetření. Měli byste ho také informovat o svých obvyklých lécích (antikoagulancia, antihypertenziva nebo antidiabetika), protože budou existovat určitá omezení týkající se léků, které můžete užívat, a také toho, co můžete před operací jíst a pít.

Během operace

Mini žaludeční bypass se ve většině případů provádí laparoskopickou technikou. Zákrok zahrnuje následující kroky:

  • Po provedení několika malých řezů v břiše chirurg zavede laparoskopické nástroje a odřízne malý podélný úsek žaludku, aby vytvořil malý vak.
  • Malý úsek střeva je odříznut a přišit přímo do žaludečního vaku.
  • Potrava pak bude procházet přímo do střeva, což zabrání vstřebávání tuků a sacharidů.

Během zákroku budete spát v celkové anestezii a budete pečlivě sledováni, aby se předešlo případným komplikacím. Celý zákrok bude trvat několik hodin.

Po operaci

Bezprostředně po operaci nebudete smět asi 8 hodin jíst ani pít. Poté se Vaše strava bude postupně měnit z tekuté na pevnou a změní se i množství jídla, které můžete přijímat. Vzhledem k tomu, že mini žaludeční bypass je závažná operace, můžete zůstat v nemocnici nejméně 3 až 5 dní. Kromě toho vám lékař v Dubaji doporučí, abyste po operaci užívali vitamínové a minerální doplňky, abyste předešli podvýživě.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️